Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!


evoHELP-Plata


evoHELP

Modalitati de plata
Rate
Carduri Cadou
Info facturi
Taxa interchange

*Daca raspunsul la intrebarea ta nu se regaseste in aceste sectiuni, te rugam sa verifici si pe pagina de Home evoHELP, sectiunea "Situatii speciale".

Numerar

Optiunea de a achita numerar este disponibila atat in showroom, cat si la curier in sistem ramburs.
Pentru plata numerar in sistem ramburs exista anumite limite impuse legal:
• Persoana Fizica 10000 lei
• Persoana Juridica 5000 lei
Pentru plata numerar in showroom, poti beneficia si de optiunea de plata partiala, mai exact o parte din suma poate fi achitata numerar, iar cealalta printr-un card, la POS.


Ordin de plata

Daca ai selectat optiunea de a achita prin Ordin de plata, dupa ce se va prelua comanda ta de catre un agent de vanzari, ti se va trimite pe e-mail o factura proforma generata manual.

! In cazul in care ai comandat un produs “in stoc furnizor”, acesta ti se va aduce pe baza de comanda, iar factura proforma se va genera dupa ce avem confirmarea stocului de la furnizorul nostru.

! Este important si faciliteaza procesul de confirmare a platii pentru comanda ta, ca dupa ce ai achitat factura proforma, sa revi cu dovada platii.
 


Card in Showroom

Daca optezi pentru achitarea comenzii tale in showroom prin card, plata se poate face atat integral, cat si in rate.
De asemenea, ai posibilitatea de a allege si optiunea de plata partiala, aceeasi suma o poti achita esalonat, pe loc, prin mai multe carduri, sau card + numerar.

 


Online card de credit sau de debit

Daca doresti sa achiti pentru comanda ta online, poti efectua plata atat prin card de debit, cat si prin card de credit. Plata se poate realiza integral, cat si rate pentru ambele tipuri de card.
Exceptie pentru plata in rate cu un card de credit reprezinta cardurile emise de Banca Transilvania. Pentru acestea avem special, creata optiunea de plata “iPay BT Card Online”. Asadar, daca ai un card BT si doresti sa achiti in rate, te rugam sa alegi aceasta optiune pentru a finaliza plata cu usurinta.

ATENTIE: Pentru plata in rate, avem 2 exceptii:
• Card de credit Raiffeisen - plata in rate se poate face DOAR IN SHOWROOM
• Card Cetelem - plata in rate se poate face DOAR ONLINE
! Pentru anumite tipuri de carduri si comenzi, aceasta modalitate de plata, include uneori o taxa de refacturare interchange.
Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti sectiunea Taxa interchange

 


CardAvantaj Online

Este un card de credit emis de catre banca Credit Europe Bank
Poti achita in rate atat online, cat si la POS in showroom
In functie de campaniile active promotionale, numarul de rate poate fi diferit, de aceea te rugam sa consulti sectiunea din site care este constant actualizata.
Pentru mai multe detalii despre acest tip de card, te rugam sa accesezi link-ul urmator: Pagina rate

 


iPay BT Card Online

Aceasta modalitate de plata este creata special pentru toate tipurile de card emise de Banca Transilvania.
Selectand aceasta optiune, poti achita alegandu-ti singur numarul de rate dorite.
! Este singura optiune de plata care permite conversia online a punctelor STAR FORTE pentru a achita comanda ta.

 


Optimo Card Online

Este un card de credit emis de catre banca Credit Europe Bank
Ca optiune de plata poti achita integral sau beneficiezi de 18, 24 sau 36 de rate*!
Pentru a utiliza acest tip de card, la “Pasul 2:Plata” trebuie sa selectezi “Optimo Card Online”, apoi dupa ce vei apasa butonul de “Trimite comanda”, te rugam sa nu inchizi pagina, sa ai rabdare pentru a se incarca platforma de plata unde este necesar sa introduce datele cardului si sa iti selectezi numarul de rate dorite.
Pentru mai multe detalii despre acest tip de card, obtinerea si utilizarea acestuia, te rugam sa accesezi sectiunea dedicate din site: Plata Optimo Card

 


Crypto (Bitcoin sau EGLD)

Acceptam pentru comanda ta si plata prin criptomenede.
Platile sunt procesate si verificate de catre platforma NETOPIA
Pentru mai multe detalii despre aceasta modalitate, poti accesa sectiunea: Plata Online Bitcoin

 


Finantare evoCredit

Se realizeaza prin TBI, iar valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 300 lei, iar limita maxima este de 22000 lei.
Pentru a beneficia de aceasta optiune de plata, este necesar in pagina de finalizare a comenzii, la punctul "3. Plata", sa bifezi “Finantare evoCREDIT”
Obtinerea finantarii se realizeaza 100% online, fara deplasare intr-o alta locatie. Poti face totul doar prin click!
Dupa ce ai adaugat produsele in cos, ai introdus cu atentie datele de facturare si livrare, ai selectat modalitatea de plata corecta, trebuie sa apesi butonul rosu de “Trimitere comanda”
! Te rugam sa nu inchizi pagina si sa ai rabdare, deoarece va trebui sa completezi un formular al celor de la TBI pentru a discuta cu un consultant si a obtine finantarea dorita, stabilind si un sistem de rambursare a sumei.

 


Rate online cu card de debin prin Oney

Daca doresti sa achizitionezi produse in rate de pe evomag.ro, dar nu deti un card de credit, iti recomandam optiunea de a achita in rate folosind cardul de debit pe care il deti.
Solutia de creditare este oferita in 3 sau 4 rate de catre Oney Bank, iar valoarea comenzii trebuie sa fie de minim 450 lei si maxim 12000 lei. Pentru a beneficia de aceasta optiune de plata, este necesar in pagina de finalizare a comenzii, la punctul "3.Plata" , sa bifezi "Rate online cu card de debit prin Oney". Ulterior, se va afisa planul de rate detaliat, cu ambele optiuni de esalonare a sumei, cu suma exacta ce va fi debitatata automat din card lunar.
De asemenea este necesara bifarea optiunii convenabile, de 3 sau 4 rate. Dupa ce ai apasat pe butonul de "trimite comanda" esti directionat catre pagina de plata, unde este necesar sa introduci datele cardului de debit prin care doresti sa achiti si sa completezi un formular. Un aspect important este ca in momentul plasarii comenzii, valoarea primei rate trebuie sa fie pe card, deoarece se va retrage instant din card.
Pentru mai multe detalii poti accesa sectiunea dedicate din site: Plata online Oney