Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor OLED LG 195 (77") OLED77C22LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Lg Televizor OLED LG 195 (77") OLED77C22LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ OLED77C22LB Fereastra dvs. către o lume nouă și luminoasă. Brightness Booster OLED care strălucește puternic   Accentuarea frumuseții pline de viață a pixelilor auto-iluminați LG OLED. Cu ajutorul procesorului α9 Gen 5 AI, Brightness Booster duc 3995506
14799.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor OLED LG 195 (77") OLED77C22LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ OLED77C22LB.AEU ] ID: 3995506
  • Servicii evoMAG
14.799,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
14.799,99 Lei
(TVA inclus)
Televizor OLED LG 195 (77") OLED77C22LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor OLED LG 195 (77") OLED77C22LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Fereastra dvs. către o lume nouă și luminoasă.

Brightness Booster
OLED care strălucește puternic
 
Accentuarea frumuseții pline de viață a pixelilor auto-iluminați LG OLED. Cu ajutorul procesorului α9 Gen 5 AI, Brightness Booster duce rafinamentul la nivelul următor, oferind cu până la 20%2 mai multă luminozitate. Acum, efectele vizuale sunt mai accentuate cu o eficiență superioară a luminii.
 
Procesor a9 Gen 5 AI
Frumusețea întâlnește inteligența
 
Inteligența din spatele frumuseții După progresele realizate în învățarea profundă, procesorul α9 Gen 5 AI de la LG îmbunătățește obiectele din prim-plan și din fundal pentru a adăuga adâncime naturală și face culorile să fie pline de viață și totuși precise.
 
Contrast infinit
Culori închise uluitoare, culori deschise strălucitoare
 
Fără iluminarea de fundal care să le estompeze impactul, pixelii auto-iluminați realizează cele mai profunde culori închise pentru un contrast clar în fiecare tip de lumină. Efectele vizuale sunt mai bine definite, astfel încât să distingeți detaliile subtile care, de obicei, nu pot fi observate cu ochiul liber.
 
Dynamic Tone Mapping Pro
Detaliile dau tonul
 
Dynamic Tone Mapping Pro, complet nou, este mai profund pentru a îmbunătăți imaginea. În trecut, această funcție îmbunătățea doar cadrele. Acum, tehnica perfecționează 5000 de blocuri pe tot ecranul pentru un HDR mai plin de viață până la ultimul detaliu.
 
Sunet Surround imersiv
Se pare că sunteți în scenă
 
Procesorul α9 Gen 5 AI Processor remixează sunetul pe 2 canale în sunetul pe 7.1.2 canale. Simțiți acțiunea și haosul din jurul dvs., ca și cum sunteți personajul principal al filmului.
 
 
ThinQ AI și webOS
Televiziune doar pentru dvs.
 
Aveți nevoie de inspirație pentru seara de filme? ThinQ oferă recomandări pe baza preferințelor dvs. Configurați profiluri pentru toate persoanele din casă, pentru ca acestea să se bucure rapid de serialul TV preferat și pentru a primi știri și actualizări din sport personalizate.
 
Ecran fără cusur
Vederea minimalistă.
 
Cu rame atât de subțiri, vă veți lăsa complet captivați de imagine și nimic nu vă va distrage de la procesul de vizionare3. Designul incredibil de subțire4 se potrivește perfect în casa dvs., cu suportul elegant de podea și suportul ca pentru o galerie de artă.
 
 
 
Gamă amplă de dimensiuni
Găsiți dimensiunea potrivită
 
Indiferent că aveți nevoie de un afișaj pentru sala de jocuri personală sau de cinematograful de acasă, cu dimensiuni cuprinse între 42 inci și 83 inci, alegerea ideală vă așteaptă.
 
 
Experiență cinematografică reală
Acum, dvs. sunteți personajul principal
 
Dolby Vision IQ și Dolby Atmos își dau întâlnire pentru o imersiune de senzație. Utilizând procesorul α9 Gen 5 AI de la LG, Dolby Vision IQ cu Precision Detail adaugă o profunzime extraordinară și scoate la iveală texturile subtile.
 
 
*Dolby Vision Precision Detail va deveni disponibil ca parte a actualizării Dolby Vision IQ care va fi lansată începând cu iunie 2022; momentul specific va varia în funcție de țară.
 
Audio/video
Toate preferințele dumneavoastră într-n singur loc
 
Gata pentru seara de filme. Totul este pregătit pentru vizionarea în serie. Găsiți aproape orice conținut de vizionat în aplicațiile disponibile de redare în flux. Cu Netflix1, Disney+2, Amazon Prime3, Apple TV+4 și HBO Max5, mereu rulează conținuturi captivante.
 
 
*Disponibilitatea conținutului și a aplicațiilor poate să varieze în funcție de țară sau de regiune.
**Sunt necesare abonamente separate pentru serviciile OTT.
 
Jocuri de ultimă generație
O mașină câștigătoare puternică
 
Perfecționați-vă jocul cu primele televizoare din industrie care acceptă Dolby Vision Gaming 4K la 120 Hz pentru jocuri mai fluide și mai realiste. Cu un timp de răspuns de 0.1 ms, compatibilitate cu NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium și compatibilitate VRR, chiar și acțiunea ultra-rapidă pare clară și lină.
 
 
*Timp de răspuns testat și certificat de Intertek.
**VRR este o specificație certificată pentru HDMI 2.1.
 
Jocuri în cloud
Noua ligă a jocurilor
 
Odată cu adăugarea fără întreruperi a GeForce Now și Stadia, o lume întreagă de jocuri în cloud vă așteaptă să vă jucați. Redescoperiți jocurile îndrăgite și găsiți noi jocuri preferate direct de pe televizor.
 

Detalii tehnice

GeneralModelOLED77C22LB
Diagonala cm / inch195 cm / 77 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranOLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ S/ S2/ C)
Difuzor integrat40W
Suport TV recomandat (inch)77
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 2
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 3
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareAlb/Argintiu
Montare perete VESA (mm)300 x 200
Putere consumata (W)140
Dimensiuni cu stand (mm)1711 x 243 x 1035
Greutate (kg)27
Vezi mai mult