Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor OLED LG 195 cm (77") 77G33LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Lg Televizor OLED LG 195 cm (77") 77G33LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ 77G33LA Televizor LG OLED 77G33LA, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa F (Model 2023)     10 ani de LG OLED.Un deceniu in top.         Televizorul LG OLED evo, pionierul inovatiei intr-un deceniu crucial   Ce anum 4107747
25199.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor OLED LG 195 cm (77") 77G33LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ OLED77G33LA ] ID: 4107747
  • Servicii evoMAG
25.199,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
25.199,99 Lei
(TVA inclus)
Televizor OLED LG 195 cm (77") 77G33LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor OLED LG 195 cm (77") 77G33LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Televizor LG OLED 77G33LA, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa F (Model 2023)

 

 

10 ani de LG OLED.
Un deceniu in top.

 

 

 

 

Televizorul LG OLED evo, pionierul inovatiei intr-un deceniu crucial

 

Ce anume face LG OLED evo sa se afle la apogeul marcii OLED nr. 1 in lume? O imagine mai luminoasa si mai indrazneata, atat de realista, incat simti ca faci parte din scena prezentata. Sunet spectaculos care amplifica realismul oricarui continut pe care il vizionezi si tehnologie avansata care evolueaza si perfectioneaza constant modul in care experimentezi vizionarea la televizor.

 

 

 

 

 

Procesor α9 AI 4K Gen6

Un deceniu plin de inovatii

 

Patrunde intr-o lume de α-realismului¹, perfectionata in peste 10 ani de inovatie. Un portal catre noi universuri si sentimentul ca te afli deja acolo. Fii personajul principal inconjurat de rafinamentele exceptionale de imagine si sunet ale procesorului α9 AI 4K de generatia a 6-a.

 

 

 

 

Brightness Booster Max

Un OLED si mai luminos

 

Pixeli auto-luminati ai LG OLED stralucesc si mai puternic decat inainte cu algoritmul de crestere a luminozitatii oferite de procesorul α9 AI Processor 4K Gen6.

 

 

 

 

Design unic

Potrivire la fel ca un tapet

 

Datorita celor 10 ani de imbunatatiri si inovatii constante in design, elementul de fixare ofera nu doar un aspect elegant, ci si o experienta sonora de inalta calitate, cu sunet bogat si complex.

 

 

OLED AUTO-ILUMINAT

Fara iluminare de fundal

 

Pixelii ating cel mai inalt potential de luminozitate si de stralucire atunci cand sunt iluminati individual.

 

 

 

 

Sunetele si imaginile se contopesc perfect

Potrivire intre televizor si bara de sunet

 

Foloseste televizorul LG OLED impreuna cu o bara de sunet LG, iar acestea vor functiona impreuna ca un singur difuzor, pentru a crea sunet de concert in trei dimensiuni.

 

Imagine cu un televizor LG OLED intr-o camera in care este prezentat un concert de muzica. Linii curbate albastre care ilustreaza sunetul televizorului si linii curbate mov care exprima felul in care sunetul barei de sunet umple spatiul.

 

Gama ampla de dimensiuni

Orice dimensiune doriti

 

De la modelul de 55 de inchi pentru maratoanele de filme, pana la cel de 83 de inchi pentru cele mai incitante confruntari sportive, LG ofera dimensiuni pentru orice tip de utilizator.

 

Imagine care compara dimensiunile variate ale produsului LG OLED G3, care prezinta dimensiunile de 55”, 65”, 77” si 83”.

 

Noul WebOS 23

Personalizat dupa preferintele tale

 

 

 

 

Profilul meu

 

Primeste recomandari personalizate de filme, notificari despre noile jocuri aparute si urmatoarele meciuri de fotbal, toate intr-un singur loc dedicat exclusiv tie.

 

Cinematografie mai buna ca niciodata

 

Scenele prind viata cu imaginea  oferita de Dolby Vision si sunetul spatial de la Dolby Atmos.

 

Imagine cu un televizor LG OLED intr-o camera in care este redat un film de actiune. Undele de sunet creeaza o cupola intre canapea si televizor, ilustrand continutul audio spatial si imersiv.

 

Experienta mai buna in gaming

Incepe aventuri epice in lumea jocurilor!

 

Te simti ca un castigator de fiecare data cand te joci. Timpul de raspuns de 0,1 ms, compatibilitatea cu NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium si suportul VRR se combina pentru a crea niste imagini fara egal, in timp ce experienta de utilizare orientata spre jucatori si streaming-ul simplu iti permit sa traiesti fiecare joc mai intens.

 

Imagine cu trei barbati care joaca un joc de curse pe un televizor LG OLED intr-un apartament modern de oras.

 

Panou de comanda si optimizator de joc

Setarile jocului intr-un singur loc

 

Aplica setarile ideale pentru joc cu Game Optimizer. Nu este nevoie sa faci pauza. Acceseaza pur si simplu meniul din Panoul de control al jocului, care va afisa in timp real o pagina cu setari ce tin de imagine, sunet si framerate.

 

Pe un fundal cu negru gradient sunt prezentate trei ecrane de joc. Pe unul estre prezentat un joc cu masini de curse, cu Panoul de comanda joc pozitionat deasupra actiunii. Pe un altul este prezentat un joc sci-fi cu meniul Optimizator de joc. Iar pe ultimul ecran este afisata Fila Joc din Optimizator de joc, peste un joc de muzica.

 

Jocuri in cloud

O varietate mare de jocuri

 

Accesati GeForce NOW direct de pe televizor si descoperiti o biblioteca cu un numar colosal de jocuri din care puteti alege.

 

Poster cu jocul Cyberpunk 2077.

 

Senzatia sportului

Singurul produs potrivit pentru jocuri care te va lasa fara cuvinte

 

Sportul este adus in centrul atentiei. O notificare personalizata pentru evenimentele sportive va tine la curent cu privire la echipa preferata si va ofera acces direct la programul meciurilor pe ecranul de acasa. Cu peste zece ani de inovatie, numai televizoarele LG OLED va ofera o experienta realista a stadionului, cu un ecran extins si o claritate exceptionala datorata procesorului α9 AI 4K de generatia a 6-a. Acesta este ideal pentru a viziona doua meciuri simultan cu functia Multi View.

 

 

Sustenabilitate

Mai ecologic

 

LG tine cont de mediul inconjurator prin impachetare mai eficienta si prin folosirea unor materiale care nu polueaza.

Detalii tehnice

GeneralModel77G33LA
Diagonala cm / inch195 cm / 77 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranOLED
Rezolutie (pixeli)3280 x 2160
Difuzor integrat60 W
Suport TV recomandat (inch)77
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 3
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru/Argintiu
Montare perete VESA (mm)300 x 300
Dimensiuni cu stand (mm)1712 x 321 x 1039
Greutate (kg)42.8
Vezi mai mult