Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Switch TP-LINK TL-SG3210
Tp-link Switch TP-LINK TL-SG3210 Privire de ansamblu Switch-ul L2 cu management TP-LINK JetStream™ TL-SG3210 furnizează 8 porturi 10/100/1000Mbps. Switch-ul asigură o performanţă ridicată, QoS la nivel enterprise, capacităţi avansate de securitate şi o multitudine de caracteris 73556 5 1
494.99 In stock
Switch TP-LINK TL-SG3210 Il recomand, raport foarte bun calitate-pret
5

Switch TP-LINK TL-SG3210

COD: [ TL-SG3210 ] ID: 73556
494,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
495,00 Lei
(TVA inclus)
Switch TP-LINK TL-SG3210

Scurta descriere

Privire de ansamblu

Switch-ul L2 cu management TP-LINK JetStream™ TL-SG3210 furnizează 8 porturi 10/100/1000Mbps. Switch-ul asigură o performanţă ridicată, QoS la nivel enterprise, capacităţi avansate de securitate şi o multitudine de caracteristici L2 de management. Mai mult, switch-ul vine echipat şi cu 2 slot-uri SFP gigabit, oferind o flexibilitate mai mare a reţelei. TL-SG3210 oferă un raport ideal preţ-eficienţă şi este ideal pentru companiile mici şi medii.

TL-SG3210 dispune de caracteristici puternice de management şi securitate. Funcţiile IP-MAC-Port-VID Binding şi listă control acces (ACL) protejează împotriva broadcast storm, atacurilor de tip Denial-of-Service (DoS) şi ARP, etc. Calitatea serviciului (QoS, de la L2 la L4) furnizează capabilităţi îmbunătăţite de management al traficului pentru a transfera datele mai rapid şi mai fluent. De asemenea, interfeţele web de management uşor de utilizat, împreună cu CLI, SNMP şi RMON, oferă o instalare şi o configurare mai rapidă, cu un timp scăzut de mentenanţă a reţelei. Pentru grupuri mari de lucru şi departamente tehnice care au nevoie de un switch Layer 2 la un preţ convenabil, care dispune şi de capacităţi gigabit, switch-ul L2 cu management TP-LINK Jetstream™ TL-SG3210 poate furniza o soluţie cu un ideal raport preţ-performanţă.

Comunicare sigură în reţea

TP-LINK TL-SG3210 oferă funcţii precum IP-MAC-Port-VID Binding, Port Security, Storm control şi DHCP Snooping, care protejează împotriva broadcast storm, atacurilor ARP etc. Integrează şi câteva atacuri DoS tipice pentru selectare. Vă puteţi proteja împotriva acestor atacuri mai uşor ca înainte. În plus, Listele de Control al Accesului (ACL, de la L2 la L4) restricţionează accesul la resursele sensibile ale reţelei respingând pachetele pe baza adreselor MAC sursă şi destinaţie, adreselor IP, porturilor TCP/UDP şi chiar ID-ului VLAN. Switch-ul suportă autentificare 802.1x, care, folosită coroborat cu un server RADIUS, cere o informaţie de autentificare preliminară acordării accesului la reţea. Şi mai mult, are suport Guest VLAN pentru activarea accesului clienţilor non 802.1X la anumite resurese din reţea.

Caracteristici QoS avansate

Pentru a integra servicii de voce, date şi video într-o singură reţea, switch-ul aplică politici QoS multiple. Administratorul poate desemna prioritatea traficului în funcţie de mai multe mijloace inclusiv adrese IP şi MAC, porturi TCP sau UDP, etc., astfel transferul de voce şi video fiind întotdeauna clar, fluent şi fără zgomot. Împreună cu Voice VLAN, caracteristică suportată de switch, serviciile de voce vor opera cu o performanţă îmbunătăţită.

Caracteristici Layer 2 multiple

Pentru o aplicabilitate mai largă a switch-urilor Layer 2, TL-SG3210 suportă o linie completă de caracteristici Layer 2, inclusiv 802.1Q tag VLAN, Port Isolation, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol şi funcţia Flow Control 802.3x. Mai mult, switch-ul oferă caracteristici avansate de mentenanţă a reţelei, cum ar fi Loop Back Detection, Cable Diagnostics şi IGMP Snooping. Procesul de ascultare a protocolului IGMP (IGMP snooping) asigură redirecţionarea inteligentă de către switch a fluxului de date multicast doar către abonaţii adecvaţi, în timp ce procesele de restricţionare şi filtrare a IGMP limitează fiecare abonat la nivel de port pentru a preveni accesul multicast neautorizat.

Caracteristici de management la nivel de companie

TL-SG3210 este uşor de utilizat şi administrat. Suportă diverse caracteristici standard de management uşor de utilizat, cum ar fi interfaţă grafică web (GUI) sau standardul în industrie al interfeţei în linie de comandă (CLI), traficul ambelor metode de administrare fiind protejat prin criptarea oferită de protocoalele SSL sau SSH. Suportul oferit de SNMP (v1/2/3) şi RMON dă posibilitatea switch-ului de a fi interogat pentru aflarea informaţiilor importante şi de a întinde curse evenimentelor anormale. În plus, cu ajutorul protocolului integrat NDP/NTDP, switch-ul poate fi administrat mai uşor de către switch-ul de comandă prin funcţia de IP Clustering.
Detalii tehnice
SpecificatiiTip SwitchWeb Management
Porturi RJ458
Viteza LanGigabit Ethernet (10/100/1000Mbs)
Adrese MAC8K
Buffer512KB
LayerLayer 2
DimensiuniLungime (mm)294
Latime (mm)180
Inaltime (mm)44
Adauga review

Review-uri

Ferezan Valentin 14.10.2013 20:44
Il recomand, raport foarte bun calitate-pret

Pro

Un router foarte bun si acoperire extinsa

Contra

39 din 86 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu