Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte

Telefoane Refurbished

Filtrare produse

Pret

1.248,99 Lei
1.399,99 Lei

Producator

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Telefon Mobil Renewd iPhone 8, 64GB Flash, 4G, (Argintiu)
1.248,99 Lei
Telefon Mobil Renewd iPhone 8, 64GB Flash, 4G, (Negru)
1.270,99 Lei
Telefon Mobil Renewd iPhone 8, 64GB Flash, 4G, (Auriu)
1.399,99 Lei
Ordonare dupa
  Telefoanele mobile refurbished sunt dispozitive mobile recondiționate, adică telefoane care au fost utilizate anterior și apoi au fost reparate și recondiționate pentru a fi vândute din nou. Acestea sunt adesea mai ieftine decât telefoanele noi, dar oferă funcționalitate similară. Procesul de recondiționare poate include înlocuirea componentelor, cum ar fi bateria sau ecranul, și testarea pentru a se asigura că telefoanele funcționează corect.

  Achiziționarea unui iPhone reconditionat/refurbished poate fi rentabilă din mai multe motive:


  Cost redus: Telefoanele mobile reconditionate/refurbished sunt, de obicei, mai ieftine decât cele noi, astfel încât puteți economisi bani semnificativ atunci când cumpărați un dispozitiv.

  Calitate: Procesul de recondiționare asigură că telefoanele sunt testate și verificate pentru a se asigura că funcționează corespunzător și că orice defecțiuni sau componente ineficiente sunt înlocuite. Astfel, un iPhone refurbished poate oferi o calitate similară cu cea a unui iPhone nou.

  Garanție: Majoritatea telefoanelor mobile reconditionate/refurbished vin cu o garanție limitată, ceea ce înseamnă că puteți fi asigurat că dispozitivul va fi înlocuit sau reparat în cazul în care întâmpinați probleme într-un anumit interval de timp.

  Mediu înconjurător: Achiziționarea unui iPhone reconditionat/refurbished ajută la reducerea cantității de deșeuri electronice, deoarece dispozitivele sunt reutilizate și recondiționate în loc să fie aruncate.


  În general, achiziționarea unui iPhone reconditionat/refurbished poate fi o opțiune rentabilă și ecologică pentru cei care doresc să aibă acces la un dispozitiv de calitate la un preț mai redus.