Sistem Audio Philips AZB798T/12, 12 W RMS, CD/MP3 Player, Bluetooth, USB (Negru)
Philips Sistem Audio Philips AZB798T/12, 12 W RMS, CD/MP3 Player, Bluetooth, USB (Negru) Transmite muzică wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone   Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau 3759554 5 1
799.99 Out of stock
Sistem Audio Philips AZB798T/12, 12 W RMS, CD/MP3 Player, Bluetooth, USB (Negru) Un sistem bun, care redă cam din toate sursele de semnal, inclusiv casete audio pentru nostalgici. Am luat în considerare raportul dintre preț și ceea ce oferă. Recepție bună pe FM și pe bluetooth, redare ok pe parte de CD, Usb, casetă şi aux in. Recomand.
5

Sistem Audio Philips AZB798T/12, 12 W RMS, CD/MP3 Player, Bluetooth, USB (Negru)

COD: [ AZB798T/12 ] ID: 3759554
799,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
800,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem Audio Philips AZB798T/12, 12 W RMS, CD/MP3 Player, Bluetooth, USB (Negru)

Descrierea produsului Sistem Audio Philips AZB798T/12, 12 W RMS, CD/MP3 Player, Bluetooth, USB (Negru)

Transmite muzică wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone
 
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA
 
Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.
 
 
Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund
 
Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.
 
 
Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic
 
Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică
 
Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.
 
 
Telecomandă ergonomică pentru mai mult conform
 
Cu o telecomandă ergonomică pentru confort sporit la vârfurile degetelor, tot ce trebuie să faceţi este să vă relaxaţi.
 
 
Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată
 
Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi un CD sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.
 
Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW
 
MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.
 
 
Casetofon cu oprire automată
 
DAB+, DAB şi FM pentru o experienţă radio totală
 
Tehnologia radio digitală DAB+/DAB (Digital Audio Broadcasting) este, în plus faţă de tehnologia de transmisie FM analogică, o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate a sunetului clară şi fără interferenţe. Tehnologia permite receptorului radio să se fixeze pe cel mai puternic semnal pe care îl găseşte. Pentru posturile digitale DAB+ sau DAB, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, astfel că nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţe.
 
Mufă pentru căşti stereo pentru o audiţie muzicală superioară
 
Conectează-ţi căştile la acest dispozitiv Philips pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doreşti. Te poţi bucura de muzica favorită cu un sunet de excepţie, fără a-i deranja pe ceilalţi, conectând căştile la acest dispozitiv.

Detalii tehnice

Specificatii produsPutere Totala12 W
Intrare audioDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Player CDFormat redare audioCD / CD-R / CD-RW / MP3
TunerBanda frecventeFM
Presetari20
Caracteristici fiziceDimensiune (L x A x I)435 x 270 x 170
Greutate totala (Kg)3
Adauga review

Review-uri

Dan Iulian 09.12.2019 13:30
★★★★★
Un sistem bun, care redă cam din toate sursele de semnal, inclusiv casete audio pentru nostalgici. Am luat în considerare raportul dintre preț și ceea ce oferă. Recepție bună pe FM și pe bluetooth, redare ok pe parte de CD, Usb, casetă şi aux in. Recomand.
5 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult