Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Multifunctional Canon Maxify GX7040, inkjet color CISS, A4, 24ppm Alb-Negru/ 15.5 ppm Color, Duplex, ADF, Wireless, Fax (Alb)
Canon Multifunctional Canon Maxify GX7040, inkjet color CISS, A4, 24ppm Alb-Negru/ 15.5 ppm Color, Duplex, ADF, Wireless, Fax (Alb) Maxify GX7040 Promoție Garanţie 3 ani Mai multe detalii gasiti la link-ul urmator:  https://www.canon.ro/officewarrantypromotion/ Link-ul pentru solicitare extra garantie: PROMOŢIE GARANŢIE 3 ANI (sales-promotions.com) Link-ul pentru T&C: PROMOŢIE G 3815547
3699.99 Out of stock

Multifunctional Canon Maxify GX7040, inkjet color CISS, A4, 24ppm Alb-Negru/ 15.5 ppm Color, Duplex, ADF, Wireless, Fax (Alb)

COD: [ CAIFC-GX7040 ] ID: 3815547
3.699,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.700,00 Lei
(TVA inclus)
Multifunctional Canon Maxify GX7040, inkjet color CISS, A4, 24ppm Alb-Negru/ 15.5 ppm Color, Duplex, ADF, Wireless, Fax (Alb)

Descrierea produsului Multifunctional Canon Maxify GX7040, inkjet color CISS, A4, 24ppm Alb-Negru/ 15.5 ppm Color, Duplex, ADF, Wireless, Fax (Alb)

Promoție Garanţie 3 ani

Mai multe detalii gasiti la link-ul urmator:  https://www.canon.ro/officewarrantypromotion/

Link-ul pentru solicitare extra garantie: PROMOŢIE GARANŢIE 3 ANI (sales-promotions.com)

Link-ul pentru T&C: PROMOŢIE GARANŢIE 3 ANI (sales-promotions.com)

 
 
MAXIFY GX7040
 
Bucurati-va de imprimare profesionala extrem de productiva cu MegaTank, utilizand rezervoare de cerneala reincarcabile, de mare capacitate. Va puteti astepta la materiale imprimate de calitate profesionala si costuri totale de detinere extrem de scazute.
 
 
Imprimare profesionala eficienta – pe termen lung
 
Produceti rapid documente de calitate profesionala cu aceste imprimante MegaTank reincarcabile, fiabile si cu capacitate mare de imprimare, ce ofera economii medii de 85 % la costul total de detinere comparativ cu top 10 imprimante laser si cu jet de cerneala.
 
 
 
Excelenta in fiecare mediu
 
In situatiile in care imprimarea zilnica de mare volum si la un cost pe pagina redus conteaza, MAXIFY GX7040 exceleaza cu adevarat.
 
 
Agentii imobiliare
 
Produceti rapid portofolii imobiliare pentru clienti si scanati si copiati cu usurinta documente importante cu alimentatorul automat cu capacitate de 50 de coli, fara a va face griji ca hartia sau cerneala se vor termina. Imprimati carti de vizita pe hartie mata sau lucioasa.
 
 
Magazine
 
Imprimati cu usurinta facturi bucurandu-va de fiabilitate, viteza ridicata constanta si dimensiuni reduse. Creati materiale de inalta calitate si durabile pentru punctele de vanzare, bannere promotionale si etichete, totul la nivel intern.
 
 
Clinici private
 
Imprimati fise ale pacientilor sau detaliile noilor programari si chiar imprimati direct pe plicuri. Creati materiale convingatoare pentru a promova facilitatile clinicii dvs.
 
 
Institutii de invatamant
 
Creati cu usurinta zi de zi materiale de curs, brosuri de prezentare, dar si documente administrative cu ajutorul unei imprimante rentabile.
 
 
Costuri reduse, care raman reduse
 
Mentineti costurile de imprimare ale companiei la un nivel scazut, cu randamente uriase de 14.000 de pagini dintr-un set de recipiente cu cerneala color sau de 6.000 de pagini dintr-un recipient de cerneala neagra. Pentru economii suplimentare, comutati la modul economic.
 
 
Documente durabile – pe loc
 
Imprimati documente profesionale remarcabile, cu detalii extrem de clare, la viteze care asigura respectarea termenelor limita, de 24 ipm alb-negru si 15,5 imp color. Gestionati cu usurinta fluxul de lucru cu documente utilizand functiile profesionale dedicate.
 
 
Compact, dar foarte capabil
 
Simplificati programele ocupate cu alimentatorul automat de documente cu capacitatea de 50 de coli, ecranul tactil color rabatabil de 6,9 cm si alimentarea cu hartie de pana la 350 de coli. Gestionati diverse suporturi – imprimati chiar si bannere cu lungimea de pana la 1,2 m.
 
 
Cresteti la maximum eficienta
 
Fiti responsabil folosind imprimarea eficienta energetic cu jet de cerneala, cu recipiente de cerneala de mare capacitate care ajuta la reducerea risipei. Cartusul de intretinere ce poate fi inlocuit de utilizator va mentine la minimum timpul de inactivitate.
 
 
Conectati-va
 
Imprimati, scanati, copiati si conectati-va la cloud cu aplicatia Canon PRINT. Este compatibila cu Apple AirPrint (iOS) si Mopria (Android) si permite conectivitate prin Ethernet si Wi-Fi cu banda dubla.

Detalii tehnice

DenumireModelMaxify GX7040
Caracteristici generaleFunctiiImprimanta, copiator, scanner, fax, cloud
Tip hartieA4
TehnologieInkjet
Sistem CISSDa
ImprimareDuplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru24 ppm
Rezolutie la printare alb/negru600 x 1200 dpi
Viteza de printare color15.5 ppm
CopiatorFormat suportatA4
Scanner:Format suportatA4
DiverseConectivitateUSB 2.0
WirelessDa
ReteaDa
Vezi mai mult