Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Switch TP-LINK TL-SF1016DS
Tp-link Switch TP-LINK TL-SF1016DS Ce Face Acest Produs Switchul Fast Ethernet TL-SF1016DS oferă performanţe superioare, şi reprezintă o soluţie rentabilă, uşor de utilizat, pentru modernizarea reţelei. Toate cele 16 porturi suportă auto MDI/MDIX, nu trebuie să vă faceţi gri 59339 5 2
181.99 Out of stock
Switch TP-LINK TL-SF1016DS
5
Switch TP-LINK TL-SF1016DS pret calitate ok
5

Switch TP-LINK TL-SF1016DS

COD: [ TL-SF1016DS ] ID: 59339
181,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
182,00 Lei
(TVA inclus)
Switch TP-LINK TL-SF1016DS

Descrierea produsului Switch TP-LINK TL-SF1016DS

Ce Face Acest Produs

Switchul Fast Ethernet TL-SF1016DS oferă performanţe superioare, şi reprezintă o soluţie rentabilă, uşor de utilizat, pentru modernizarea reţelei. Toate cele 16 porturi suportă auto MDI/MDIX, nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa tipului de cablu, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, TL-SF1016DS poate economisi până la 75%* din consumul de energie, iar 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dvs.

Tehnologia Green de la TP-LINK

Switchul Fast Ethernet de nouă generaţie TL-SF1016DS integrează tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, care poate extinde considerabil capacitatea reţelei cu un consum mult mai mic de energie. Consumul este reglat în mod automat în funcţie de starea conexiunii şi de lungimea cablului pentru a limita Amprenta de Carbon a reţelei dvs.
De asemenea, respectă directiva RoHS a Uniunii Europene, care interzice utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Performanţă Ridicată

TL-SF1016DS dispune de carcasă metalică pentru montare în rack şi de o sursă internă de alimentare certificată din punct de vedere al siguranţei, fiind un switch robust şi rentabil, potrivit pentru medii cu mai puţin de 16 utilizatori. Integrând arhitectura de comutare non-blocantă, TL-SF1016DS redistribuie şi filtrează pachete la viteza maximă a cablului pentru throughput maxim. Iar controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex atenuează congestionarea traficului şi asigură un mod de funcţionare fiabil pentru TL-SF1016DS..

Uşor de Utilizat

Caracteristicile auto ale acestui switch asigură instalarea simplă şi fără efort, Plug and Play. Nu este necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10 Mbps, 100 Mbps) şi ajustează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă.

* Dispune de economie maximă de energie, în comparație cu un switch TP-LINK convențional; rata de economisire poate varia în funcție de mediul de utilizare.

Detalii tehnice

SpecificatiiTip SwitchUnmanaged
Porturi RJ4516
Viteza LanFast Ethernet (10/100Mbs)
Adauga review

Review-uri

Marian Stanica 06.06.2018 10:32
★★★★★
pret calitate ok

Pro

pret calitate ok

Contra

pret calitate ok
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
vasile 30.10.2013 14:19
★★★★★

Pro

- are toate accesoriile pt montare in rack- se montaza usor - un produs excelent- raport calitate/pret foarte bun

Contra

28 din 63 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult