Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Partener oficial


HP GOLD Preferred Partner
Colaborând cu un partener preferat HP, beneficiați de planificare de înaltă calitate, implementare, mentenanță și suport, susținute de produse și soluții HP de clasă mondială. Partenerii HP sunt certificați să comercializeze portofoliul de produse și servicii HP, în baza specializării de produse și soluții specifice.

Investițiile dvs. în echipamente și solutii IT sunt în siguranță în mâinile unui HP Preferred Partner, oferind soluții de stat-of-the-art, care satisfac cerințele dumneavoastră în totalitate.

În calitate de HP Preferred Partner, Evolution Prest Systems (www.evoMAG.ro) se bucură de o relație directă cu Hewlett-Packard, relație ce permite un nivel excepțional de acces la informație, care ne pune într-o poziție privilegiată pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență posibilă pentru comercializarea produselor și serviciilor HP, o combinație câștigătoare de cunoștințe vaste și profunde, ceea ce înseamnă că putem oferi talentul de experți și know-how tehnic pentru a le asigura clienților noștri tot suportul pre și post vânzare.
Hewlett-Packard menține sistemul său de Preferred Partner pentru a se  asigura că produselor și soluțiile sale sunt canalizate optim și profesional. Astfel, certificarea HP Preferred Partner este un far de încredere, adaugă valoare și oferă o platformă de tehnologie stabilă pentru afacerea dvs.

 

Acer Affinity Gold Partener

Acer Affinity Gold
Acer Affinity Gold este o distincție câștigată de evoMAG.ro ce atestă capacitatea noastră de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din toate segmentele, dar în special segmentele de Small Office-Home Office și Small-Medium Business, cu oferte foarte competitive de produse IT din toată gama Acer.

 

Nikon Partner

Nikon Partner
Distincția de Nikon Partner este acordată magazinului online evoMAG.ro de către NIKON România pentru susținerea brandului și pentru profesionalismul echipei.

 

Microsoft Platinum

Microsoft Platinum E&D Partener
Nivelul Microsoft Platinum E&D Partener acordat companiei noastre reprezintă recunoașterea rezultatelor deosebite în promovarea și vânzarea produselor de retail Microsoft cât și recunoașterea celui mai înalt nivel de competență și expertiză în tehnologiile Microsoft, atestând în același timp dobândirea competențelor tehnice și experienței necesare furnizării celor mai performante soluții de business din cadrul brandului de succes Microsoft.

 

Intel Partner

Intel Channel Partner Premier Member
evoMAG.ro deține această certificare (reînnoită anual) încă din anul 2007. Astfel am devenit unul dintre cei mai importanți parteneri Intel în România, pentru gama de produse ale acestui brand recunoscut în toată lumea.

 

Lenovo Partner

LENOVO Business Partner
evoMAG.ro își întărește portofoliul de distribuție cu o marcă binecunoscută LENOVO, intrând în contact cu experiența modelului de business Lenovo bazat pe eficiență operațională, inovație și satisfacția consumatorilor. Lenovo a cumpărat divizia de portabile de la IBM, deci continuă linia de calitate și fiabilitate preluată de la IBM.

 

Toshiba Club Partener

TOSHIBA Gold Club Partner
Distincția Gold Partner Toshiba certifică nivelul maxim de competență în promovarea și distribuția produselor Toshiba de către evoMAG.ro în România.

 

Edimax Partner

EDIMAX Partner
evoMAG.ro este partener EDIMAX din primul an în care acest brand, foarte apreciat în alte țări din Europa, a intrat în România arătându-și de atunci seriozitatea și deschiderea spre un parteneriat puternic pe termen lung.

 

Xerox Gold

XEROX Gold Authorized Reseller
Ca membru Gold, am putut selecta serviciile care sunt cele mai potrivite pentru afacerea noastră împreună cu XEROX pentru a vă putea oferi cele mai bune soluții de sprijin menite să vă asigure siguranța businessului dvs. în colaborare cu evoMAG.ro

 

Partener CISCO

Partener CISCO
Ca partener CISCO avem acces la programe de e-learning și training mult mai complexe, prețuri preferențiale ce se pot oferi clienților și pentru a-i sprijini și mai mult.

 

Partener CISCO

Partener Synology 
evoMAG.ro deține această certificare din anul 2019. Astfel am devenit unul dintre cei mai importanți parteneri Synology în România, pentru gama de produse ale acestui brand recunoscut în toată lumea.