Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Adaptor Wireless TP-LINK TL-WN8200ND
Tp-link Adaptor Wireless TP-LINK TL-WN8200ND TP-LINK TL-WN8200ND este un adaptor wireless de 300Mbps, de mare putere,  care permite utilizatorilor să ofere capabilităţi wireless puternice unui PC sau notebook, pentru a creşte calitatea conexiunii. Adaptorul adoptă un design cu putere mare de 112392
97.99 In stock

Adaptor Wireless TP-LINK TL-WN8200ND

COD: [ TL-WN8200ND ] ID: 112392
97,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
97,99 Lei
(TVA inclus)
Adaptor Wireless TP-LINK TL-WN8200ND

Descrierea produsului Adaptor Wireless TP-LINK TL-WN8200ND

TP-LINK TL-WN8200ND este un adaptor wireless de 300Mbps, de mare putere,  care permite utilizatorilor să ofere capabilităţi wireless puternice unui PC sau notebook, pentru a creşte calitatea conexiunii. Adaptorul adoptă un design cu putere mare de transmisie, asigurând o distanţă de acoperire de până la 10 ori mai mare decât cea oferită de adaptoarele convenţionale. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale adaptorului TL-WN8200ND este puterea de penetrare, care asigură o intensitate constantă a semnalului şi stabilitatea acestuia chiar şi la trecerea prin pereţi sau tavane.

Putere mare pentru penetrabilitate solidă

Cu o putere mare de transmisie, adaptorul TL-WN8200ND asigură o distanţă de acoperire de până la 10 ori mai mare decât cea oferită de adaptoarele USB. În plus, capacitatea incredibilă de penetrare a TL-WN8200ND asigură accesul la Internet şi calitatea conexiunii chiar şi prin pereţi sau tavane.

Sensibilitate ridicată de recepţie - semnal stabil

TL-WN8200ND oferă o sensibilitate ridicată de recepţie, care permite un nivel constant de putere a semnalului chiar şi la distanţă de access point. Acest lucru înseamnă că, utilizând TL-WN8200ND nu mai este nevoie să mişcaţi notebook-ul ca pe o tijă de radiestezie pentru a realiza o recepţie optimă a semnalului, veţi beneficia de semnal puternic oriunde datorită sensibilităţii ridicate.

Antene externe detaşabile cu câştig de 5dBi

Două antene externe de mare putere asigură putere marită de transmisie şi recepţie a semnalului. Antenele externe poate fi rotite şi ajustate pe diferite direcţii pentru funcţionarea optimă în diferite medii de operare. Pentru aplicaţii complexe, antenele poate fi înlocuite cu diverse alte modele de interior sau direcţionale (care dispun de un conector RP-SMA standard), pentru a permite o flexibilitate crescută şi o acoperire wireless mai largă.

Setări de securitate la simpla apăsare a butonului QSS

Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WN8200ND dispune de Quick Security Setup, oferind utilizatorilor posibilitatea de a configura aproape instantaneu funcţiile de securitate prin simpla apăsare a butonului WPS / QSS. Astfel este stabilită automat o conexiune securizată. Nu numai că această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar este mai convenabilă şi nu presupune memorarea unei parole!

Design elegant şi cablu de extensie USB de 1.5m

Pe lângă exteriorul elegant şi inovator, designul pentru amplasare pe birou este important pentru recepţia semnalului în diferite medii de operare, asigurând stabilitatea şi continuitatea semnalului. TL-WN8200ND este echipat cu un cablu de extensie USB de 1.5m, util pentru instalare chiar și pentru echipamentele de birou.

CD inclus pentru simplificarea utilizării

TL-WN8200ND conţine un CD cu instrumente care oferă asistenţă pentru finalizarea instalării software şi configurarea setărilor de reţea, inclusiv setări de securitate şi a conexiunii wireless, în mod convenabil pentru utilizatori, chiar şi pentru cei începători.

Detalii tehnice

SpecificatiiTip adaptorWireless
ConectivitateMini USB
StandardeIEEE 802.11b / IEEE 802.11g / IEEE 802.11n
Viteza transfer300 Mbps
Antena2 x Antene Externe Detasabile 5dBi
ChipsetRealtek, 1T2R
Frecventa2.4 - 2.4835GHz
Securitate64/128 bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Suport OSWindows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits), Windows XP(32/64bits)
Caracteristici fiziceLungime (mm)90.8
Latime (mm)60.7
Inaltime (mm)24
Vezi mai mult