Raporteaza o problema
Imprimanta termica Epson TM-T70 II, USB, Serial
Epson Imprimanta termica Epson TM-T70 II, USB, Serial Mini-imprimanta termica POS EPSON TM-T70 II aduce nou in segmentul ei posibilitata de incastrare in birou sau sub blat si alimentarea frontala cu hartie. Epson TM-T70-II ofera utilizatorilor o solutie de listare simpla si eleganta, fara a fi nevoie de 1261958
992.99 Out of stock

Imprimanta termica Epson TM-T70 II, USB, Serial

COD: [ C31CD38032 ] ID: 1261958

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Imprimanta termica Epson TM-T70 II, USB, Serial

Scurta descriere

Mini-imprimanta termica POS EPSON TM-T70 II aduce nou in segmentul ei posibilitata de incastrare in birou sau sub blat si alimentarea frontala cu hartie.
Epson TM-T70-II ofera utilizatorilor o solutie de listare simpla si eleganta, fara a fi nevoie de drivere. Ideala pentru utilizarea cu tablete PC sau telefoane mobile, TM-T70-II este usor de utilizat si intretinut si poate lista de pe orice echipament care are instalat un browser Web compatibil cu HTML 5. In plus, TM-T70-II prezinta butoane de comanda si alimentare cu hartie in partea din fata, precum si o carcasa de protectie impotriva stropirii, fiind ideala pentru montarea sub tejghele.
 
Utilizare simpla
Epson TM-T70-II asigura listarea convenabila si simpla a chitantelor direct de pe tablete PC si de pe alte echipamente mobile, fara a fi nevoie de drivere. Nu aveti nevoie decat de o conexiune LAN sau WLAN. De fapt, TM-T70-II poate lista de pe orice echipament care are instalat un browser Web popular.
 
Functionalitate inteligenta
Folosind o functionalitate inteligenta integrata unica, denumita ePOS-Print, TM-T70-II poate primi comenzi XML de la aplicatii Web, pe langa capacitatea de a comunica direct cu browserele compatibile cu HTML 5, cum ar fi SafariA®, Chromea„¢, Internet ExplorerA® si browserul standard Android. De aceea, TM-T70-II este ideala pentru restaurante, hoteluri si baruri care folosesc tablete PC sau telefoane mobile pentru preluarea comenzilor. In plus, utilizatorii pot comuta intre aplicatii fara a schimba setarile imprimantei si pot configura imprimanta de pe echipamente mobile.
 
Controlul echipamentelor conectate
Datorita capacitatii ePOS-Print de a recunoaste toate functiile ESC/POS majore trimise sub forma de comenzi XML, TM-T70-II poate controla sertarele caselor de marcat, cat si imprimante suplimentare cu interfata UIB cablata sau wireless, de exemplu, imprimantele de comenzi pentru bucatarii.
 
Fiabilitate, service si intretinere usoare
TM-T70-II este ideala pentru afacerile care au nevoie de un sistem stabil ale carui costuri de implementare si intretinere sa fie scazute. Intrucat nu are drivere ce trebuie actualizate si nu este nevoie de o conexiune permanenta la un PC sau la un server, service-ul si depanarea sunt simple. In plus, mai putine echipamente inseamna consum mai mic de curent, facturi mai mici si impact ambiental redus.
 
Pozitionare convenabila
Avand butoane de comanda si alimentare cu hartie in fata echipamentului, pe langa carcasa de protectie impotriva stropirii, TM-T70-II este conceputa pentru a fi montata sub tejghele.
 
 
CARACTERISTICI ESENTIALE
 
Listare prin browsere - Listare direct din browsere compatibile HTML 5
Nu sunt necesare drivere - Fara drivere de instalat sau actualizat
Compatibila cu XML - Raspunde la comenzi din aplicatii Web
Functie ESC/POS - Recunoaste functiile trimise ca XML
Pozitionare usoara - Butoane de comanda si alimentare cu hartie in fata
Viteza: 250mm/s
Interfata: USB + Serial
Optiuni: Posibilitate de conectare sertar cu bani (cash drawer)