Raporteaza o problema
Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)
Ubiquiti Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb) Antena Ubiquiti IsoStation IS‑M5   Cu o bază din aluminiu turnat sub presiune si o antenă interschimbabilă, IsoStation™ este disponibil în două modele si aduce performante sporite retelei dvs. utilizând o tehnologie care izolează comunic 3796529
547.99 Out of stock

Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)

COD: [ IS-5AC-EU ] ID: 3796529
547,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
548,00 Lei
(TVA inclus)
Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)

Scurta descriere

Antena Ubiquiti IsoStation IS‑M5
 
Cu o bază din aluminiu turnat sub presiune si o antenă interschimbabilă, IsoStation™ este disponibil în două modele si aduce performante sporite retelei dvs. utilizând o tehnologie care izolează comunicatiile de fascicul dintre dispozitive. IsoStation M5 oferă viteze de transfer de până la 150 Mbps.
 
Design modular
 
Cornul antenei este interschimbabil si ajută la modelarea fasciculului pentru nevoile specifice de implementare si de mediu. De asemenea, IsoStation TM obtine câstigul maxim din cea mai mică amprentă.
 
 
Performanta fasciculului
 
IsoStationTM poate utiliza o varietate de sectoare de antenă concepute pentru o performantă sporită a co-locării fără a sacrifica câstigul. Performanta sa unică a fasciculului si caracteristicile superbe de localizare permit o densitate mai mare a sectoarelor decât tehnologia sectorului traditional.
 
 
Co-locatie îmbunătătită
 
Cablurile asimetrice ale antenei (60 ° si 90 °) au lobi laterali atenuati în mod natural si radiatii spate extrem de reduse si oferă un raport din fată în spate si o radiatie lobată laterală scăzută.
 
 
Imunitate îmbunătătită împotriva zgomotului
 
IsoStationTM blochează sau filtrează zgomotul, astfel încât imunitatea la zgomot este îmbunătătită. Această caracteristică este deosebit de importantă într-o zonă aglomerată cu alte semnale RF de aceeasi frecventă sau similară.
 
Detalii tehnice
CaracteristiciRaza frecventa2.4 - 5 GHz
Putere14 dBi
Dimensiuni (mm)174 x 174 x 150