Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Politica de abonare la newsletter


 

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru va invitam sa bifati casuta aferenta acestei optiuni, disponibila in subsolul paginii noastre, dar si in cadrul formularului de creare cont de utilizator pe platforma noastra online. Bifarea casutei cu textul „Sunt de acord sa primesc comunicari cu scop comercial si de marketing pe e-mail sub forma de Newsletter, cu respectarea clauzelor de confidentialitate si a drepturilor pe care le detin, in calitate de persoana vizata, prezentate in Politica de Confidentialitate.” reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea EVOLUTION PREST SYSTEMS S.R.L., Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Pentru a se asigura ca transmiterea de mesaje comerciale si de marketing se realizeaza cu respectarea normelor privind protectia datelor, dar si pentru a asigura o protectie suplimentara a dalor astfel prelucrate, Operatorul a implementat o modalitate de abonare la newsletter in doi pasi: se va bifa casuta corespunzatoare primirii de astfel de mesaje, avand textul de mai sus, urmand a se confirma abonarea prin accesarea link-ului transmis pe e-mail in acest scop.

Abonarea la newsletter-ul nostru implica prelucrarea urmatoarelor categorii de date cu caracter personal:

  • nume si prenume;
  • adresa de e-mail.

Toate procesele de prelucrare a datelor, efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului, respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizata in contextul crearii unui cont de utilizator pe platforma online, dar si prin simpla completare a casutei din subsolul platformei noastre, aceasta nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizata in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca aceasta sa fie corect introdusa. EVOLUTION PREST SYSTEMS S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

  • cele mai recente oferte si promotii ale Operatorului;
  • activitatea recenta a acestuia;
  • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale ofertelor;

 

  • recomandari de produse;
  • anunturi privind concursurile organizate de Operator.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin accesarea link-ului situat la finalul e-mail-ului transmis de Operator sau prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: dpo@evomag.ro.

Ulterior dezabonarii va puteti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit.

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata.

EVOLUTION PREST SYSTEMS S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului. Fiecare newsletter trimis va contine instructiuni clare de dezabonare instant.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care va invitam sa consultati in mod periodic acest document.

 

                                                                                    EVOLUTION PREST SYSTEMS S.R.L.