Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tableta grafica Wacom Cintiq Pro 27, 4K, 8192 niveluri presiune, 5080 LPI (Negru)
Wacom Tableta grafica Wacom Cintiq Pro 27, 4K, 8192 niveluri presiune, 5080 LPI (Negru)   Performanta revolutionara pentru creativitate inspirata Afisaj 4k de ultima generatie cu 120 HZ si rata de reimprospatare de 10 ms; Suport 99% Adobe RGB si 98% DCI-P3 si HDR; Design modern, inclusiv 8 ExpressKeys usor de ac 4029018
19899.99 In stock

Tableta grafica Wacom Cintiq Pro 27, 4K, 8192 niveluri presiune, 5080 LPI (Negru)

COD: [ DTH271K0B ] ID: 4029018
19.899,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
19.899,99 Lei
(TVA inclus)
Tableta grafica Wacom Cintiq Pro 27, 4K, 8192 niveluri presiune, 5080 LPI (Negru)

Descrierea produsului Tableta grafica Wacom Cintiq Pro 27, 4K, 8192 niveluri presiune, 5080 LPI (Negru)

 
Performanta revolutionara pentru creativitate inspirata
  • Afisaj 4k de ultima generatie cu 120 HZ si rata de reimprospatare de 10 ms;
  • Suport 99% Adobe RGB si 98% DCI-P3 si HDR;
  • Design modern, inclusiv 8 ExpressKeys usor de accesat;
  • Control multi-touch si stilou incl. gesturi cu stiloul;
  • Noua experienta personalizabila Pro Pen 3;
  • Latenta a creionului si a ecranului aproape de zero;
  • Forta de activare scazuta si experienta excelenta de desen;
  • Cea mai buna integrare a biroului cu amprenta mica si rama extensibila pentru si mai mult confort.
 
 
Din interior spre exterior, Wacom Pro Pen 3 poate fi configurat dupa senzatia ta preferata. Cu greutate personalizabila, grosime de prindere, butoane pentru pix si centru de echilibru, gasiti configuratia care se potriveste stilului dvs. Aceasta abordare personalizata a designului ofera o experienta creativa de neuitat.
  • 8.192 de niveluri de sensibilitate la presiune, 3 comutatoare laterale;
  • Tehnologie de ultima generatie: Tehnologie Wacom Pen de a treia generatie;
  • Perfect Custom Fit: Personalizari pentru echilibrarea greutatii, manere diferite sau fara comutator lateral inclus;
  • Recunoastere inclinare: inclinare imbunatatita +/-60 de grade;
  • Super receptiv: Pro Pen 3 detecteaza fiecare nuanta si fiecare schimbare, astfel incat chiar si cea mai usoara atingere va aparea pe ecran.
 
Aduce armonie intre creator si instrument
 
Noul Wacom Cintiq Pro 27 este un afisaj grafic de ultima generatie care ofera o calitate superioara a imaginii pe un panou LCD de 27 inchi de clasa premium. Ecranul 4k cu culoare pe 10 biti arata continut clar si clar, cu o performanta ridicata a culorii si optiuni de calibrare. Noul design cu o valoare redusa Dimensiunea cadrului si dimensiunile mai mici fac ca Wacom Cintiq Pro sa fie mai eficient in spatiu pe biroul creatorului. In combinatie cu noul Wacom Pro Pen 3, de ultima generatie, personalizabil, fiecare detaliu al Wacom Cintiq Pro 27 a fost proiectat pentru o armonie fara efort intre creator si instrument.
 
 
Experimentati culorile la nivel de standard industrial de varf
 
Wacom Cintiq Pro 27 acopera 99% Adobe RGB si 98% DCI-P3 si accepta HDR Gamma. Cintiq Pro 27 indeplineste cerintele stricte de testare si calibrare ale Pantone* pentru reproducerea digitala a culorilor Pantone si a tonurilor de piele din lumea reala. Experienta vizuala este dovedita de certificatele Pantone Validated si Pantone SkinTone Validated. In plus, creatorii profesionisti pot afisa in mod fiabil continut HDR (gama dinamica inalta) pe Wacom Cintiq Pro 27. Ecranul este echipat cu curba HLG (hibrid log-gamma) si PQ (cuantificare perceptiva) pentru afisarea si editarea continutului video HDR. Curbele gamma optimizate fac ca imaginile sa para mai fidele la modul in care ochiul uman percepe lumea reala in comparatie cu SDR (interval dinamic standard)
 
 
Rata de reimprospatare de 120 HZ si rata de raspuns de 10 ms
 
Lucrati la fel de precis ca niciodata, cu o rata de reimprospatare de 120 HZ si un timp de raspuns de 10 ms - caracteristici unice pe piata display-urilor cu stilou. Aceasta performanta de varf permite o latenta si paralaxa aproape de zero pentru un control maxim chiar si asupra continutului care se misca rapid in film, design de joc si VFX.
 
 
Ergonomie imbunatatita pentru ore lungi de lucru
 
Nu va pierdeti niciodata impulsul creativ. Cele 8 taste ExpressKeys(TM) repozitionate in noul maner din spate al afisajului va permit sa ramaneti concentrat. Fiecare poate fi configurat cu scurtatura preferata, iar munca ta creativa va deveni mai fluida si mai eficienta. Gesturile multi-touch intuitive, cum ar fi deplasarea, marirea si rotirea, va permit sa va cufundati complet in procesul dvs. creativ. Comutarea perfecta intre gesturile tactile si loviturile creionului intr-o singura miscare.
 
 
Mai multe optiuni pentru mai mult confort
 
Atasati cu usurinta bratul camerei, smartphone-ul, lumina video sau alte instrumente la Wacom Cintiq Pro 27. Ecranul are 4 optiuni standard de montare cu filet foto de 1/4 inch, care va permit sa il integrati perfect in spatiul dvs. de lucru. Adaugati masa de extensie Wacom (vanduta separat) pentru a obtine si mai mult spatiu pentru tastatura, carti de referinta, consola Loupedeck sau orice va usureaza munca. O alta potrivire perfecta este Wacom Pen Tray pentru a avea Wacom Pro Pen 3 mereu la indemana si, de asemenea, pentru a va pastra varfurile si manerele de rezerva.
 
 
Setari la fel de unice ca arta ta
 
Gustul tau minunat nu se opreste la creatiile tale, se extinde si la felul in care creati. Noua interfata pentru driver ofera multe optiuni noi pentru a va accelera si simplifica experienta creativa, inclusiv gesturi personalizabile pentru creion si comenzi tactile si pentru creion de pe ecran. Cu aceasta, aveti un grad de control nemaivazut pana acum pe un afisaj cu stilou Wacom.
 
 
Imbunatatit, in interior si in exterior
 
Wacom se straduieste sa faca produsele noastre mai ecologice. De la materialele de proiectare a produselor pana la ambalaje, noua generatie foloseste materiale reciclate oriunde este posibil pentru a produce cel mai durabil Cintiq vreodata. Pentru ca a crea lumi mai bune incepe cu grija pentru a noastra.

Detalii tehnice

Tableta GraficaDiagonala26.9
Rezolutie maxima3840 x 2160
Suprafata activa (mm)596 x 335 mm
Rezolutie per punct (mm)5080 LPI
Sensibilitate la presiune8192
Rata raspuns10 ms
Interfatamini DisplayPort
HDMI
USB Type-C
USB Standard-A
Dimensiuni Tableta(WxDxHmm)379 x 638 x 31 mm
Greutate (g)7200
Vezi mai mult