Raporteaza o problema
Calculator stiintific Canon F-715SG (Negru)
Canon Calculator stiintific Canon F-715SG (Negru) Canon F-715SG   Calculator ştiinţific fiabil, durabil, de susţinere a programelor de studii Calculatorul ştiinţific avansat F-715SG, cu afişaj LCD mare, pe 2 linii este disponibil în trei variante de culoare. Este fabricat parţial din mat 542955 5 1
53.99 In stock
Calculator stiintific Canon F-715SG (Negru) Este un calculator foarte bun. Eu l am luat pt a calcula valori ale obligatiunilor( lucruri financiare)si are toate functiile dorite. Am setat sa aiba si 4 zecimale pt ca de atat am nevoie. Este usor de lucrat cu el. Are cel mai bun pret de pe piata la categoria lui
5

Calculator stiintific Canon F-715SG (Negru)

COD: [ CANF715SGBK ] ID: 542955
53,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 52,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 14:00
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
53,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 52,99 Lei)
Calculator stiintific Canon F-715SG (Negru)

Scurta descriere

Canon F-715SG
 
Calculator ştiinţific fiabil, durabil, de susţinere a programelor de studii
Calculatorul ştiinţific avansat F-715SG, cu afişaj LCD mare, pe 2 linii este disponibil în trei variante de culoare. Este fabricat parţial din materiale Canon reciclate, ceea ce îl face o alegere durabilă.
 
Beneficii
 
 • Afişaj LCD mare cu 2 linii
 • 250 de funcţii şi caracteristici
 • Până la 16 cifre pentru calcule interne
 • Mai durabil, cu materiale plastice Canon reciclate pentru carcasa inferioară şi cea rigidă
 • Sursă de alimentare dublă fiabilă: solară şi de la baterie
 • Trei opţiuni de culoare
 
Citiri mai clare datorită afişajului foarte mare cu 2 linii
 
Ideal pentru activităţi de învăţare, de examinare şi de rezolvare a problemelor la temele pentru acasă, calculatorul ştiinţific F-715SG are un afişaj LCD foarte mare, pe 2 linii. Intrările apar pe prima linie, rezultatele pe cea de-a doua – afişând rezultate cu până la 10 cifre şi exponenţi cu până la 2 cifre. Dimensiunile caracterelor principale afişate măsoară 9,6 x 3,96 mm, ceea ce facilitează citirea precisă a rezultatelor dintr-o singură privire.
 
Fabricat parţial din materiale Canon reciclate
 
Modelul F-715SG este o opţiune atât practică, cât şi mai durabilă. Deoarece Canon utilizează deşeuri de materiale plastice în fabricarea carcasei inferioare şi a carcasei rigide. Resursele de deşeuri primesc o a doua viaţă.
 
250 de funcţii şi caracteristici multiple
 
Inteligent din toate punctele de vedere, acest calculator ştiinţific are toate funcţiile esenţiale de care au nevoie elevii şi studenţii pentru a-i asista la matematică şi alte ştiinţe, inclusiv matematică generală, trigonometrie, statistică, fizică şi inginerie. Pentru rezolvarea avansată a problemelor, F-715SG oferă un număr total de 250 de funcţii şi caracteristici. Are capacitatea de a stoca în memorie şi de a rapela până la 17 calcule, astfel încât utilizatorii pot studia diferite modele şi concepte. În plus, se pot efectua calcule interne cu 16 cifre, ceea ce duce la obţinerea unor rezultate mai exacte.
 
Sursă fiabilă de alimentare dublă
 
Acest calculator ştiinţific funcţionează atât cu energie solară, cât şi alimentat de o baterie care poate fi înlocuită, asigurând fiabilitate continuă şi oferind siguranţă dublă în timpul examenelor. Utilizaţi opţiunea de alimentare cu energie solară, care economiseşte energie atunci când condiţiile de luminozitate permit acest lucru, trecând pe alimentarea de rezervă de la baterie când este cazul. Modelul F-715SG emite, de asemenea, o serie de avertismente avansate când bateria este aproape descărcată. Când nu este utilizat sau atins timp de 7 minute, funcţia de oprire automată va opri calculatorul, conservând resursele bateriei.
Detalii tehnice
CaracteristiciCifre10 + 2 (calcule interne cu pana la 16 cifre)
Tip LCDLCD cu doua linii
Dimensiune ecran61 x 25 mm
Dimensiune caractere9.6 x 3.96
Calcule statisticeDa
Calcule cu fractiiDa
Memorie17 memorii de stocare si rapel
Caracteristici fiziceLungime (mm)168
Latime (mm)86.3
Inaltime (mm)17.8
Greutate124 g
Baterie1x LR-44
Adauga review

Review-uri

Stefania 09.04.2019 17:29
Este un calculator foarte bun. Eu l am luat pt a calcula valori ale obligatiunilor( lucruri financiare)si are toate functiile dorite. Am setat sa aiba si 4 zecimale pt ca de atat am nevoie. Este usor de lucrat cu el. Are cel mai bun pret de pe piata la categoria lui
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu