Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte

Incarcator Laptop Apple

Filtrare produse
Ordonare dupa
Incarcator laptop Apple MLYU3ZM/A, 140W, USB Type-C (Alb)
511,99 Lei
Incarcator laptop Apple MagSafe MacBook Pro 2010 85W
423,99 Lei
Incarcator retea Apple mx0j2zm/a, USB Type-C, 96W (Alb)
394,99 Lei
Incarcator laptop Apple MKU63ZM/A MacBook Air / Pro (Alb)
319,99 Lei
Incarcator Laptop Apple mc461z/a 60W pentru MacBook
420,99 Lei
Incarcator Laptop Apple MRW22ZM/A pentru Macbook Pro 13" Retina Touch Bar, 61 W, USB Type-C (Alb)
452,99 Lei
Incarcator retea Apple mnf82z/a, USB Type-C, 87W (Alb)
474,99 Lei
Incarcator laptop Apple MagSafe MacBook Air 2010 45W
408,99 Lei
Ordonare dupa

Intrebari frecvente

Cum alegi incarcatorul de laptop potrivit?

Primul pas pentru a alege incarcatorul de laptop potrivit este sa tii cont de brandul laptopului. Poti opta pentru un incarcator de laptop Asus, Lenovo, Dell sau un incarcator de laptop universal, in functie de ce consideri ca i se potriveste cel mai bine device-ului tau. Este o idee buna ca inainte sa faci achizitia, sa te asiguri ca exista compatibilitate la nivelul mufelor. Astfel, mufa incarcatorului care se conecteaza la laptop va trebui sa fie perfecta pentru device-ul tau. Nu incerca niciodata sa potrivesti o mufa la un port diferit, deoarece risti sa deteriorezi laptopul si cresti riscul de accidente. De asemenea, te poti interesa legat de puterea incarcatorului, pentru a vedea daca aceasta corespunde nevoilor tale. Daca ai mai multe laptopuri, atunci poti lua in considerare achizitia unui incarcator universal. In acest fel, vei putea sa te deplasezi usor cu mai multe device-uri, avand un singur incarcator. In plus, nu va trebui sa iti faci griji legate de depozitarea mai multor tipuri de incarcatoare.

De cate tipuri poate fi un incarcator de laptop?

Poti avea un incarcator de laptop care se conecteaza direct la priza sau un incarcator de laptop auto, in functie de nevoile tale. Desigur, cea mai buna alegere este incarcarea la priza, fiind rapida si comoda. Atunci cand optezi pentru un incarcator auto va trebui sa te astepti la un timp de incarcare mai mare. De asemenea, tipul de incarcator poate sa difere de la brand la brand. Fiecare marca de laptop creeaza propriile modele de incarcatoare.

Cum folosesti corect incarcatorul de laptop?

Foloseste mereu incarcatorul de laptop conform instructiunilor oferite de producator. Astfel, te asiguri ca folosesti laptopul in siguranta si nu risti accidente neplacute sau deteriorarea acestuia. De asemenea, nu incerca niciodata sa folosesti un incarcator care nu este compatibil cu device-ul tau pentru a nu risca defectiuni majore.