Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte

Irigatoare bucale si accesorii pentru dusul bucal DR. MAYER

Filtrare produse
Ordonare dupa
Dus bucal Dr Mayer WT3100, Multi Pulse, 1400 Impulsuri/min (Alb/Albastru)
221,99 Lei
Irigator bucal Dr. Mayer  WT6000, Tornado, Rezervor 600ml, 1400 pulsatii/min, 4 tipuri de varfuri
302,99 Lei
Irigator bucal Dr. Mayer WT5000, Profesional, Alb
349,90 Lei PRP
302,99 Lei
Irigator bucal Dr.Mayer WT3700, 2 Capete, 3 Moduri de curatare (Alb/Albastru)
249,99 Lei
Irigator bucal Dr.Mayer WT3900, 2 Capete, 5 Moduri de curatare (Alb)
254,99 Lei
Set 2 capete dus bucal Dr.Mayer compatibil cu WT3700, WT3900
44,99 Lei
Ordonare dupa

Intrebari frecvente

De ce sa alegi irigatoare bucale si accesorii pentru dusul bucal?

Irigatoarele bucale si accesoriile pentru dusul bucal sunt o alegere ideala daca iti doresti sa ai grija de sanatatea dintilor si gingiilor tale fara sa dedici zeci de minute acestei activitati si fara batai de cap. Acestea folosesc un jet de apa cu presiune ridicata pentru a indeparta placa dentara, dar si resturile de mancare din gingii si dintre dinti. Daca folosesti regulat irigatorul bucal, iti vei putea intretine mai usor sanatatea orala si vei tine la distanta probleme neplacute, precum cariile interdentare sau acumularea de tartru. Este o idee buna sa dedici cateva minute dusului bucal zilnic, exact la fel cum le dedici periajului clasic si folosirii apei de gura.

Cum alegi cele mai bune irigatoare bucale si accesorii pentru dusul bucal?

Tine cont de nevoile tale atunci cand alegi irigatoarele bucale si accesoriile pentru dusul bucal. Vei gasi modele de irigatoare ce ofera mai multe programe de spalare, de la spalare standard si pana la spalare blanda, pentru persoanele cu dinti sensibili, sau spalare cu pulsatii, pentru o indepartare eficienta a resturilor alimentare. De asemenea, irigatoarele bucale pot avea mai multe tipuri de capete, de la cele dedicate curatarii interdentare si pana la cele dedicate curatarii gingiilor. Pentru cei ce poarta aparate dentare, exista capete speciale care faciliteaza curatarea eficienta de care acestia au nevoie.

Cum folosesti corect irigatoarele bucale si accesoriile pentru dusul bucal?

Foloseste intotdeauna irigatoarele bucale si accesoriile pentru dusul bucal exact asa cum ti-a explicat medicul stomatolog. Daca nu ai primit indicatiile acestuia, atunci utilizeaza produsele conform instructiunilor producatorului. Citeste cu atentie manualul de utilizare al irigatorului inainte de a il folosi pentru prima oara. Astfel, vei afla cum il poti folosi in siguranta, dar si ce moduri de spalare si capete se potrivesc nevoilor tale.