Micro Sistem Audio Philips TAM8905/10, Bluetooth, Spotify Connect, DAB+, USB, MP3-CD, 100 W (Negru)
Fabbri Micro Sistem Audio Philips TAM8905/10, Bluetooth, Spotify Connect, DAB+, USB, MP3-CD, 100 W (Negru) Toată muzica ta, podcasturile şi multe altele   De la melodii clasice la cele mai recente podcasturi. Poţi transmite cel mai bun semnal de pe Spotify prin Wi-Fi, cu Spotify Connect. Poţi reda şi liste de melodii şi multe altele folosind Bluet 3803393
1699.99 Out of stock

Micro Sistem Audio Philips TAM8905/10, Bluetooth, Spotify Connect, DAB+, USB, MP3-CD, 100 W (Negru)

COD: [ TAM8905/10 ] ID: 3803393
1.699,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.699,19 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.700,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.699,20 Lei)
Micro Sistem Audio Philips TAM8905/10, Bluetooth, Spotify Connect, DAB+, USB, MP3-CD, 100 W (Negru)

Scurta descriere

Toată muzica ta, podcasturile şi multe altele
 
De la melodii clasice la cele mai recente podcasturi. Poţi transmite cel mai bun semnal de pe Spotify prin Wi-Fi, cu Spotify Connect. Poţi reda şi liste de melodii şi multe altele folosind Bluetooth, poţi asculta CD-uri sau te poţi conecta la alte surse prin intrarea audio sau USB.
 
Radio prin internet. Radio DAB+/FM
 
Radioul prin internet este biletul tău la mii de posturi din întreaga lume, care transmit orice fel de program la care te-ai putea gândi. Tunerul digital oferă recepţie de o claritate excepţională şi poţi configura presetări pentru posturile de radio preferate transmise prin internet, DAB+ sau FM.
 
Difuzoare bass-reflex. Tonuri înalte clare şi tonuri joase bogate
 
Difuzoarele în stil raft oferă sunet excelent şi tonuri înalte clare de la tweeterele cu dom, precum şi bas puternic de la wooferele de 5,25” şi porturile bass-reflex. Puterea maximă de 100 W oferă sunet puternic în orice cameră. Perfecte pentru o cameră de relaxare sau un spaţiu de locuit deschis.
 
Aspect clasic. Funcţii moderne
 
Unitatea centrală din aluminiu mat şi carcasa din lemn a difuzoarelor integrate amintesc de designul componentelor Hi-Fi separate. Afişajul color clar indică sursa sau postul, dar şi coperta albumului sau informaţii despre melodie. Butoane texturate pentru controlul volumului, selectarea sursei şi acord.
 
Digital Sound Control. Alege un stil de sunet presetat
 
Muzică hip-hop sau corală, operă sau rock simfonic? Indiferent de muzica pe care o preferi, funcţia Digital Sound Control a acestui microsistem îţi permite să te bucuri de ea mai mult. Alege dintre stilurile de sunet presetate, concepute să ofere tot ce este mai bun din muzică.
 
Potrivit pentru casa ta
 
Acest microsistem alimentat la priză arată excelent în orice încăpere. Raza de acoperire wireless Bluetooth este de 10 m şi poţi încărca un dispozitiv inteligent prin portul USB. Telecomanda uşor de utilizat îţi aduce funcţiile cheie la vârful degetelor.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala100 W
Intrare audioDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Player CDFormat redare audioCD / CD-R / CD-RW
TunerBanda frecventeFM
Caracteristici fiziceGreutate totala (Kg)8.2