evomag evomag
Ai nevoie de ajutor?
Prima pagină Aparate bucatarie Aparate de vidat si accesorii Laica Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500

Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500

5,0 Rating (6 review-uri)
COD VT3500 ID 503934
Laica Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 Pungi pentru vidarea alimentelor VT3500   Dimensiunea unei pungi: 28 x 36 cm.   Pachetul contine 50 buc.   Se pot folosi impreuna cu aparatele pentru vidat alimente:   Laica VT3111; Laica VT3112; Laica VT3113; Laica VT3114. 503934 5 6
108.99 In stock
Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 Sunt foarte bune.multumim
5
Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 excelente
5
Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 Sunt de calitate si functioneaza de minune cu aparatul de vidat Laica.
5
Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 Perfecte pentru vidarea produselor alimentare, impreuna cu aparatul Laica.Evomag nota 10 pentru mesajele referitoare la comanda si pentru seriozitate! Fiind inaintea Craciunului, mi-au oferit o sticla de vin cadou!
5
Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 Pungile sunt foarte bune, noi comandam doar de aici. Le folosesc tot timpul
5
Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500 foarte bune scopului pentru care le-am cumpărat
5

Plătește în rate

Garanție standard

Descrierea produsului Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500

Pungi pentru vidarea alimentelor VT3500

Dimensiunea unei pungi: 28 x 36 cm.

Pachetul contine 50 buc.

Se pot folosi impreuna cu aparatele pentru vidat alimente:

Laica VT3111;
Laica VT3112;
Laica VT3113;
Laica VT3114.
5,0 6 review-uri
5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
MP Mihaela Paunescu
Perfecte pentru vidarea produselor alimentare, impreuna cu aparatul Laica.Evomag nota 10 pentru mesajele referitoare la comanda si pentru seriozitate! Fiind inaintea Craciunului, mi-au oferit o sticla de vin cadou!
Pro Pungi groase, din plastic fara ftalati si bisfenol, uz alimentar, perfecte pentru vidarea produselor alimentare.
Contra Nu exista nimic contra acestui produs!
A fost util acest review? Da 7 Nu 6
TG Toma Gabriela
Pungile sunt foarte bune, noi comandam doar de aici. Le folosesc tot timpul
Pro Foarte buna. Calitative
A fost util acest review? Da 3 Nu 3
BD BOATA DUTA IONITA LOREDANA ELENA
Sunt foarte bune.multumim
A fost util acest review? Da 4 Nu 5
AS Adriana Stanciu
excelente
A fost util acest review? Da 7 Nu 8
IP Ionut Popescu
Sunt de calitate si functioneaza de minune cu aparatul de vidat Laica.
A fost util acest review? Da 4 Nu 5
CL Cheles Lucian
foarte bune scopului pentru care le-am cumpărat
Pro da
Contra nu
A fost util acest review? Da 3 Nu 4

Mărci populare în această categorie

evomag evomag
PriceCallTrack Compari.ro - ghid autentic de shopping Membru fondator - Asociata Romana a Magazinelor Online ANPC-SAL
Copyright © 2026 Evolution Systems SRL. Centrul Logistic Apollo, Bloc C, Drumul Intre Tarlale 160 - 174, Sector 3, Bucureşti. Vezi hartă Oferte bune, pe bune!