Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte

Accesorii aere conditionate

Filtrare produse
Ordonare dupa
Baterie suplimentara pentru aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2
4.499,99 Lei
Modul Wi-Fi aparat de aer conditionat Bosch seria 3000/5000i
249,99 Lei
Telecomanda universala Thomson ROC1205 pentru aparate de aer conditionat
71,99 Lei
Set console fixe aer conditionat pentru unitate exterioara, dimensiuni 430 x 360 mm, grosime 1,5 mm, capacitati suportate 7000 - 12000 BTU (Alb)
37,99 Lei PRP
31,99 Lei
Set suporti pardoseala unitate exterioara aparat aer conditionat lungime 450 mm, inaltime 150 mm, grosime tabla 1,5 mm
42,99 Lei
Set suporti pardoseala unitate exterioara aparat aer conditionat lungime 500 mm, inaltime 200 mm, grosime tabla 1,5 mm
46,99 Lei
Modul Wi-Fi pentru aparatul de aer conditionat Platinium PF-12DC2
249,99 Lei
Modul Wi-fi pentru aparatele de aer conditionat LDK Aeolus
78,99 Lei
Adaptor USB WiFi Zass ZMW 01 pentru aparate de aer conditionat WiFi Ready
217,99 Lei
Modul WiFi Heinner ACC_HWIFI Compatibil cu modelele de aer conditionat Heinner
161,99 Lei
Ordonare dupa
  Accesorii aere conditionate si tot ce ai nevoie pentru a-ti spori confortul pe timp de vara. Aparatele de aer conditionat au devenit din ce in ce mai populare datorita caldurii excesive din timpul verii.
  Alaturi de accesoriile potrivite vei avea un control precis, avand astfel un control mai bun asupra facturilor lunare la energie si asupra confortului termic.

  Accesorii aere conditionate – control simplu si rapid, de oriunde si oricand  Cu ajutorul unei telecomenzi universale, poti ajusta temperatura, viteza ventilatorului si alte functii intr-un mod simplu si convenabil. Modulul Wi-Fi este un accesoriu inovator, in special pentru modelele de aer conditionat din gama Heinner. Acesta iti ofera posibilitatea de a controla sistemul de climatizare de la distanta, direct de pe telefonul mobil. Cu ajutorul unei aplicatii dedicate, poti seta, regla si programa aparatul, astfel incat sa ai temperatura dorita atunci cand ajungi acasa.

  Pentru modelele de aer conditionat portabile, precum EcoFlow Wave 2, o baterie suplimentara poate fi esentiala. Aceasta iti va sustine aparatul pana la 8 ore, asigurand confortul termic chiar si in afara locuintei. Gama diversificata de accesorii si dispozitive inteligente iti ofera zeci de posibilitati in fiecare zi. Cu solutiile potrivite, nu doar ca iti optimizezi confortul, ci si reduci grija legata de functionarea echipamentelor tale electronice.

  Descopera gama de accesorii aere conditionat oferite de evoMAG, potrivite pentru un numar diversificat de modele. Controleaza, ajusteaza si bucura-te de o atmosfera placuta ori de cate ori doresti.