Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Router Wireless D-Link DIR-1950, Gigabit, Dual Band, Mesh Smart Internet Network Works with Alexa & Google Assistant, 1900 Mbps, 4 Antene externe (Negru)
D-link Router Wireless D-Link DIR-1950, Gigabit, Dual Band, Mesh Smart Internet Network Works with Alexa & Google Assistant, 1900 Mbps, 4 Antene externe (Negru) DIR-1950 ofera performante premium pentru utilizatorii care solicita viteze Wi-Fi mai rapide pentru streaming HD, jocuri online si descarcare. Acest router este conceput pentru a sprijini tehnologia MU-MIMO care permite mai multor dispozitive sa obti 3794911
613.99 Out of stock

Router Wireless D-Link DIR-1950, Gigabit, Dual Band, Mesh Smart Internet Network Works with Alexa & Google Assistant, 1900 Mbps, 4 Antene externe (Negru)

COD: [ DIR-1950 ] ID: 3794911
613,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
613,99 Lei
(TVA inclus)
Router Wireless D-Link DIR-1950, Gigabit, Dual Band, Mesh Smart Internet Network Works with Alexa & Google Assistant, 1900 Mbps, 4 Antene externe (Negru)

Descrierea produsului Router Wireless D-Link DIR-1950, Gigabit, Dual Band, Mesh Smart Internet Network Works with Alexa & Google Assistant, 1900 Mbps, 4 Antene externe (Negru)

DIR-1950 ofera performante premium pentru utilizatorii care solicita viteze Wi-Fi mai rapide pentru streaming HD, jocuri online si descarcare. Acest router este conceput pentru a sprijini tehnologia MU-MIMO care permite mai multor dispozitive sa obtina semnal Wi-Fi cu latime de banda mare in acelasi timp. Tehnologia Wi-Fi CERTIFICAT EasyMesh ™ accepta adaugarea de dispozitive compatibile Wi-Fi CERTIFICAT EasyMesh D-Link, permitandu-va sa va creati propria retea de mesh acasa.

Vrei o mare acoperire?

Patru antene externe de inalta performanta ofera o acoperire Wi-Fi mai puternica in toata casa ta. Aceasta permite ca mai multe dispozitive din jurul casei dvs. sa se conecteze mai rapid si cu mai putine zone moarte Wi-Fi.
 
 
Dual-Band cu forta
 
Ce zici de un router dual-band wireless cu fluxuri de date 3x3 pentru viteze Wi-Fi mai rapide? Fluxurile de date independente sunt livrate fiecarui dispozitiv din retea pentru viteze de pana la 1900 Mbps (600 Mbps in 2,4 GHz + 1300 Mbps in 5 GHz). Cea mai buna performanta pentru difuzarea filmului tau preferat sau jocul cu prietenii.
 
 
Multi-User MIMO (MU-MIMO)
 
Cu tehnologia MU-MIMO, mai multe dispozitive pot obtine semnal Wi-Fi cu latime de banda mare in acelasi timp, distribuind date mai eficient si oferindu-va cele mai rapide viteze Wi-Fi in casa dvs. Puteti transmite mai rapid media HD, transfera rapid fisiere mari si reda jocuri fara buffer.
 
 
Mesh la standardul industriei
 
Ca sistem Wi-Fi CERTIFICAT EasyMesh, DIR-1950 are o tehnologie de retea de retea standard din industrie. Acest lucru va permite sa amestecati si sa combinati routerele compatibile si extensoarele pentru a va crea propria retea si pentru a va extinde acoperirea acasa in functie de nevoile dvs. de retea.
 
Mai multa putere de procesare
 
Un procesor dual-core de 1,25 GHz creste puterea de calcul multitasking si imbunatateste viteza de transfer pentru toate aplicatiile dvs. online.
 
 
Cea mai buna performanta prin cablu
 
Conectati pana la 4 dispozitive cu fir si bucurati-va de cea mai buna experienta online pentru streaming si jocuri HD.
 
 
Conexiune optima pentru latimea de banda
 
Nu toate benzile Wi-Fi sunt la fel, dar nu trebuie sa va faceti griji. DIR-1950 alege dintre doua benzi Wi-Fi si conecteaza automat fiecare dispozitiv din reteaua dvs. la cea mai buna banda disponibila pentru conectare perfecta de fiecare data.
 
Beam inteligent avansat AC
 
imbunatateste acoperirea directionand latimea de banda catre dispozitivele dvs. in timp ce va deplasati in jurul casei. Puteti transmite in mod perfect videoclipuri HD, navigati pe web, Skype cu prietenii dvs. si puteti juca jocuri online de oriunde v-ati afla, astfel incat sa veti avea mereu cea mai buna experienta.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Memorie Flash16 MB
RAM128 MB
Viteza transfer600 + 1300 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene4 x Antene Externe
SecuritateWPA & WPA2 (Wi-Fi Protected Access)
WPS (Wi-Fi Protected Setup)
Caracteristici fiziceLungime (mm)226.82
Latime (mm)173.93
Inaltime (mm)52
Greutate411 g
Vezi mai mult