Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte

Aparate de aer conditionat YAMATO

Filtrare produse
Ordonare dupa
Aparat de aer conditionat Yamato Optimum T1 YW24T1, 24000 BTU, Wifi, Inverter, Kit instalare inclus (Alb)
4.299,99 Lei
Aparat de aer conditionat Yamato Optimum T1 YW09T1, 9000 BTU, Ventilator 6 viteze, Flux aer 3D, I feel, Kit instalare inclus (Alb)
1.861,99 Lei
Aparat de aer conditionat Yamato Alpin YW18G8, 18000 BTU, Wifi, Inverter (Alb)
4.446,99 Lei
Aparat de aer conditionat Yamato Optimum T1 YW12T1, 12000 BTU, Wifi, Inverter, Kit instalare inclus (Alb)
1.999,99 Lei
Aparat de aer conditionat Yamato Alpin YW24G8, 24000 BTU, Wifi, Inverter (Alb)
5.662,99 Lei
Aparat de aer conditionat Yamato Optimum T1 YW18T1, 18000 BTU, Wifi, Inverter, Kit instalare inclus (Alb)
3.441,99 Lei
OfferAparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW24T2 Inverter, 24000 BTU, Wi-Fi, AI Inverter, Golden Fin, Clasa A++ (Alb)
4.199,90 Lei PRP
3.349,90 Lei
Ordonare dupa

  Avantajele unui aparat de aer conditionat cu wifi  Nimic nu poate fi mai placut decat sa pornesti aerul conditionat dupa ce vii de afara, intr-o zi caniculara de vara. Cand sunt temperaturi toride, caldura din casa poate deveni greu de suportat, insa, cu un aparat de aer conditionat, poti controla tot procesul de climatizare din casa ta cu apasarea unui buton.

  Modele din noile generatii sunt foarte silentioase, mentinandu-se intotdeauna la un nivel de zgomot scazut. Astfel, tu sau oaspetii tai nu veti fi niciodata deranjati de aerul conditionat. De asemenea, ele sunt si foarte eficiente, incadrandu-se in clasa energetica A++ sau A+, conform indicilor SEER si SCOP. Datorita procesului mai eficient de racire, dar si de incalzire a aerului, acestea conserva mai multa energie, fara ca acest lucru sa le afecteze performanta in vreun fel.

  Atunci cand alegi aparatul de aer conditionat pentru locuinta, trebuie sa ai mereu in vedere dimensiunea spatiului pe care vrei ca acesta sa il deserveasca. Pentru un spatiu de pana la 50 de metri patrati, este suficient un invertor de 9000 de btu, insa pentru spatiile mai mari de atat ar trebui sa optezi pentru un aparat mai mare, de 12000 de btu.

  Bucura-te de cele mai noi oferte si promotii pentru aparate ieftine ca pret, dar foarte performante, dotate cu cele mai avansate functii disponibile. Vei gasi in acest magazin online o gama larga de modele, adaptate atat la bugetul, cat si la nevoile tale.

  Intrebari frecvente

  Ce aparat de aer conditionat este recomandat sa cumpar?

  Aparatul de aer conditionat trebuie ales in functie de suprafata pe care doresti sa o incalzesti sau sa o racesti. De asemenea, conteaza modul in care a fost realizata izolarea termica a cladirii, daca exista pierderi de caldura si in ce cantitate. Trebuie sa alegi aparatul de aer conditionat in functie de puterea acestuia, indicele de putere fiind BTU, o caracteristica tehnica pe care trebuie sa o afli inainte de a cumpara un aparat.

  Cum sa aleg si ce aparat de aer conditionat sa cumpar?

  Atunci cand vrei sa cumperi un aparat de aer conditionat trebuie sa tii cont de mai multi factori, dar mai ales de puterea acestuia si de bugetul pe care il ai la dispozitie. Aparatele clasice de aer conditionat sunt mai ieftine, iar cele cu inverter sunt mai scumpe - dar si mai eficiente, asta pentru ca racesc/incalzesc intr-un timp mai scurt si cu un consum minim.

  Cat freon intra intr-un aparat de aer conditionat?

  Daca ai grija de aparatul de aer conditionat si il utilizezi in conditii optime, incarcarea cu freon nu ar trebui sa fie necesara mai devreme de doi ani. In momentul in care observi ca acesta nu mai functioneaza la fel de bine, poti sa il alimentezi. In functie de capacitatea aparatului de aer conditionat, reincarcarile pot sa necesite cateva sute de grame de freon - indicele BTU fiind cel care ne arata cantitatea. De exemplu, un aparat de aer conditionat 12000 BTU ar necesita in medie 12000 grame de freon.

  Cum functioneaza un aparat de aer conditionat?

  Majoritatea aparatelor de aer conditionat dispun de doua componente, o unitate exterioara si una interioara. Intre acestea doua are loc un transfer de caldura. Unitatea interioara are rolul de a recircula aerul cald, in asa fel incat sa il emane in exterior rece pentru a contribui la scaderea temperaturii in incapere.