Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte

Imprimante laser alb-negru Brother

Filtrare produse
Ordonare dupa
OfferImprimanta Brother HL-1110E, Laserjet, A4, 20 ppm
419,99 Lei
OfferImprimanta Laser Brother HL-L2402D, A4, Monocrom, 30ppm, Duplex, USB 2.0 (Negru)
459,99 Lei
OfferImprimanta laser Brother HL-L2442DW, A4, Monocrom, 30 ppm, Wireless, USB 2.0 (Negru)
579,99 Lei
OfferImprimanta Brother HL-1222WE, laser alb-negru, A4, 20 ppm,, Retea, Wireless
529,90 Lei
OfferImprimanta Laser Brother HL-L2460DN, A4, Monocrom, 34 ppm, Retea, USB 2.0 (Negru)
819,99 Lei
Imprimanta laser Brother HL-L5210DW, Monocrom, A4, WiFi
1.455,99 Lei
Imprimanta Laser Brother HL-L6410DN, A4, Monocrom, 50 ppm, USB, Retea, Wireless (Alb)
3.199,99 Lei
Imprimanta laser Brother HL-L5210DN, Monocrom, A4, Duplex, Retea, 48 ppm
1.347,99 Lei
Imprimanta laser alb-negru Brother HL-L6300DW, A4, 48 ppm, Duplex, NFC, Retea, Wireless
2.343,99 Lei
Imprimanta Laser Brother HL-L6210DW, A4, Monocrom, 50 ppm, USB, Retea Wireless (Alb)
1.917,99 Lei
Imprimanta laser alb-negru Brother HL-L6400DW, A4, 50 ppm, Duplex, Retea, Wireless
2.620,99 Lei
Imprimanta Monocrom Brother HL-L6450DW, A4, Retea, Wi-Fi (Alb)
5.099,99 Lei
Imprimanta Laser Brother HL-L5210DW, A4, Monocrom, 48 ppm, USB, Retea, Wireless (Alb)
1.429,99 Lei
Imprimanta Brother HL-L5000D, laser alb/negru, A4, 40 ppm, Duplex
1.142,99 Lei
Imprimanta Brother HL-B2080DW, laser alb/negru, A4, 34 ppm, Retea, Wireless
888,99 Lei
Ordonare dupa
  Imprimanta alb negru reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta o solutie rapida si eficienta pentru printarea documentelor sau a proiectelor lor. In oferta evoMAG vei gasi numeroase modele de imprimanta laser alb negru de la diverse branduri si la diferite niveluri de pret. De asemenea, vei gasi functii inteligente incorporate precum conectivitatea wireless rapida, functia de copiere, avertizari sonore si alte elemente care sa iti satisfaca toate nevoile intr-un mediu de lucru modern.

  Imprimanta alb negru laser – rapiditate si calitate in fiecare pagina  O imprimanta alb negru a fost proiectata pentru a oferi performanta, fiabilitate si eficienta la fiecare imprimare. Cu tehnologia laser deosebita, acestea livreaza rezultate de inalta calitate intr-un timp scurt, fiind dispozitive indispensabile pentru birouri sau uz personal. Anumite modele de imprimanta laser alb negru ofera si functii de copiere si scanare, care te vor ajuta sa digitalizezi documentele rapid si eficient pentru o organizare mai buna.

  Specializate in imprimarea alb negru, modelele prezentate in oferta evoMAG sunt ideale pentru cei care doresc sa economiseasca timp si resurse. Imprimantele laser sunt renumite pentru eficienta lor, costul per pagina fiind mult mai mic in comparatie cu cele color, ceea ce le fac o optiune atragatoare, mai ales in cazul in care ai un volum mare si regulat de documente ce trebuie printate.

  O imprimanta alb negru laser din gama evoMAG reprezinta o alegere inteligenta, avand la dispozitie cele mai bune preturi si branduri de incredere. Alege acum si bucura-te de performanta, eficienta si calitate in fiecare imprimare.

  Intrebari frecvente

  Cum alegi cele mai bune imprimante laser alb-negru?

  Fie ca este vorba despre o imprimanta laserjet sau o imprimanta cu laser alb-negru clasica, alegerea acesteia trebuie sa se faca in functie de nevoile tale. Tine cont de dimensiuni, dar si de functiile dispozitivului inainte de achizitie. Spre exemplu, in ceea ce priveste dimensiunile, vei vrea ca imprimanta ta sa nu ocupe mai mult spatiu decat trebuie, fie ca o folosesti acasa, fie ca o folosesti la birou. Astfel, trebuie intotdeauna sa te uiti la dimensiunile produsului. Mai apoi, cand vine vorba de functii, iti vei dori o imprimanta care sa corespunda activitatilor de printare pe care vrei sau trebuie sa le desfasori. Spre exemplu, daca printezi o multime de documente in fiecare zi, vei dori o imprimanta cu o viteza buna si care nu are nevoie de minute in sir pentru a printa o singura pagina. In cazul in care doresti o imprimanta cu laser alb-negru pentru a printa ocazional, sa zicem pentru proiecte de facultate, atunci nu va fi absolut necesar sa ai cel mai rapid model, ci mai degraba unul ce nu ocupa mult spatiu.

  Ce functii au imprimantele laser alb-negru?

  Imprimantele cu laser alb-negru nu trebuie sa aiba functii speciale neaparat, insa pentru a face diferenta intre modele te poti uita la viteza de printare, la nivelul de zgomot, la ciclul de lucru maxim, tipul de display, sistemele de operare compatibile si modul de conectare cu alte device-uri. Astfel, vei putea alege cel mai bun model pentru nevoile tale, la un raport calitate-pret cat mai avantajos.

  Unde se pot folosi imprimantele laser alb-negru?

  Poti folosi imprimantele cu laser alb-negru la birou, acasa, la scoala sau in cadrul afacerii tale. Astfel de imprimante sunt foarte utile atat pentru uz personal, cat si pentru birouri sau afaceri. Cu siguranta nu vei regreta achizitionarea unei imprimante, fie ca o folosesti rar, ocazional sau des.