În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie
Tp-link Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Caracteristici:Acces de la Distanță - Controlează dispozitivele conectate la priza inteligentă, oriunde te-ai afla cu conexiune la Internet prin aplicația Kasa de pe smartphone-ul tău. Programare Pornit/Oprit - Poți seta priza inteligentă să 2251140 5 136
89.00 In stock
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate , si perfect pentru birou.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sper sa gasesc și alte aplicații pe mobil cu care sa accesez și să monitorizez aceasta priză, nu numai Kasa.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este ok
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita achizitionata. Functioneaza in conditii optime.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita! Cumparata la reducere la pretul aproape de versiunea HS100 (care nu indica consumul).
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita! Cumparata la reducere.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Dupa cateva zile de utilizare pare ok, raspunse rapid si se conecteaza cu amazon alexa si google home.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs excelent!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Folosesc 3 prize și sunt mulțumit de ele. Aplicația este și ea foarte ușor de folosit
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită cumpărată dacă îi găsești intrebuintare.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O achizitie buna, daca prindeti si vreo reducere de sezon.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produsul functioneaza ca in descriere , poate fi actionat de la distanta ( nu doar cand telefonul este conectat la aceeasi retea ca priza inteligenta )
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza excelenta!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Excelenta!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte buna ,nu pierde setările la o pană de curent.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Cumpără și nu vei fi dezamăgit!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pur și simplu FUNCȚIONEAZĂ. Dacă, în timp, voi constata vreun defect am sa revin.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Incantat de faptul ca din aplicatia Kasa, pot vedea consumul in timp real, media totala, timp-ul de cand esti ON etc. Functiile de away, sau oprire-pornire de la distanta sunt un bonus, nu ma intereseaza in mod special, dar in caz de vreodata am nevoie, sunt la indemana. Destul de mare incat sa te limiteze putin la priza daca mai vrei sa mai adaugi un alt stecher, a mers doar un incarcator de mobil de samsung care este mai slim.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs excelent! Recomand!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie super! recomand!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte multumit. Setarea prizei este simplă și funcționeaza bine .Nota 10
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie E ok.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie ft buna si folositoare
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ok
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza inteigenta destul de buna, combinata cu asistent smart poti oprii sau pornii curentul dispozitivelor conectate la priza!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate, la un pret foarte avantajos si livrarea rapida.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Mulțumit. Mai am vreo 3.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun. Livrare rapida, nota buna pt curierat.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pentru o descriere mai concludenta Evomag trebuie sa plateasca mai mult.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Calitate/pret excelent!!!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un prods excelent, care mă ajută să controlez de la distanță anumite echipamente.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merge super bine cu Home Assistant
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt foarte multumit de produs.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie merita ....sa stai fara griji
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Priza inteligenta de top.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun si util.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Utilizez acest produs de cativa ani, nu m-a dezamagit niciodata, face fix ce scrie ca face. Am achizitionatrece t inca 3 bucati pentru diverse aplicatii prin casa.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita investitia!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este buna,sun mulțumită de cum functioneaza
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun care ar fi putut fi excelent cu un soft mai pe masura firmei tp-link. Pacat.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am cumparat 3 bucati, de-a lungul a 1,5 ani, au fost la promotie, pana acum nu am avut probleme nu nici unul dintre produse.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt multumit de produs.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită!!!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Funcționează foarte bine, cu aplicația lasa.Se poate folosi atât în rețeaua wireless cat si extern 4G.Recomand
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Era bine daca se putea vedea istoricul consumui mai specific (pentru o anumita zi, o anumita perioada de timp setata etc.)
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs fiabil, nu sunt la prima achizitie. Aplicatia Kasa prin care se controlzeaza si configureaza priza este intuitiva iar raspunsul prizei la comezi esti foarte rapid. Recomand.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie foarte buna
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Își face treabă cu brio,un plus este wi fi-ul , ușor de urmărit și programat .
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Conectare rapida, merge cu Google Assistant, masoara consumul prin aplicatia Kasa dar forma e destul de mare si ocupa 2 locuri pe o priza dubla
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O folosesc la tara si functioneaza perfect!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie am deja 4 prize, modelul acesta, super multumit, isi fac treaba
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Se conecteaza foarte usor la wifi si interfata e intuitiva. Si pretul la care le-am achizitionat a fost foarte bun.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate,inteligent si eficient!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt multumit deocamdata, am cumparat 3 bucati.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun la acest pret. Îl folosesc pentru autopoweroff la imprimanta 3D. Merge super
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am luat-o la un pret foarte bun de BF. Era cel mai mic pret din Online. Atentie la versiuni. Aceasta este Hs110. Cealalta Hs100 are ceva minusuri.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte buna achizitie la pretul de BF. altfel cam scumpa.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita toti banii.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Face exact ce scrie in descriere. Eu il folosesc pentru controlul la distanta a unui calorifer pe ulei si se descurca de minune.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Detin deja 3 astfel de prize si sunt foarte multumit de ele. Aplicatia TPLink Kasa functioneaza fara probleme si se integreaza foarte usor cu Google Assistant (la fel si cu hass.io).
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Functioneaza exact ca in specificatii
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza ce functioneaza conform asteptarilor. Usor configurabila si comandabila prin aplicatia KASA.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie La prețul pe care l-am plătit e un produs excelent. Nu am nimic sa ii reproșez, funcționează impecabil.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super la pretul redus.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Functioneaza bine.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie exact ca in descriere... daca speri la avioane si ai pretentii de chestii de domeniul sf-ului, priza asta isi face treaba... monitorizeaza consumul, are temporizare...
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ok
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super multumit
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie .
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs care face ceea ce spune.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Raport pret / calitate super ok.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Usor si intuitiv de configurat, pret super.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Usor si intuitiv de configurat, pret super.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Face exact ce trebuie
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt cu adevarat smart
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie produsul unui brand care confirma bunul renume al acestuia
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am achiziționat două bucăți și voi mai achiziționa. Se pot folosi pentru diverse automatizări și în plus ai controlul de la distanta.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza de calitate care funcționează f bine prin wifi
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt foarte fiabile. Pret excelent si sunt de calitate. In total am 3 si le folosesc cu Google Home.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Cel mai ieftin de pe piata!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza foarte usor de folosit si de configurat!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Afli cu usurinta cat curent consumi pe zi/saptama/luna. Se poate programa pentru a porni/opri cand doresti.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Excelent pentru comanda diferitelor echipamente in limita a 3000W.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita achizițonat 100%
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super. Merită investiția !
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Va recomand sa o cumparati. Si daca o gasiti si la un pret sub 100 de lei nu ezitati sa o luati
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita cumparat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila, aplicatia Kasa suporta mai multe dispozitive printre care si camere si becuri smart care se pot configuar usor.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este un produs care merita achizitionat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Functioneaza conform asteptarilor. Configurat impreuna cu Home Assistant fara probleme
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate care permite monitorizarea consumului. Folosind integrarea cu grafana/prometheus pot monitoriza in timp real graficul consumului mai multor electrocasnice din casa. Recomand!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte usor de configurat, functioneaza perfect cu aplicatia Kasa, face exact ce scrie in descriere.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie o priza foarte buna se conecteaza instant!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produsul este foarte ok, configurarea se face in cateva secunde cu routerul.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ok.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila priza.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merge excelent :)
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita banii. Face bine tot ce promite
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie sunt foarte multumit
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte ok prodsul, recomand. Eu l-am montat la un AC, la birou... Aplicatia foarte usor de instalat.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte intuitive si usor de folosit prin aplicatie kasa
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza de calitate care se configureaza foarte usor. Am integrat-o in sistem google home si o pornesc sau opresc cu comanda vocala. Aplicatia Kasa este foarte simpla si in acesasi timp foarte utila,avand si posibilitatea vizualizarii consumului in watt al consumatorului conectat la acasta priza
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie pret 89 lei, ridicare din magazin in aceeasi zi. aplicatia permite oprirea de la distanta, aveti grija sa nu fie routerul de la retea in ea ;)
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte bun adaptorul, il controlez vocal cu bixby, raspunde foarte rapid la comenzi.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Acceptabila. La optiunea de consum nu poti seta nimic. Doar sa vezi consumul. Destul de sarac softul
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun, la un preț rezonabil.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Excelent, recomand
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită achiziționat. Preț și livrare mai mult decât ok la Evomag față de concurență. Bravo! Urmează și un bec TP-Link kl120 tot de la Evomag.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Raport preț calitate foarte bun având în vedere reducerea sau promoția actuală. De altfel prețul întreg este mult prea mare. Servicii foarte bune Evomag. Urmează și un bec inteligent tp-link.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produs bun
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs necesar unui smart home.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie multumit de produs
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super produs, merita cumparat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am produsul de câteva zile dar deja mi se pare indispensabil. Am într-un prelungitor mai multe produse care fac un zgomot de fond în stand-by și noaptea trebuia sa le scot din priza. Acum rezolv problema din aplicație. Pentru asta am luat produsul, dar desigur aplicabilitatea e mult mai larga. Inca n-am urmărit partea de consum, dar cred ca în timp o sa ma folosesc și de funcția asta. Sper sa reziste în timp.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Folositoare
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pentru proiectul in care am nevoie de ea e chiar faina, modelele mai noi sunt mai securizate si nu pot fi controlate prin scripturi asa usor.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte multumit! Recomand!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Good for the money
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produs ok
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita cumpărate mai multe ptr fiecare aparat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Nicio nemultumire, dupa 1 saptamana de utilizare. Conform descrierii si a pozelor de prezentare, usor de configurat, stabila. Pret excelent, 79 lei. Am cumparat 2 buc. Livrare la timp si fara probleme.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie recomand
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie L-am cautat pe mai multe site-uri și aici l-am găsit cel mai ieftin, 79 RON la reducere
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ffff bun
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Eu il folosesc cu succes pentru automatizarea Imprimantei 3D si monitorizarea consumului.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte folositoare
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie 16A-max. 3680W. Rezista la o masina de vase si una de haine pornite impreuna

Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie

COD: [ HS110 ] ID: 2251140
199,00 Lei
-55%
(mai ieftin cu 110,00 lei)
89,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 88,40 Lei)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
199,00 Lei
-55%
(mai ieftin cu 110,00 lei)
89,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 88,40 Lei)
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie

Scurta descriere

Caracteristici:

Acces de la Distanță - Controlează dispozitivele conectate la priza inteligentă, oriunde te-ai afla cu conexiune la Internet prin aplicația Kasa de pe smartphone-ul tău.

Programare Pornit/Oprit - Poți seta priza inteligentă să alimenteze automat dispozitivele electronice atunci când ai nevoie, de exemplu poți configura să se aprindă luminile la ora de înserare și să se stingă la răsăritul soarelui.

Monitorizarea Energiei - Analizează istoricul și consumul de energie în timp real.

Mod Vacanță - Când pleci mai multe zile de acasă poți programa Priza Inteligentă să aprindă și să stingă automat luminile pentru a da impresia că este cineva acasă.

Comenzi Vocale - Prin Amazon Echo (se vinde separat), aplicația îți permite să controlezi dispozitivele conectate la Priza Inteligentă folosind doar vocea.

Control Inteligent pentru o Casă Inteligentă - HS110

Gestionează Ușor Toate Dispozitivele Electronice Oricând, Oriunde

Prizele Inteligente se configurează foarte rapid și este mult mai ușor să gestionezi dispozitivele electronice de uz casnic de pe smartphone-ul tău, de oriunde te-ai afla.

Ești Mereu Acasă

Te poți proteja de intruși prin setarea luminilor să se aprindă sau să se stingă la o oră programată de tine chiar și atunci când ești plecat în vacanță.

Controlezi Totul fără Efort

Cu o atingere pe ecranul smartphone-ului tău poți foarte ușor să stingi luminile din living fără să fie nevoie să te dai jos din pat sau le poți programa să se stingă la ora dorită.

Economisește prin Gestionarea Consumului de Energie

Poți economisi bani și energie utilizând Priza Inteligentă pentru a gestiona radiatoarele electrice, aerul condiționat și/sau ventilatoarele. Priza Inteligentă urmărește consumul de energie în timp real și afișează rapoarte săptămânale și lunare.

Niciodată Nu Vei Uita Electronicele Pornite

Folosind Priza Inteligentă HS110 poți pleca liniștit de acasă deoarece poate fi configurat un program sau un cronometru prin care toate electrocasnicele (de ex. fierul de călcat, ondulatorul de păr, etc.) vor fi deconectate de la alimentarea electrică.

Compatibil cu Android, iOS și Amazon Echo

Poți sincroniza Priza Inteligentă cu Amazon Echo pentru control vocal. Prin aplicația gratuită Kasa poți gestiona priza direct de pe smartphone-ul cu Android (4.1 și mai nou) sau iOS (iOS 8 și mai nou).

Detalii tehnice
SpecificatiiWirelessDa
Conector prizaDa
AlteleAcces de la Distanta
Programare Pornit/Oprit
Monitorizarea Energiei
Mod Vacanta
Comenzi Vocale
Dimensiuni90 x 88 x 144 mm
Greutate131.8 g
Tip conectorEU
Adauga review

Review-uri

Dumitru Marinel 17.05.2020 21:19
16A-max. 3680W. Rezista la o masina de vase si una de haine pornite impreuna
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Razvan 17.05.2020 16:07
Foarte folositoare

Pro

Control facil de la distanta Buton fizic pentru pornit/oprit

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Nita 13.05.2020 16:02
Eu il folosesc cu succes pentru automatizarea Imprimantei 3D si monitorizarea consumului.

Pro

Este usor de configurat si folosit, atat prin aplicatia proprie "Kasa"dar si prin alte aplicatii open source de Smart Home.

Contra

Este cam mare si ocupa si priza de langa.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Petre Aurel 29.04.2020 22:30
Ffff bun

Pro

O priza inteligenta care isi face perfect treaba..este mult mai intuitiv si mai ok decat cele dela broadling

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin 28.04.2020 18:46
L-am cautat pe mai multe site-uri și aici l-am găsit cel mai ieftin, 79 RON la reducere

Pro

Foarte ușor de configurat Ușor de asociat cu Google Assistent Reacționează promt Aplicația intuitiva

Contra

Nu poți reseta contorul măsurătorilor efectuate decât dacă resetezi dispozitivul (sau il ștergi din aplicatia KASA) Nu are opțiunea de a afisa grafice de timp / consum pentru a-ti da seama când consumul e mai mare
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Gheorghe 25.04.2020 14:31
Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil

Pro

Foarte mic si de neobservat cand este montat.

Contra

Mai are momente cand se deconecteaza de la retea si nu mai pot sa monitorizez consumul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gheorghe Alexandru 24.04.2020 16:40
Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil

Pro

Foarte mic si de neobservat cand este montat.

Contra

Mai are momente cand se deconecteaza de la retea si nu mai pot sa monitorizez consumul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei 23.04.2020 19:57
recomand

Pro

foarte buna priza, usor de utilizat, instalat

Contra

nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paunescu Cristian 23.04.2020 19:07
Nicio nemultumire, dupa 1 saptamana de utilizare. Conform descrierii si a pozelor de prezentare, usor de configurat, stabila. Pret excelent, 79 lei. Am cumparat 2 buc. Livrare la timp si fara probleme.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Breaban Radu 17.04.2020 23:22
Merita cumpărate mai multe ptr fiecare aparat

Pro

Foarte practica, vezi consumul real la orice aparat Si răspunde repede la comenzi,materiale de calitate

Contra

Nimic , isi face treaba bine
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Magureanu Radu 17.04.2020 15:56
Produs ok

Pro

Ușor de conectat

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Magureanu Radu 17.04.2020 15:55
Good for the money

Pro

Destul de ușor de configurat

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut Dolofan 16.04.2020 15:45
Foarte multumit! Recomand!

Pro

Instalare usoara Eficienta Vezi consumul in timp real

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
alex10 14.04.2020 17:45
Pentru proiectul in care am nevoie de ea e chiar faina, modelele mai noi sunt mai securizate si nu pot fi controlate prin scripturi asa usor.

Pro

Aplicatia Kasa de la TP-link face configurarea foarte usoara. Este hackable cu scripturi deja disponibile pe net pentru a o integra in diverse automatizari custom.

Contra

Destul de mare, blocheaza 2 pozitii in prelungitor.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel 12.04.2020 18:03
Folositoare

Pro

Functioneaza foarte bine

Contra

Se poate accesa doar din reteaua locala de wifu
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Radu C. 12.04.2020 15:53
Am produsul de câteva zile dar deja mi se pare indispensabil. Am într-un prelungitor mai multe produse care fac un zgomot de fond în stand-by și noaptea trebuia sa le scot din priza. Acum rezolv problema din aplicație. Pentru asta am luat produsul, dar desigur aplicabilitatea e mult mai larga. Inca n-am urmărit partea de consum, dar cred ca în timp o sa ma folosesc și de funcția asta. Sper sa reziste în timp.

Pro

Practic, accesibil, util.

Contra

Nimic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paun Mihai 02.04.2020 16:56
Super produs, merita cumparat

Pro

Se conecteaza f usor, aplicatia kasa e ok, contorizeaza consumul

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
IULIAN BODOR 28.03.2020 14:50
multumit de produs

Pro

Instalare rapida configurare asemenea, datele de consum se descarca pe telefon

Contra

fara pareri contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ioannis Emmanouilidis 24.03.2020 17:26
Un produs necesar unui smart home.

Pro

Priza este într-adevăr este inteligenta și din punctul meu de vedere necesara pentru a monitoriza și a avea controlul consumului din casa ta. Livrare rapida și prețul a fost cel mai bun din piață online.

Contra

Ca și contra as dori sa fie o gama mai larga de produse smart home tp link pe platforma evomag care sa fie compatibile și aplicația kasa tp link
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florian 21.03.2020 16:19
Produs bun

Pro

- stabila - poate fi accesata din casa si de pe internet

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Danila Alexandru 14.03.2020 08:38
Raport preț calitate foarte bun având în vedere reducerea sau promoția actuală. De altfel prețul întreg este mult prea mare. Servicii foarte bune Evomag. Urmează și un bec inteligent tp-link.

Pro

Conexiune ușoară și stabilă indiferent dacă ești pe wi fi sau date mobile.

Contra

Nu am cumpărat-o mai devreme.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Danila Alexandru 13.03.2020 18:11
Merită achiziționat. Preț și livrare mai mult decât ok la Evomag față de concurență. Bravo! Urmează și un bec TP-Link kl120 tot de la Evomag.

Pro

Instalare foarte ușoară și intuitivă. Funcționează foarte bine atât prin wifi cât și prin date mobile. Am scos intenționat modemul din priza și se reconectează singur. Îl folosesc cu brio pentru a aprinde un reflector afară.

Contra

Deocamdată nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin 09.03.2020 10:54
Excelent, recomand
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rosca Dorian 01.03.2020 19:21
Un produs foarte bun, la un preț rezonabil.

Pro

Funcționează perfect. Cel mai important este faptul că își păstrează setările, dacă se oprește curentul. Aplicația e OK. Produsul arată foarte bine.

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
NeluMoraru 01.03.2020 16:04
Acceptabila. La optiunea de consum nu poti seta nimic. Doar sa vezi consumul. Destul de sarac softul

Pro

Conectare usoara, merge cu net mobil

Contra

Semnal slab daca o folosesc sub birou , masa.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Taifas Madalin Ionut 23.02.2020 16:16
Foarte bun adaptorul, il controlez vocal cu bixby, raspunde foarte rapid la comenzi.

Pro

Foarte bun adaptorul, il controlez vocal cu bixby, raspunde foarte rapid la comenzi.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 19.02.2020 20:17
pret 89 lei, ridicare din magazin in aceeasi zi. aplicatia permite oprirea de la distanta, aveti grija sa nu fie routerul de la retea in ea ;)

Pro

instalare super rapida, conectare la reteaua WiFi prin aplicatie (are si optiune WPS dar nu am folosit). monitorizare ok.

Contra

nu am; sper sa nu aiba vreun backdoor
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catalin Leizeriuc 05.02.2020 17:12
O priza de calitate care se configureaza foarte usor. Am integrat-o in sistem google home si o pornesc sau opresc cu comanda vocala. Aplicatia Kasa este foarte simpla si in acesasi timp foarte utila,avand si posibilitatea vizualizarii consumului in watt al consumatorului conectat la acasta priza

Pro

Calitate superioara la un pret foarte bun.

Contra

nu exista nimic contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Hutanu Gabriel 04.02.2020 20:43
Foarte intuitive si usor de folosit prin aplicatie kasa

Pro

Se contecteaza foarte usor

Contra

Ocupa putin spatiu daca aveti un prelungitor cu mai multe prize
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dolofan Ionut Marinel 03.02.2020 15:50
Foarte ok prodsul, recomand. Eu l-am montat la un AC, la birou... Aplicatia foarte usor de instalat.

Pro

usor de instalat, eficienta maxima, stii exact cat consumi

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
TEIBRICH ALEXANDRU 02.02.2020 09:44
sunt foarte multumit

Pro

Super
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
30.01.2020 15:59
Merita banii. Face bine tot ce promite

Pro

Face ce promite, se controleaza usor din aplicatia Kasa (unde se pot vedea statistici si date in timp real referitoare la consum si timp de functionare) dar si cu Google Home. Nu s-au deconectat niciodata, retin setarile dace le scoti din priza.

Contra

Putin cam mare. Daca o conectezi intr-o priza dubla sau intr-un prelungitor nu vei mai avea spatiu langa ea sa conectezi altceva.
3 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex Tabusca 30.01.2020 15:52
Merge excelent :)

Pro

Merge excelent :)
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
osmin 29.01.2020 16:34
Foarte utila priza.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mario Obreja 28.01.2020 20:57
Ok.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Draghici Daniel 28.01.2020 16:04
Produsul este foarte ok, configurarea se face in cateva secunde cu routerul.

Pro

- Control si monitorizare prin aplicatia Kasa fara nici o problema. - On/Off la priza din aplicatie si din butonul - fizic. - Grafice de consum pe ultimele 7 zile/ 30 zile
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dima ionel 26.01.2020 16:08
o priza foarte buna se conecteaza instant!

Pro

totul

Contra

nimic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantin Ionut 24.01.2020 13:42
Foarte usor de configurat, functioneaza perfect cu aplicatia Kasa, face exact ce scrie in descriere.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian Paun 23.01.2020 16:19
Un produs de calitate care permite monitorizarea consumului. Folosind integrarea cu grafana/prometheus pot monitoriza in timp real graficul consumului mai multor electrocasnice din casa. Recomand!

Pro

Permite monitorizarea consumului

Contra

nimic
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Claudiu Vieru 23.01.2020 10:10
Functioneaza conform asteptarilor. Configurat impreuna cu Home Assistant fara probleme

Pro

merge cu Home Assistant
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Simion Gheorghe 18.01.2020 18:26
Este un produs care merita achizitionat

Pro

Calitate si materiale bune. Functioneaza fara probleme cu aplicatia dedicata. Aplicatia este compatibila cu SmartThings de la Samsung.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vladoiu Iulius 17.01.2020 10:49
Foarte utila, aplicatia Kasa suporta mai multe dispozitive printre care si camere si becuri smart care se pot configuar usor.

Pro

Se conecteaza foarte usor, se configureaza intuitiv din aplicatie, este destul de mica, putere consumatori destul de mare (16A).

Contra

Nimic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florea Cătălin 16.01.2020 17:43
Merita cumparat

Pro

Ușor de instalat, aplicație Android intuitiva, poți vedea consumul instant al aparatelor conectate la priza.

Contra

Nu sunt.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iliescu G. 16.01.2020 12:28
Va recomand sa o cumparati. Si daca o gasiti si la un pret sub 100 de lei nu ezitati sa o luati

Pro

Priza TpLink HS110 este o priza buna spre foarte buna. Am deja 4 bucati cumparate. Materiale de calitate, design foarte placut. Aplicatia Kasa este buna, usor de utilizat, inclusiv cu programari pentru ON/OFF, pe zile si ore din saptamana. Face fata cu brio unui radiator de 2.000 de watti.

Contra

Se conecteaza la router doar pe banda de 2,4Ghz, nu si pe 5 Ghz.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marin Ion 10.01.2020 10:09
Super. Merită investiția !

Pro

Funcționează perfect, exact ca-n descriere

Contra

Acoperă 2 prize la un prelungitor...
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tomita Stefan 06.01.2020 17:54
Merita achizițonat 100%

Pro

Funcționează cum ar trebui: nu se deconectează de la wifi, are receptie foarte buna chiar și cu o liniuța de semnal. Merge sa dai comanda și de pe 4G, nu e necesar sa fii in raza rețelei wireless.

Contra

Nu exista.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sorin 05.01.2020 21:16
Excelent pentru comanda diferitelor echipamente in limita a 3000W.

Pro

Foarte usor de configurat si utilizat.

Contra

-
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel popa 04.01.2020 22:31
Afli cu usurinta cat curent consumi pe zi/saptama/luna. Se poate programa pentru a porni/opri cand doresti.

Pro

Pret mic, detalii in timp real

Contra

Nu am nimic contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Madalin Scarlat 03.01.2020 12:45
O priza foarte usor de folosit si de configurat!

Contra

Nimic!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Madalin Scarlat 02.01.2020 13:56
Cel mai ieftin de pe piata!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Romeo 30.12.2019 10:12
Sunt foarte fiabile. Pret excelent si sunt de calitate. In total am 3 si le folosesc cu Google Home.

Pro

Raport calitate/pret foarte bun. Dimensiune redusa fata de alte prize Smart.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 28.12.2019 15:43
O priza de calitate care funcționează f bine prin wifi

Pro

Conectare rapida - aplicația kasa Control prin wifi Monitorizare consum Programare pe zile și ore

Contra

Deocamdată nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ionel matei 28.12.2019 10:10
Am achiziționat două bucăți și voi mai achiziționa. Se pot folosi pentru diverse automatizări și în plus ai controlul de la distanta.

Pro

Ușor de configurat și utilizat.

Contra

Preț destul de mare
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
27.12.2019 12:46
produsul unui brand care confirma bunul renume al acestuia

Pro

calitate specifica acestui brand, in plus raport pret/calitate

Contra

nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Malos Florin 27.12.2019 10:15
Sunt cu adevarat smart

Pro

Foarte intuitive

Contra

Nimik
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Silviu 26.12.2019 16:11
Face exact ce trebuie

Pro

Foarte compactă, Răspunde prompt la comenzi Nu am avut nicio problemă cu ea

Contra

Nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nita Dinu 23.12.2019 21:25
Usor si intuitiv de configurat, pret super.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dinu Nita 23.12.2019 21:24
Usor si intuitiv de configurat, pret super.

Pro

Usor si intuitiv de configurat, pret super.

Contra

Nimic.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Buricatu Ciprian 23.12.2019 16:22
Raport pret / calitate super ok.

Pro

Setare facila, cu ajutorul aplicatiei Kasa. Conexiune rapida pe 2.4 Ghz.

Contra

Dimensiunea. Instalata intr-un prelugitor, ocupa si slotul vecin.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gherase Sorin 23.12.2019 15:59
Un produs care face ceea ce spune.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marinela Petrea 22.12.2019 20:37
.

Pro

conectivitate prin aplicatia kasa

Contra

un pic cam mare
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel 21.12.2019 16:14
Super multumit
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi 21.12.2019 16:13
Ok

Pro

Ok, conectivitate simpla

Contra

Putin cam mare, poate ocupa inca o priza acolo unde exista priza dubla
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
SanYyoS 19.12.2019 20:09
exact ca in descriere... daca speri la avioane si ai pretentii de chestii de domeniul sf-ului, priza asta isi face treaba... monitorizeaza consumul, are temporizare...

Pro

face ce trebuie...

Contra

inca nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cezar 19.12.2019 18:48
Functioneaza bine.

Pro

Functioneaza foarte bine. Merita pretul de 80 lei.

Contra

Nimic pana acum....
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Valentin Tofan 19.12.2019 10:45
Super la pretul redus.

Pro

Instalare usoara, configurare la fel.

Contra

In situatia unui consumator mai "flamand", apare o incalzire ce da putin de gandit!.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
18.12.2019 17:00
La prețul pe care l-am plătit e un produs excelent. Nu am nimic sa ii reproșez, funcționează impecabil.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei Borsi 17.12.2019 15:53
O priza ce functioneaza conform asteptarilor. Usor configurabila si comandabila prin aplicatia KASA.

Pro

Functioneaza conform asteptarilor

Contra

nu am
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mateescu Bogdan 06.12.2019 14:43
Functioneaza exact ca in specificatii

Pro

Se seteaza foarte usor si apoi poate fii comandata de oriunde din lume de pe mobil prin aplicatia Kasa.

Contra

Nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Flavius 01.12.2019 20:02
Detin deja 3 astfel de prize si sunt foarte multumit de ele. Aplicatia TPLink Kasa functioneaza fara probleme si se integreaza foarte usor cu Google Assistant (la fel si cu hass.io).

Pro

- Aplicatia Kasa - Integrare Google Assistant

Contra

Desi are un design frumos forma prizei poate ajunge sa ocupe inca un slot din cauza marginii foarte groase.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
David Marian 28.11.2019 08:28
Face exact ce scrie in descriere. Eu il folosesc pentru controlul la distanta a unui calorifer pe ulei si se descurca de minune.

Pro

Funcționează perfect, atat pe wifi cat si pe date mobile. L-am asociat si cu contul google pentru comenzi vocale din google home. Afiseaza in timp real consumul si statistici direct in aplicatie.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Preda Dragos 27.11.2019 15:46
Merita toti banii.

Pro

Pretul pe care l-am platit de BF. Conectarea fara probleme. Consumul calculat instantaneu.

Contra

Nu am nimic de reprosat.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vasile Binzar 26.11.2019 19:47
Foarte buna achizitie la pretul de BF. altfel cam scumpa.

Pro

Foarte usor de configurat, functioneaza bine. Mai am prize inteligente de la TP_link modelul HS100 de peste 2 ani si nu am avut probleme

Contra

Putin cam mare. Blocheaza o priza dubla.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mircea Hotaran 25.11.2019 10:20
Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.

Pro

Functionalitatea si pretul bun pentru dotarile oferite (monitorizare consum energie, etc.)

Contra

Nimic pana acum
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mircea Hotaran 25.11.2019 10:20
Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.

Pro

Functionalitatea si pretul bun pentru dotarile oferite (monitorizare consum energie, etc.)

Contra

Nimic pana acum
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gabriel D 24.11.2019 10:32
Am luat-o la un pret foarte bun de BF. Era cel mai mic pret din Online. Atentie la versiuni. Aceasta este Hs110. Cealalta Hs100 are ceva minusuri.

Pro

Foarte buna. Iti spune iti timp real consumul. Media pe zi. Plus de asta, poti face si automatizari, rutine, dca o integrezi intr-un start hub. Gen Alexa, smarthings, xiaomi etc

Contra

N am.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florea Mihai 21.11.2019 16:08
Un produs foarte bun la acest pret. Îl folosesc pentru autopoweroff la imprimanta 3D. Merge super

Pro

Conectare usoara la retea. Functionare ireprosabila.

Contra

Deocamdata nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ilovan Ioan 21.11.2019 09:31
Sunt multumit deocamdata, am cumparat 3 bucati.

Pro

Aplicatia face aceasta priza inteligenta. Poti vedea consumul in timp real si cumulat, poti opri sau porni priza de la distanta cu o apasare de buton si poti planifica oprirea si pornirea ei. Nu am verificat, dar din ce m-am documentat, aplicatia Kasa se integreaza si cu alte sisteme, prin IFTT (de exemplu, Google Home sau Amazon Echo) si chiar poate fi programata sa se opreasca atunci cand au loc diverse evenimente - de exemplu cand apune soarele sau la rasarit, se poate porni/opri automat cand intri sau iesi din casa etc.

Contra

ca majoritatea prizelor de acest gen, ocupa spatiu destul de mult si e posibil sa nu mai poti folosi o priza alaturata.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin 21.11.2019 00:13
Un produs de calitate,inteligent si eficient!

Pro

Raport pret-calitate,foarte bun!

Contra

Mai are foarte rar ,cateva erori!
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantin Rosu 20.11.2019 16:25
Se conecteaza foarte usor la wifi si interfata e intuitiva. Si pretul la care le-am achizitionat a fost foarte bun.

Pro

Se conecteaza foarte usor la wifi si interfata e intuitiva. Si pretul la care le-am achizitionat a fost foarte bun.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei H. Turcu 20.11.2019 16:00
am deja 4 prize, modelul acesta, super multumit, isi fac treaba

Pro

configurare usoare, aplicatie kasa, google home

Contra

fara
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nita Claudiu 19.11.2019 16:21
O folosesc la tara si functioneaza perfect!

Pro

Instalare foarte simpla. Nu am avut nicio problema pana acum.

Contra

Nu am
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 14.11.2019 21:02
Conectare rapida, merge cu Google Assistant, masoara consumul prin aplicatia Kasa dar forma e destul de mare si ocupa 2 locuri pe o priza dubla

Pro

Conectare rapida, merge cu Google Assistant

Contra

forma
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 14.11.2019 16:09
Își face treabă cu brio,un plus este wi fi-ul , ușor de urmărit și programat .

Pro

Un produs ieftin , și foarte ușor de instalat și urmărit.

Contra

Nu are statistica mai mult de o lună și nu se poate reseta decât prin dezinstalare din aplicație .
4 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan 12.11.2019 21:35
Recomand.

Pro

Functioneaza perfect. Am bagat in priza o pompa de apa conectata la aspersor de suprafata. Din aplicatie se poate seta intervalul cand sa porneasca pompa pt. a uda gazonul.

Contra

Nimic
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Son Adrian 11.11.2019 19:51
foarte buna
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eugen Moldovan 10.11.2019 19:03
Un produs fiabil, nu sunt la prima achizitie. Aplicatia Kasa prin care se controlzeaza si configureaza priza este intuitiva iar raspunsul prizei la comezi esti foarte rapid. Recomand.

Pro

Usor de configurat si usor de utilizat.

Contra

Nu exista aplicatie pentru PC.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Munteanu Stefan 10.11.2019 15:24
Era bine daca se putea vedea istoricul consumui mai specific (pentru o anumita zi, o anumita perioada de timp setata etc.)

Pro

Usor de configurat
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dane Claudiu 10.11.2019 11:26
Funcționează foarte bine, cu aplicația lasa.Se poate folosi atât în rețeaua wireless cat si extern 4G.Recomand
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ene Daniel Nicușor 08.11.2019 17:52
Merită!!!

Pro

Se instalează super ușor.

Contra

...
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iulian 08.11.2019 15:51
Sunt multumit de produs.

Pro

Foarte util si usor de configurat.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Cristea 08.11.2019 11:44
Am cumparat 3 bucati, de-a lungul a 1,5 ani, au fost la promotie, pana acum nu am avut probleme nu nici unul dintre produse.

Pro

Poate fi folosita independent de aplicatia TP-Link, pentru Home Automation, folosind scripturi care sunt disponibile pe internet. Nu se incalzeste. Pretul promotiponal este OK.

Contra

destul de lata astfel incat priza alaturata sa nu poata fi folosita.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
C. Ovidiu 07.11.2019 14:52
Un produs bun care ar fi putut fi excelent cu un soft mai pe masura firmei tp-link. Pacat.

Pro

1.de firma tp-link 2. pret de 79 lei 3. precizie de masurare energie destul de exacta . plus masoara in timp real. 4. control si monitorizare de oriunde (prin internet desigur)

Contra

Pe partea software de monitorizare cam dezamagit, mai ales fiind vorba de tp-link. Nu tu grafice de consum pe perioade orare , nu tu tensiunea de la priza, etc. Prea simplista aplicatia KASA si nu poti vedea si de pe windows (pc)
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Diana NEAGU 06.11.2019 20:47
Este buna,sun mulțumită de cum functioneaza

Pro

Este buna,sun mulțumită de cum functioneaza
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Demeter Gabriella 05.11.2019 00:05
Merita investitia!

Pro

De mare ajutor in economisirea consumului de energie.Da un plus de siguranta casei.

Contra

Nu este cazul.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 04.11.2019 20:15
Utilizez acest produs de cativa ani, nu m-a dezamagit niciodata, face fix ce scrie ca face. Am achizitionatrece t inca 3 bucati pentru diverse aplicatii prin casa.

Pro

simplu de utilizat, aplicatia este absolut geniala si intuitiva
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cernev Sorin 03.11.2019 17:51
Un produs bun si util.

Pro

conform descrierii
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantin Gheorghisor 03.11.2019 16:15
Priza inteligenta de top.

Pro

Fiabila si f.utila.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ursu Marius 30.10.2019 21:43
merita ....sa stai fara griji

Pro

f util

Contra

nu
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George Popescu 22.10.2019 17:40
Sunt foarte multumit de produs.

Pro

Functioneaza foarte bine, arata consumul de curent in timp real, pe zi si pe saptamana si este destul de mic. Se conecteaza prin Wifi
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Laviniu Gavanescu 21.10.2019 16:27
Merge super bine cu Home Assistant
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Filip 05.10.2019 09:34
Un prods excelent, care mă ajută să controlez de la distanță anumite echipamente.
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stanciu Adrian 02.10.2019 07:49
Calitate/pret excelent!!!

Pro

Tot ce este mai bun in materie de priza smart!

Contra

Putin cam mare
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
AI 21.09.2019 15:52
Pentru o descriere mai concludenta Evomag trebuie sa plateasca mai mult.

Pro

Server stabil Integrare cu smartthings Reliable

Contra

Am avut una singura care a inceput sa aibe un sunet / bazait
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
didoaica vasile 11.09.2019 11:56
Un produs foarte bun. Livrare rapida, nota buna pt curierat.

Pro

Configurare rapida si usoara.

Contra

Pretul este putin prea mare.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian 10.09.2019 16:21
Mulțumit. Mai am vreo 3.

Pro

Ușor de setat, funcționează fără probleme, aplicație pe mobil bună. Afișare consum in wați instant si in KW/h pe săptămână, zi, lună. Pot fi definite profile de pornire/ oprire zilnice, săptămânal. Poate fi administrată de oriunde prin internet.

Contra

Nu neaparat inconvenient: vin cu un firmware mai vechi, trebuiesc actualizate la prima utilizare.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Jonny 08.09.2019 23:22
Recomand

Pro

Foarte util Preț bun
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George Duta 26.08.2019 20:58
Un produs de calitate, la un pret foarte avantajos si livrarea rapida.

Pro

O priza inteligenta de calitate, se instaleaza usor si ofera informatii legate de consum, medii de consum, programare de oprire si pornire si este foarte usor de folosit.

Contra

Nu are in meniu o sectiune de stergere a contorizarii, trebuie resetat complet pentru a face asta, dar nu dureaza mult.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catana Dan - Stefan 21.08.2019 16:31
O priza inteigenta destul de buna, combinata cu asistent smart poti oprii sau pornii curentul dispozitivelor conectate la priza!

Pro

Instalare si configurare usoara

Contra

Nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popescu Gheorghita 19.08.2019 12:15
Ok
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zsolt 16.08.2019 16:49
Un produs foarte bun.

Pro

Priza functioneaza foarte bine. Se conecteaza la router pe wireless 2.4 Ghz. Se poate comuta atat din reteaua locala (Wireless) cat si de la distanta (3G/4G). Aplicatia de mobil Kasa este foarte usor de utilizat, am instalat si adaugat priza in cateva minute. Monitorizarea de consum este foarte utila, daca sunteti interesati de acest aspect; afiseaza consumul instant, totalul pe ziua respectiva, media si totalul pe 7 respectiv 30 de zile. La fel genereaza statistici si pentru timpul in care priza a fost pornita. Se integreaza cu Google Home si Alexa si poate fi controlata prin comenzi vocale.

Contra

Singurul dezavantaj ar fi lipsa unui grafic de consum.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tamsa dan 13.08.2019 17:18
ft buna si folositoare

Pro

Se conecteaza priza de oriunde , conditia sa ai internet 3g ,4g

Contra

nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
HOANCA CONSTANTIN 07.07.2019 14:57
E ok.

Pro

Functioneaza si pe wireless si pe internet.

Contra

Deocamdata nimic.
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gliganeanu 04.07.2019 17:12
Foarte multumit. Setarea prizei este simplă și funcționeaza bine .Nota 10

Pro

Funcționează foarte bine

Contra

Nu
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
sorin 03.07.2019 23:17
super! recomand!
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Teodorescu Mihai Stefan 23.06.2019 17:35
Un produs excelent! Recomand!

Pro

Un produs excelent! Recomand!
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Zamfir 19.06.2019 19:52
Un produs foarte bun

Pro

Solida, are buton de on off Programul kasa si integrarea cu google home foarte buna

Contra

Pretul cam mare
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
andreim 05.06.2019 22:23
Incantat de faptul ca din aplicatia Kasa, pot vedea consumul in timp real, media totala, timp-ul de cand esti ON etc. Functiile de away, sau oprire-pornire de la distanta sunt un bonus, nu ma intereseaza in mod special, dar in caz de vreodata am nevoie, sunt la indemana. Destul de mare incat sa te limiteze putin la priza daca mai vrei sa mai adaugi un alt stecher, a mers doar un incarcator de mobil de samsung care este mai slim.

Pro

Multumit ca pot vedea consumul in timp real / media totala etc.

Contra

Atentie ca ocupa destul spatiu la priza
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Monica GAL Birou Individual de Arhitectura 17.04.2019 20:41
Pur și simplu FUNCȚIONEAZĂ. Dacă, în timp, voi constata vreun defect am sa revin.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Oprea Marian 10.04.2019 19:02
Cumpără și nu vei fi dezamăgit!

Pro

Informații foarte clare pe site-ul evomag. ro, produsul comandat a corespuns în totalitate.Experienta cu evomag a fost plăcută, mult peste concurență.

Contra

E foarte greu să găsești... nereguli.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Onitoiu Mihail 27.03.2019 19:46
Foarte buna ,nu pierde setările la o pană de curent.

Pro

Foarte buna,ușor de configurat!Se folosește cu aplicația Lasă,are pornește/oprește de oriunde prin internet.

Contra

Nu am
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad Romeo 22.03.2019 11:13
Excelenta!

Pro

Rapida, monitorizare consum.

Contra

Lipsa grafic consum.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad 21.03.2019 19:13
O priza excelenta!

Pro

Comenzi rapide din aplicație, aproape instantanee! Monitorizare consum. Priza se leagă repede la router, in comparație cu alte prize de renume.

Contra

In aplicație, la monitorizare consum, ar fi bun un grafic. Lipsesc notificările push la pornire sau oprire.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 28.01.2019 18:06
Produsul functioneaza ca in descriere , poate fi actionat de la distanta ( nu doar cand telefonul este conectat la aceeasi retea ca priza inteligenta )
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 28.12.2018 23:17
O achizitie buna, daca prindeti si vreo reducere de sezon.

Pro

Se conecteaza usor, arata consumul de energie, pastreaza setarile dupa caderile de tensiune

Contra

nu se conecteaza cu apple HomePod, ci doar cu google home si Alexa.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Teodorescu Adrian 28.12.2018 20:52
Merită cumpărată dacă îi găsești intrebuintare.

Pro

Fată de modelul HS 100 are avantajul că poți verifica ce consum ai pe proză. Eu am luat-o pentru o farsă în noaptea de revelion.

Contra

Nu am găsit nimic care să mă nemulțumească.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Matei Petru 28.12.2018 15:59
Folosesc 3 prize și sunt mulțumit de ele. Aplicația este și ea foarte ușor de folosit

Pro

- aplicație ușor de folosit - monitorizează consumul instant de curent

Contra

- nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian Mucenicu 23.12.2018 09:06
Un produs excelent!

Pro

Usor de instalat Mentine setarile si dupa caderile de curent Iti ia o grija de pe cap :)
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi 20.12.2018 19:50
Dupa cateva zile de utilizare pare ok, raspunse rapid si se conecteaza cu amazon alexa si google home.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stoica Eugen 18.12.2018 12:06
Merita! Cumparata la reducere.

Pro

Un produs foarte bun. Configurare destul de usoara.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai 24.11.2018 18:44
Merita! Cumparata la reducere la pretul aproape de versiunea HS100 (care nu indica consumul).

Pro

Se poate controla wireless pt pornit/oprit/time schedule pe zile. Conectare usoara cu soft Kasa. Iti indica consumul instant si total per zi (total pe ultimele doua zile si total pe ultimele 10 zile).

Contra

Putea sa aiba si un grafic eventual cu consumul mediu / ora pt 24h.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
NYERGES IOAN 07.10.2018 10:37
Merita achizitionata. Functioneaza in conditii optime.

Pro

Programare usoara.
3 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
19.07.2018 15:50
Este ok
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Enache Bogdan 24.04.2018 15:55
Sper sa gasesc și alte aplicații pe mobil cu care sa accesez și să monitorizez aceasta priză, nu numai Kasa.

Pro

Conectare usoara la routerul propriu.

Contra

Statistica despre consumul de curent este maxim pe o luna.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut Razvan DUINEA 04.04.2018 15:05
Un produs de calitate , si perfect pentru birou.

Pro

Un produs foarte bun. Se comuta rapid , configurare destul de usoara. Opresti curentul in mai putin de 1 secunda. Apesi si in acelasi moment se actioneaza in aparat.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barney 10.01.2018 17:14
Un produs bun

Pro

Ușor de setat și de folosit Funcționează cu google home Măsoară consumul

Contra

Nu poate fi accesat din browser, necesita aplicația proprie
9 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu