Killer Deals! Oferte de nerefuzat! Vezi oferte
Access point TP-Link CPE210, 300 Mbps, Antena interna, Pentru exterior
Tp-link Access point TP-Link CPE210, 300 Mbps, Antena interna, Pentru exterior Ce Face Acest Produs Access Point-ul de exterior 2.4GHz 300Mbps -CPE210- cu o putere de emisie de 9dBi, fabricat de TP-LINK, reprezintă o soluție eficientă pentru rețele wireless la distanțe mari. Dispunând de management centralizat, este ideal p 1132267 5 1
201.99 In stock
Access point TP-Link CPE210, 300 Mbps, Antena interna, Pentru exterior O solutie pentru exterior foarte eficienta si ieftina dar de calitate, eu o folosesc sa dau wifi in curte undeva la 1200m2 si nu am probleme.
5

Access point TP-Link CPE210, 300 Mbps, Antena interna, Pentru exterior

COD: [ CPE210 ] ID: 1132267
212,99 Lei PRP
201,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 11,00 Lei
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 7 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
212,99 Lei PRP
201,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 11,00 Lei
Access point TP-Link CPE210, 300 Mbps, Antena interna, Pentru exterior

Descrierea produsului Access point TP-Link CPE210, 300 Mbps, Antena interna, Pentru exterior

Ce Face Acest Produs

Access Point-ul de exterior 2.4GHz 300Mbps -CPE210- cu o putere de emisie de 9dBi, fabricat de TP-LINK, reprezintă o soluție eficientă pentru rețele wireless la distanțe mari. Dispunând de management centralizat, este ideal pentru conexiunile de exterior tip punct-la-punct și punct-la-multipunct sau pentru scenariile wireless de exterior. Performanțele sale profesionale, împreună cu un design care il face ușor de utilizat, fac produsul CPE210 o alegere ideală pentru utilizarea acasă sau în mediul business.

Design Hardware la nivel Enterprise

Folosind chipset Qualcomm Atheros, antene cu rază de acoperire sporită, materiale de fabricație de înaltă calitate, design special creat și sursă de alimentare PoE, modelul CPE210 este special conceput pentru utilizarea în exterior și poate funcționa fără probleme în aproape orice climat, cu temperaturi variind de la -30℃ până la +70 ℃.

Tehnologie Avansată

Cu ajutorul antenei interioare de mare putere și a metalului de reflexie special, acest model asigură o rază de acoperire crescută cu un minim de interferențe provocate de zgomot.

Putere de Transmisie Mare și Sensibilitate Sporită de Recepționare a Semnalului

Acest dispozitiv dispune de o putere de transmisie wireless Tx (până la 27dBm/500mw) și de o sensibilitate la recepționare a semnalului Wireless ridicată Rx (până la -95dBm), ridicând astfel ștacheta față de dispozitivele wireless normale, ceea ce face produsul CPE210 un produs ideal pentru aplicațiile de exterior.

Design Profesional pentru Exterior

Dispozitivul CPE210 este proiectat să funcționeze în situații grele chiar și atunci când este plasat în zonele cu cele mai dificile condiții climatice din lume.

Design rezistent la apă

Cu ajutorul carcasei rezistente la apă și a designului său hardware industrial, CPE210 poate continua să funcționeze în diferite condiții climatice, cum ar fi în soare, în ploaie, în vânt, zăpadă sau la temperaturi extrem de scăzute/ridicate (-30°C~70°C).

Protecție dublă împotriva atacurilor de tip ESD (descărcări electrostatice)

Pe lângă protecția oferită de împământare, CPE210 oferă și un alt mod de eliminare a situațiilor ESD prin intermediul adaptorului PoE și al cablului Ethernet cu împământare. Măsura suplimentară de securitate a dispozitivului CPE210 oferă o protecție de până la 15KV împotriva situațiilor de tip ESD și până la 6000V protecție împotriva trăsnetelor.

Tehnologia TP-LINK MAXtream TDMA

Pe măsură ce rețeaua dumneavoastră se extinde, interferențele cauzate de către diferitele dispozitive wireless aflate în vecinătate se vor amplifica, ceea ce cauzează o scădere drastică a performanței rețelei și implicit o experiență nesatisfăcătoare a clientului final. Pentru a rezolva această problemă, TP-LINK a venit în întâmpinarea clienților cu noua tehnologie MAXtream TDMA utilizată de CPE210.

Transmisii de Date pe o Distanță de 5Km+

Special conceput pentru utilizarea în aer liber, acest dispozitiv este ideal pentru transmiterea de date folosind mediul wireless pe distanțe de 5Km+.

Sistem pentru Management Centralizat cu Ajutorul Aplicației Pharos Control

Dispozitivul CPE210 vine echipat cu un software pentru management centralizat, ajutând astfel utilizatorii în gestionarea cu ușurință a tuturor dispozitivelor aflate în rețeaua proprie, toate acestea folosind doar un singur PC. Funcția de creare a hărții rețelei, monitorizare, actualizare firmware și de întreținere a rețelei, pot fi gestionate cu ajutorul aplicației Pharos Control.

PharOS

Sistemul de management Web based permite utilizatorilor avansați configurări superioare.

Detalii tehnice

SpecificatiiWirelessDa (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n)
Viteza transfer300 Mbps
Frecventa2.4GHz
Antena1 x Antena interna
Adauga review

Review-uri

ionita 03.04.2020 15:11
★★★★★
O solutie pentru exterior foarte eficienta si ieftina dar de calitate, eu o folosesc sa dau wifi in curte undeva la 1200m2 si nu am probleme.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult