Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Access Point TP-LINK CPE220, Exterior, 300 Mbps
Tp-link Access Point TP-LINK CPE220, Exterior, 300 Mbps - Antenă direcțională internă MIMO 2x2 dual-polarized având un câștig de 12dBi - Putere de transmisie reglabilă de la 0 la 30dBm/1000mw - Optimizare la nivel de transmisie wireless pe o distanță mai mare de 13Km - Tehnologie de management p 2700624 5 1
249.99 In stock
Access Point TP-LINK CPE220, Exterior, 300 Mbps Foarte bun pentru distante lungi si mai ales pentru exterior, merge foarte bine fara sa pice semnalul si este usor de configurat.
5

Access Point TP-LINK CPE220, Exterior, 300 Mbps

COD: [ CPE220 ] ID: 2700624
249,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
249,99 Lei
(TVA inclus)
Access Point TP-LINK CPE220, Exterior, 300 Mbps

Descrierea produsului Access Point TP-LINK CPE220, Exterior, 300 Mbps

- Antenă direcțională internă MIMO 2x2 dual-polarized având un câștig de 12dBi
- Putere de transmisie reglabilă de la 0 la 30dBm/1000mw
- Optimizare la nivel de transmisie wireless pe o distanță mai mare de 13Km
- Tehnologie de management proprietară Pharos MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Acces), pentru a îmbunătăți throughput-ul și scăderea latenței, acestea fiind ideale pentru aplicațiile de tip PTMP
- Sistem pentru management centralizat folosind aplicația Pharos Control
- Moduri de operare: AP / Client / Bridge / Repeater / AP Router / AP Client Router (WISP)
- Adaptorul PoE Pasiv poate utiliza energie furnizată printr-un cablu de până la 60 de metri și permite gestionarea și resetarea dispozitivului de la distanță

Access Point-ul de exterior 2.4GHz 300Mbps 12dBi -CPE220- fabricat de TP-LINK, reprezintă o soluție eficientă pentru rețele wireless la distanțe mari. Dispunând de management centralizat, este ideal pentru conexiunile de exterior tip punct-la-punct și punct-la-multipunct sau pentru scenariile wireless de exterior. Performanțele sale profesionale, împreună cu un design care il face ușor de utilizat, fac produsul CPE220 o alegere ideală pentru utilizarea acasă sau în mediul business.

Design Hardware la nivel Enterprise

Folosind chipset Qualcomm Atheros, antene cu rază de acoperire sporită, materiale de fabricație de înaltă calitate, design special creat și sursă de alimentare PoE, modelul CPE220 este special conceput pentru utilizarea în exterior și poate funcționa fără probleme în aproape orice climat, cu temperaturi variind de la -30℃ până la +70 ℃.

Antenă cu Tehnologie Avansată

Cu ajutorul antenei interioare de mare putere și a metalului de reflexie special, acest model asigură o rază de acoperire crescută cu un minim de interferențe provocate de zgomot.

Transmisii de Date pe o Distanță de 13Km+

Special conceput pentru utilizarea în aer liber, acest dispozitiv este ideal pentru transmiterea de date folosind mediul wireless pe distanțe de 13Km+.

Tehnologia TP-LINK MAXtream TDMA

Pe măsură ce rețeaua dumneavoastră se extinde, interferențele cauzate de către diferitele dispozitive wireless aflate în vecinătate se vor amplifica, ceea ce cauzează o scădere drastică a performanței rețelei și implicit o experiență nesatisfăcătoare a clientului final. Pentru a rezolva această problemă, TP-LINK a venit în întâmpinarea clienților cu noua tehnologie MAXtream TDMA utilizată de CPE220.

Sistem pentru Management Centralizat cu Ajutorul Aplicației Pharos Control

Dispozitivul CPE220 vine echipat cu un software pentru management centralizat, ajutând astfel utilizatorii în gestionarea cu ușurință a tuturor dispozitivelor aflate în rețeaua proprie, toate acestea folosind doar un singur PC. Funcția de creare a hărții rețelei, monitorizare, actualizare firmware și de întreținere a rețelei, pot fi gestionate cu ajutorul aplicației Pharos Control.

PharOS

Sistemul de management Web based permite utilizatorilor avansați configurări superioare.

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN1 x 10/100 Mbps
WirelessDa (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n)
Viteza transfer300 Mbps
Frecventa2.4GHz
CPUQualcomm Atheros 560MHz CPU, MIPS 74Kc
RAM64 MB
Memorie Flash8 MB
Caracteristici fiziceAlimentare24VDC, 1.0A
Adauga review

Review-uri

marius 16.04.2020 16:08
★★★★★
Foarte bun pentru distante lungi si mai ales pentru exterior, merge foarte bine fara sa pice semnalul si este usor de configurat.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult