Raporteaza o problema
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie
Tp-link Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Caracteristici:Acces de la Distanță - Controlează dispozitivele conectate la priza inteligentă, oriunde te-ai afla cu conexiune la Internet prin aplicația Kasa de pe smartphone-ul tău. Programare Pornit/Oprit - Poți seta priza inteligentă să 2251140 5 196
79.00 Out of stock
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate , si perfect pentru birou.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sper sa gasesc și alte aplicații pe mobil cu care sa accesez și să monitorizez aceasta priză, nu numai Kasa.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este ok
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita achizitionata. Functioneaza in conditii optime.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita! Cumparata la reducere la pretul aproape de versiunea HS100 (care nu indica consumul).
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita! Cumparata la reducere.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Dupa cateva zile de utilizare pare ok, raspunse rapid si se conecteaza cu amazon alexa si google home.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs excelent!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Folosesc 3 prize și sunt mulțumit de ele. Aplicația este și ea foarte ușor de folosit
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită cumpărată dacă îi găsești intrebuintare.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O achizitie buna, daca prindeti si vreo reducere de sezon.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produsul functioneaza ca in descriere , poate fi actionat de la distanta ( nu doar cand telefonul este conectat la aceeasi retea ca priza inteligenta )
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza excelenta!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Excelenta!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte buna ,nu pierde setările la o pană de curent.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Cumpără și nu vei fi dezamăgit!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pur și simplu FUNCȚIONEAZĂ. Dacă, în timp, voi constata vreun defect am sa revin.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Incantat de faptul ca din aplicatia Kasa, pot vedea consumul in timp real, media totala, timp-ul de cand esti ON etc. Functiile de away, sau oprire-pornire de la distanta sunt un bonus, nu ma intereseaza in mod special, dar in caz de vreodata am nevoie, sunt la indemana. Destul de mare incat sa te limiteze putin la priza daca mai vrei sa mai adaugi un alt stecher, a mers doar un incarcator de mobil de samsung care este mai slim.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs excelent! Recomand!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie super! recomand!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte multumit. Setarea prizei este simplă și funcționeaza bine .Nota 10
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie E ok.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie ft buna si folositoare
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ok
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza inteigenta destul de buna, combinata cu asistent smart poti oprii sau pornii curentul dispozitivelor conectate la priza!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate, la un pret foarte avantajos si livrarea rapida.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Mulțumit. Mai am vreo 3.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun. Livrare rapida, nota buna pt curierat.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pentru o descriere mai concludenta Evomag trebuie sa plateasca mai mult.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Calitate/pret excelent!!!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un prods excelent, care mă ajută să controlez de la distanță anumite echipamente.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merge super bine cu Home Assistant
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt foarte multumit de produs.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie merita ....sa stai fara griji
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Priza inteligenta de top.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun si util.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Utilizez acest produs de cativa ani, nu m-a dezamagit niciodata, face fix ce scrie ca face. Am achizitionatrece t inca 3 bucati pentru diverse aplicatii prin casa.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita investitia!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este buna,sun mulțumită de cum functioneaza
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun care ar fi putut fi excelent cu un soft mai pe masura firmei tp-link. Pacat.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am cumparat 3 bucati, de-a lungul a 1,5 ani, au fost la promotie, pana acum nu am avut probleme nu nici unul dintre produse.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt multumit de produs.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită!!!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Funcționează foarte bine, cu aplicația lasa.Se poate folosi atât în rețeaua wireless cat si extern 4G.Recomand
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Era bine daca se putea vedea istoricul consumui mai specific (pentru o anumita zi, o anumita perioada de timp setata etc.)
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs fiabil, nu sunt la prima achizitie. Aplicatia Kasa prin care se controlzeaza si configureaza priza este intuitiva iar raspunsul prizei la comezi esti foarte rapid. Recomand.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie foarte buna
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Își face treabă cu brio,un plus este wi fi-ul , ușor de urmărit și programat .
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Conectare rapida, merge cu Google Assistant, masoara consumul prin aplicatia Kasa dar forma e destul de mare si ocupa 2 locuri pe o priza dubla
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O folosesc la tara si functioneaza perfect!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie am deja 4 prize, modelul acesta, super multumit, isi fac treaba
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Se conecteaza foarte usor la wifi si interfata e intuitiva. Si pretul la care le-am achizitionat a fost foarte bun.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate,inteligent si eficient!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt multumit deocamdata, am cumparat 3 bucati.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun la acest pret. Îl folosesc pentru autopoweroff la imprimanta 3D. Merge super
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am luat-o la un pret foarte bun de BF. Era cel mai mic pret din Online. Atentie la versiuni. Aceasta este Hs110. Cealalta Hs100 are ceva minusuri.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte buna achizitie la pretul de BF. altfel cam scumpa.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita toti banii.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Face exact ce scrie in descriere. Eu il folosesc pentru controlul la distanta a unui calorifer pe ulei si se descurca de minune.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Detin deja 3 astfel de prize si sunt foarte multumit de ele. Aplicatia TPLink Kasa functioneaza fara probleme si se integreaza foarte usor cu Google Assistant (la fel si cu hass.io).
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Functioneaza exact ca in specificatii
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza ce functioneaza conform asteptarilor. Usor configurabila si comandabila prin aplicatia KASA.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie La prețul pe care l-am plătit e un produs excelent. Nu am nimic sa ii reproșez, funcționează impecabil.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super la pretul redus.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Functioneaza bine.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie exact ca in descriere... daca speri la avioane si ai pretentii de chestii de domeniul sf-ului, priza asta isi face treaba... monitorizeaza consumul, are temporizare...
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ok
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super multumit
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie .
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs care face ceea ce spune.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Raport pret / calitate super ok.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Usor si intuitiv de configurat, pret super.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Usor si intuitiv de configurat, pret super.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Face exact ce trebuie
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt cu adevarat smart
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie produsul unui brand care confirma bunul renume al acestuia
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am achiziționat două bucăți și voi mai achiziționa. Se pot folosi pentru diverse automatizări și în plus ai controlul de la distanta.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza de calitate care funcționează f bine prin wifi
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt foarte fiabile. Pret excelent si sunt de calitate. In total am 3 si le folosesc cu Google Home.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Cel mai ieftin de pe piata!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza foarte usor de folosit si de configurat!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Afli cu usurinta cat curent consumi pe zi/saptama/luna. Se poate programa pentru a porni/opri cand doresti.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Excelent pentru comanda diferitelor echipamente in limita a 3000W.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita achizițonat 100%
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super. Merită investiția !
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Va recomand sa o cumparati. Si daca o gasiti si la un pret sub 100 de lei nu ezitati sa o luati
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita cumparat
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila, aplicatia Kasa suporta mai multe dispozitive printre care si camere si becuri smart care se pot configuar usor.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este un produs care merita achizitionat
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Functioneaza conform asteptarilor. Configurat impreuna cu Home Assistant fara probleme
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de calitate care permite monitorizarea consumului. Folosind integrarea cu grafana/prometheus pot monitoriza in timp real graficul consumului mai multor electrocasnice din casa. Recomand!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte usor de configurat, functioneaza perfect cu aplicatia Kasa, face exact ce scrie in descriere.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie o priza foarte buna se conecteaza instant!
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produsul este foarte ok, configurarea se face in cateva secunde cu routerul.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ok.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila priza.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merge excelent :)
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita banii. Face bine tot ce promite
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie sunt foarte multumit
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte ok prodsul, recomand. Eu l-am montat la un AC, la birou... Aplicatia foarte usor de instalat.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte intuitive si usor de folosit prin aplicatie kasa
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza de calitate care se configureaza foarte usor. Am integrat-o in sistem google home si o pornesc sau opresc cu comanda vocala. Aplicatia Kasa este foarte simpla si in acesasi timp foarte utila,avand si posibilitatea vizualizarii consumului in watt al consumatorului conectat la acasta priza
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie pret 89 lei, ridicare din magazin in aceeasi zi. aplicatia permite oprirea de la distanta, aveti grija sa nu fie routerul de la retea in ea ;)
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte bun adaptorul, il controlez vocal cu bixby, raspunde foarte rapid la comenzi.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Acceptabila. La optiunea de consum nu poti seta nimic. Doar sa vezi consumul. Destul de sarac softul
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun, la un preț rezonabil.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Excelent, recomand
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită achiziționat. Preț și livrare mai mult decât ok la Evomag față de concurență. Bravo! Urmează și un bec TP-Link kl120 tot de la Evomag.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Raport preț calitate foarte bun având în vedere reducerea sau promoția actuală. De altfel prețul întreg este mult prea mare. Servicii foarte bune Evomag. Urmează și un bec inteligent tp-link.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produs bun
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs necesar unui smart home.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie multumit de produs
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super produs, merita cumparat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am produsul de câteva zile dar deja mi se pare indispensabil. Am într-un prelungitor mai multe produse care fac un zgomot de fond în stand-by și noaptea trebuia sa le scot din priza. Acum rezolv problema din aplicație. Pentru asta am luat produsul, dar desigur aplicabilitatea e mult mai larga. Inca n-am urmărit partea de consum, dar cred ca în timp o sa ma folosesc și de funcția asta. Sper sa reziste în timp.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Folositoare
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pentru proiectul in care am nevoie de ea e chiar faina, modelele mai noi sunt mai securizate si nu pot fi controlate prin scripturi asa usor.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte multumit! Recomand!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Good for the money
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produs ok
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita cumpărate mai multe ptr fiecare aparat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Nicio nemultumire, dupa 1 saptamana de utilizare. Conform descrierii si a pozelor de prezentare, usor de configurat, stabila. Pret excelent, 79 lei. Am cumparat 2 buc. Livrare la timp si fara probleme.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie recomand
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie L-am cautat pe mai multe site-uri și aici l-am găsit cel mai ieftin, 79 RON la reducere
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ffff bun
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Eu il folosesc cu succes pentru automatizarea Imprimantei 3D si monitorizarea consumului.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte folositoare
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie 16A-max. 3680W. Rezista la o masina de vase si una de haine pornite impreuna
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt mulțumit de achiziția făcută
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs de buna calitate face exact ce trebuie.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merită o testare a posibilităților oferite
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am cumparat produsul in special pentru monitorizarea consumului, lucru pe care il face foarte bine.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand, o priza buna cu raport de consum
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza excelenta , se instalează foarte ușor...mai dețin încă una de la xiaomi iar asta de la tp-link este un pic mai calda că cea de la xiaomi , arata consumul de energie . Prima oara am folosit pe cea xiaomi la un raspberry Pi dar cand ii dadeam închidere raspberry Pi îmi arata un led intermitent că și cum nu ar lua curentul de tot , cu asta de la tp-link nu mai face așa .
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte multumit
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Pentru moment e ok. Il utilezez la un boiler, asa verific si cat consuma si cand consuma.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Usor de configurat si utilizat. Totul functioneaza conform specificatiilor.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super preturi, fiind un motiv pentru care sunt client fidel
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie O priza foarte buna
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun, prizele si intrerupatoarele wireless le vad utile in toata casa.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie De folos
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand cu incredere, priza pe care o aveam deja a avut si sarcini mari pe perioada indelungata si functioneaza in continuare f ok.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs bun și merita să monitorizați unele produse electrice când sunteți plecat de acasă.Atentie cu motoare în curent alternativ,e posibil să nu se mai oprească .Am conectat un frigider îndesit vechi 2004 și nu s-a mai oprit.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand, isi face treaba.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Il folosesc pentru a porni/opri AC-ul non-smart cand nu sunt acasă si isi face treaba ok, plus ca arata si cat a consumat.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Se conecteaza foarte repede....priza este afara, pe o terasa acoperita, iar routerul in casa, la 10m distanta. Aplicatia pe mobil este usor de instalat si folosit, meniu intuitiv. Pana acum fuctioneaza fara repros, nota 10. Recomand.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte bine documentată pe internet
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Trebuie să ai în casă minim o bucata.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie este o priza inteligenta foarte buna care monitorizeaza si consumul de energie electrica
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie 100% working
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Produs de calitate foarte buna. Dupa instalarea aplicatiei mobile KASA, priza a fost gasita si inrolata in maxim 30 secunde. Monitorizarea energiei se face cu precizie si foarte rapid. Exisa scripturi care genereaza via web, rapoarte detaliate si grafice de consum. Mai am o bucata cumparata de mai bine de un an, care functioneaza non-stop. Nu am avut niciodata probleme cu ea, nu se deconecteaza de la retea, raspunde instant. Se integreaza foarte usor in sisteme SMART HOME gen OpenHUB, Domoticz, etc. Recomand cu incredere.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand pentru cei care vor sa aiba controlul asupra electrocasnicelor - consum, durata de funcționare pentru a economisi energie electrica.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie E un produs excelent, am cumparat doua deja.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand, sunt de departe cele mai bune/stabile, am mai multe, si acum e super deoarece a scazut pretul peste tot!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Își face treaba exact cum trebuie, poate fi integrata cu google home
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie aplicatia kasa este foarte usor de folosit
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Il folosesc pentru frigiderul unei case de vacanta la care ajung ocazional.Recomand cu incredere acest produs!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Multa vreme mi s-a parut o chestie misto fara utilitate. Recent i-am gasit-o. Am un senzor de gaze care se alimenteaza in spatele unei masti creata pentru centrala. De cand cu dezinfectatu' compulsiv, tot incepea sa piuie la fiecare iz de alcool sanitar si singura solutie era sa-l scot din priza - scoate masca/pune masca. Acum il opresc inainte de-a folosi spirtul sau la nevoie.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs cu adevărat util și bine realizat
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie E un must-have pentru pornirea de la distanta a dispozitivelor electrice. Atentie la puterea consumata de aparate! Max = 3.68kW
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie raport calitate pret excelent
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Isi merita banii, e o "chinezarie" buna.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs excelent
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie un produs care merita cumparat - eu am luat 4 bucati
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merita investit in viitor.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila.Se conecteaza usor cu Google Home
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte bun aparatul.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Își face treaba și își merită banii.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un produs pe care te poti baza, usor de instalat si foarte fiabil.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie - o folosesc pentru espresor, preincalzirea de dimineata - instalatiile de craciun - iluminat gradina
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Monitorizarea consumului foarte precisa, usor de utilizat!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie isi face treaba. masoara consumul si poate fi oprita de la distanta.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Recomand
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este foarte usor de configurat, iti arata consumul de curent pe 1 zi, 7 si o luna, cat timp a functinat aparatul. Sunt foarte multumit !!!!
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Este o priza foarte buna, aplicatia raspunde foarte bine. Imi place foarte mult ca pot monitoriza consumul de energie.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Un device care te ajuta sa-ti monitorizezi consumul unui aparat si sa-l pornesti/opresti remote cand ai nevoie.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Am deja 12 bucati si o sa merg in continuare pe acest model (am incercat si sonoff ... diferenta de pret nu mai este motivationala)
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Estetica, monitorizeaza consumul energetic, foloseste aplicatia Kasa.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Sunt multumit de serviciile oferite.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Merge foarte ok, le folosesc la luminile de craciun + brad + un pom luminos, foarte usor de instalat/folosit. Cine are google Nest hub sa stiti ca merge perfect si cu comanda vocala si cu acces pe display.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte multumit. arata consumul, permite pornire si oprire programata, instalare usoara.
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte bune pentru cine vrea "Smart home".
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Foarte utila. Merge pe telefon cu aplicatia dedicata.
5
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Ma bucur ca am facut aceasta alegere
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Mai aveam o priza wireless tp link cumpărată cu doi ani in urma și care funcționează ireproșabil deși sta afara dar cu o minima protecție.Am mai cumpărat încă doua . Aplicația e ok și se setează destul de ușor. Recomand .
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie Super ok

Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie

COD: [ KOM-HS110 ] ID: 2251140

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Priza inteligenta Wireless TP-link HS110, monitorizare energie

Scurta descriere

Caracteristici:

Acces de la Distanță - Controlează dispozitivele conectate la priza inteligentă, oriunde te-ai afla cu conexiune la Internet prin aplicația Kasa de pe smartphone-ul tău.

Programare Pornit/Oprit - Poți seta priza inteligentă să alimenteze automat dispozitivele electronice atunci când ai nevoie, de exemplu poți configura să se aprindă luminile la ora de înserare și să se stingă la răsăritul soarelui.

Monitorizarea Energiei - Analizează istoricul și consumul de energie în timp real.

Mod Vacanță - Când pleci mai multe zile de acasă poți programa Priza Inteligentă să aprindă și să stingă automat luminile pentru a da impresia că este cineva acasă.

Comenzi Vocale - Prin Amazon Echo (se vinde separat), aplicația îți permite să controlezi dispozitivele conectate la Priza Inteligentă folosind doar vocea.

Control Inteligent pentru o Casă Inteligentă - HS110

Gestionează Ușor Toate Dispozitivele Electronice Oricând, Oriunde

Prizele Inteligente se configurează foarte rapid și este mult mai ușor să gestionezi dispozitivele electronice de uz casnic de pe smartphone-ul tău, de oriunde te-ai afla.

Ești Mereu Acasă

Te poți proteja de intruși prin setarea luminilor să se aprindă sau să se stingă la o oră programată de tine chiar și atunci când ești plecat în vacanță.

Controlezi Totul fără Efort

Cu o atingere pe ecranul smartphone-ului tău poți foarte ușor să stingi luminile din living fără să fie nevoie să te dai jos din pat sau le poți programa să se stingă la ora dorită.

Economisește prin Gestionarea Consumului de Energie

Poți economisi bani și energie utilizând Priza Inteligentă pentru a gestiona radiatoarele electrice, aerul condiționat și/sau ventilatoarele. Priza Inteligentă urmărește consumul de energie în timp real și afișează rapoarte săptămânale și lunare.

Niciodată Nu Vei Uita Electronicele Pornite

Folosind Priza Inteligentă HS110 poți pleca liniștit de acasă deoarece poate fi configurat un program sau un cronometru prin care toate electrocasnicele (de ex. fierul de călcat, ondulatorul de păr, etc.) vor fi deconectate de la alimentarea electrică.

Compatibil cu Android, iOS și Amazon Echo

Poți sincroniza Priza Inteligentă cu Amazon Echo pentru control vocal. Prin aplicația gratuită Kasa poți gestiona priza direct de pe smartphone-ul cu Android (4.1 și mai nou) sau iOS (iOS 8 și mai nou).

Detalii tehnice
SpecificatiiWirelessDa
Conector prizaDa
AlteleAcces de la Distanta
Programare Pornit/Oprit
Monitorizarea Energiei
Mod Vacanta
Comenzi Vocale
Dimensiuni90 x 88 x 144 mm
Greutate131.8 g
Tip conectorEU
Adauga review

Review-uri

Serban Octavian 21.02.2021 17:01
Super ok

Pro

F ok, arata consumul instant, pe zi, total.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Toghina Marius 20.02.2021 11:22
Mai aveam o priza wireless tp link cumpărată cu doi ani in urma și care funcționează ireproșabil deși sta afara dar cu o minima protecție.Am mai cumpărat încă doua . Aplicația e ok și se setează destul de ușor. Recomand .
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Doru Pop 19.02.2021 20:17
Ma bucur ca am facut aceasta alegere

Pro

Usor de setat, functioneaza perfect, impecabil.

Contra

nimic de reprosat
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Razvan 29.12.2020 13:03
Foarte utila. Merge pe telefon cu aplicatia dedicata.

Pro

verificare consum creare program de deschidere si inchidere

Contra

daca ai priza dubla, blocheaza ambele prize
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dumitru Nicusor 28.12.2020 19:16
Foarte bune pentru cine vrea "Smart home".

Pro

Ușor de configurat, comenzi vocale in Google Home, arata bine

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eduard Parvu 27.12.2020 14:15
Foarte multumit. arata consumul, permite pornire si oprire programata, instalare usoara.

Pro

usor de instalat
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei 27.12.2020 11:44
Merge foarte ok, le folosesc la luminile de craciun + brad + un pom luminos, foarte usor de instalat/folosit. Cine are google Nest hub sa stiti ca merge perfect si cu comanda vocala si cu acces pe display.

Pro

Usor de instalat, dimensiune mica, afiseaza consumul

Contra

Daca plec de acasa si vreau sa vad consumul nu il mai afiseaza, ramane un preloader infinit.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Csapo zsolt 27.12.2020 11:05
Sunt multumit de serviciile oferite.

Pro

A ajuns repede
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Laza 22.12.2020 13:41
Estetica, monitorizeaza consumul energetic, foloseste aplicatia Kasa.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantinescu Constantin 21.12.2020 18:11
Am deja 12 bucati si o sa merg in continuare pe acest model (am incercat si sonoff ... diferenta de pret nu mai este motivationala)

Pro

Integrare nativa in home assistant

Contra

Aplicatia ar putea fi imbunatatita dar pentru cei care folosesc home assistant, aplicatia e irelevanta
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Teodorescu Cristian 19.12.2020 17:59
Un device care te ajuta sa-ti monitorizezi consumul unui aparat si sa-l pornesti/opresti remote cand ai nevoie.

Pro

Functioneaza perfect, aplicatie usor de utilizat si rapida

Contra

Dimensiunea putin cam mare si poate incomoda
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George 18.12.2020 16:05
Este o priza foarte buna, aplicatia raspunde foarte bine. Imi place foarte mult ca pot monitoriza consumul de energie.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rosca Valentin 16.12.2020 16:00
Este foarte usor de configurat, iti arata consumul de curent pe 1 zi, 7 si o luna, cat timp a functinat aparatul. Sunt foarte multumit !!!!

Pro

Este foarte usor de configurat, iti arata consumul de curent pe 1 zi, 7 si o luna, cat timp a functinat aparatul.

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
mirel anghel 16.12.2020 13:27
Recomand

Pro

Se configureaza foarte usor pe telefon, este necesara aplicatia Kasa, intuitiva si functioneaza excelent. Am conectat un convector pe care-l pornesc de pe telefon iar vand ajung acasa este deja cald. In aplicatie arata si consumul de energie. Super achizitie la acesti bani.

Contra

Nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iancu Valentin 15.12.2020 16:03
isi face treaba. masoara consumul si poate fi oprita de la distanta.

Pro

usor de instalat - aplicatie ok

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan Crăciun 13.12.2020 16:15
Monitorizarea consumului foarte precisa, usor de utilizat!

Pro

Foarte sigura. Foarte rezistenta Usor de controlat prin aplicația Kasacam
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George 08.12.2020 00:20
- o folosesc pentru espresor, preincalzirea de dimineata - instalatiile de craciun - iluminat gradina

Pro

Absolut geniala aceasta priza.

Contra

Nimic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
adrian florin pirvu 02.12.2020 21:37
Un produs pe care te poti baza, usor de instalat si foarte fiabil.

Pro

Setare foarte usoara Produs fiabil
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionel 30.11.2020 16:13
Își face treaba și își merită banii.

Pro

Un produs foarte reliable, nu pierde conexiunea la retea. O folosesc ca sa pornesc si sa opresc căldura la o casă in care nu locuiesc.

Contra

Ar putea fi mai slim, dar nu constituie o problemă.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Balog Ioan 27.11.2020 21:24
Foarte bun aparatul.

Pro

Se conectează extrem de ușor.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan Drobot 25.11.2020 11:43
Foarte utila.Se conecteaza usor cu Google Home
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin 24.11.2020 16:11
Recomand

Pro

PRIZA cu adevărat inteligentă.

Contra

La acest moment nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nazaru Mitica 23.11.2020 16:38
Merita investit in viitor.

Pro

Isi face treaba foarte bine. Rezistent in timp.

Contra

Nu am comentarii
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Simion Andrei 23.11.2020 12:01
un produs care merita cumparat - eu am luat 4 bucati

Pro

configurare foarte usoara aplicatia Kasa este foarte usor de folosit functioneaza de pe tel si pot porni si opri din telefon chiar daca nu sunt acasa ( pe reteaua wifi pe care este instalata priza ) momentan am legat la aceste prize - aer conditionat, pc cu monitor si sistem 5.1 boxe cu subwoofer, tv, receiver digital, google home mini, telecomanda universala, trei decoratiuni exterioare (consum aprox 75w doar pt acestea ) imi afiseaza consumul instant la toate prizele

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin Patrascanu 22.11.2020 11:47
Un produs excelent

Pro

Conectivitate rapida,lumina emisa nu deranjeaza noaptea, nu are intreruperi cu aplicatia mobila

Contra

Dimensiune mare, pentru prizele mele duble, pentru al doilea stecker permite doar introducerea unuia slim.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CORNELIU POPA 19.11.2020 16:36
Isi merita banii, e o "chinezarie" buna.

Pro

Setare simpla, stabil in retea si...pret imbatabil (black friday). Folosec de cativa ani prima varianta HS100 si-s foarte multumit. Acum am luat si varianta HS110 pentru monitorizarea consumului.

Contra

Nu sunt.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei 19.11.2020 08:34
raport calitate pret excelent

Pro

foarte usor de configurat

Contra

nimic momentan
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Calin Mut 17.11.2020 16:18
E un must-have pentru pornirea de la distanta a dispozitivelor electrice. Atentie la puterea consumata de aparate! Max = 3.68kW

Pro

usor de configurat cu aplicatia kasa (android). O folosesc pt casa de la tara, deschid un calorifer electric cu cateva ore inainte sa ajung acolo.

Contra

releul are un mic zgomot, dar e normal pentru orice releu. Sta aprinsa tot timpul, inclusiv noaptea, se vede beculetul verde, de conectare la retea.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Georgescu Doru 16.11.2020 16:44
Un produs cu adevărat util și bine realizat

Pro

Intuitiv Funcționează perfect

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel 12.11.2020 09:52
Multa vreme mi s-a parut o chestie misto fara utilitate. Recent i-am gasit-o. Am un senzor de gaze care se alimenteaza in spatele unei masti creata pentru centrala. De cand cu dezinfectatu' compulsiv, tot incepea sa piuie la fiecare iz de alcool sanitar si singura solutie era sa-l scot din priza - scoate masca/pune masca. Acum il opresc inainte de-a folosi spirtul sau la nevoie.

Pro

Instalare/setare usoara, aplicatie prietenoasa, integrare cu Alexa si Google Assistant
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
calin florian 10.11.2020 16:17
Il folosesc pentru frigiderul unei case de vacanta la care ajung ocazional.Recomand cu incredere acest produs!

Pro

Un produs excelent
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tudor Daniela 07.11.2020 16:35
aplicatia kasa este foarte usor de folosit

Pro

E un produs excelent, acum stiu cat consuma toate dispozitivelele electronice in standby
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Negoiță Sergiu 03.11.2020 19:05
Își face treaba exact cum trebuie, poate fi integrata cu google home

Pro

Monitorizare temperatura
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Dobrin 28.10.2020 17:03
Recomand, sunt de departe cele mai bune/stabile, am mai multe, si acum e super deoarece a scazut pretul peste tot!

Pro

Cele mai bune Prize!

Contra

Grija sa nu depasiti Puterea Maxima ca o sa se arda...
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dedu Marian 21.10.2020 18:12
Foarte utila.

Pro

Super, conectare ușoară
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Lucaci Lucian 20.10.2020 17:17
E un produs excelent, am cumparat doua deja.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Birca Tiberiu 19.10.2020 15:38
Recomand pentru cei care vor sa aiba controlul asupra electrocasnicelor - consum, durata de funcționare pentru a economisi energie electrica.

Pro

Se conectează ușor, poate fi controlata de la distanță, poți să o programezi pe zile, ore, funcționează impecabil.

Contra

De văzut cât este de fiabilă
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ursache Florian 14.10.2020 16:02
Produs de calitate foarte buna. Dupa instalarea aplicatiei mobile KASA, priza a fost gasita si inrolata in maxim 30 secunde. Monitorizarea energiei se face cu precizie si foarte rapid. Exisa scripturi care genereaza via web, rapoarte detaliate si grafice de consum. Mai am o bucata cumparata de mai bine de un an, care functioneaza non-stop. Nu am avut niciodata probleme cu ea, nu se deconecteaza de la retea, raspunde instant. Se integreaza foarte usor in sisteme SMART HOME gen OpenHUB, Domoticz, etc. Recomand cu incredere.

Pro

Produs de calitate forte buna.

Contra

Nu.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Le Corre Robin 29.09.2020 12:42
100% working
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dumitrascu Cristi 14.09.2020 19:56
este o priza inteligenta foarte buna care monitorizeaza si consumul de energie electrica

Pro

Foarte simplu de conectat la smartfon
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marian 02.09.2020 13:06
Trebuie să ai în casă minim o bucata.

Pro

Foarte utilă, ușor de instalat, nu uită setările dacă se ia curentul,din aplicații merge foarte bine

Contra

Încurcă dacă ai priză dublă.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Moldoveanu Florin 29.08.2020 17:06
Foarte bine documentată pe internet

Pro

Reacționează la comenzi instant, memoreaza consumul electric chiar si fără conexiune la internet.

Contra

Nu afișează consumul electric pe intervale orare
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Anghel Adrian Stefan 21.08.2020 17:06
Se conecteaza foarte repede....priza este afara, pe o terasa acoperita, iar routerul in casa, la 10m distanta. Aplicatia pe mobil este usor de instalat si folosit, meniu intuitiv. Pana acum fuctioneaza fara repros, nota 10. Recomand.

Pro

Configurare rapida, usoara, conectare fara probleme, nu se deconecteaza accidental, se reconecteaza automat dupa o eventuala pana de curent

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
A. 01.08.2020 17:10
Il folosesc pentru a porni/opri AC-ul non-smart cand nu sunt acasă si isi face treaba ok, plus ca arata si cat a consumat.

Pro

Ieftin si usor de configurat
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Claudiu Musteata 27.07.2020 17:16
Recomand, isi face treaba.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gaman Gheorghe 27.07.2020 16:04
Un produs bun și merita să monitorizați unele produse electrice când sunteți plecat de acasă.Atentie cu motoare în curent alternativ,e posibil să nu se mai oprească .Am conectat un frigider îndesit vechi 2004 și nu s-a mai oprit.

Pro

Un produs de exceptie.Am programat o pompă de irigat destul de usor,pompa fiind în provincie.Se poate comanda si opri atunci când ai nevoie. Atenție pentru programare se folosește funcția schedule.Ai posibilitatea să vezi consumul de curent

Contra

Nu am nimic de reproșat
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan 09.07.2020 16:19
Recomand cu incredere, priza pe care o aveam deja a avut si sarcini mari pe perioada indelungata si functioneaza in continuare f ok.

Pro

Aveam deja o priza TpLink pe care o utilizam de vreun an si am fost foarte multumit

Contra

NU am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristina Apostol 07.07.2020 15:49
De folos

Pro

S-a conectat imediat la net

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Petru-Mugurel Lingurar 06.07.2020 07:09
Un produs bun, prizele si intrerupatoarele wireless le vad utile in toata casa.

Pro

Conectare rapida si simpla la wifi Fara pierderi de semnal Aplicatia tplink - kasa este utila Interactionare usoara prin Google Assistant
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sandu Florea 01.07.2020 22:09
O priza foarte buna

Pro

Nota 10

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zaharia Dragos 25.06.2020 20:54
Super preturi, fiind un motiv pentru care sunt client fidel
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad 24.06.2020 11:07
Usor de configurat si utilizat. Totul functioneaza conform specificatiilor.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sopron Dinu 23.06.2020 22:16
Pentru moment e ok. Il utilezez la un boiler, asa verific si cat consuma si cand consuma.

Pro

Design dragur
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ion Valentin 19.06.2020 22:10
Foarte multumit

Pro

Estetic, functional, usor in instalare, acuratete buna
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florea Costel Sandu 15.06.2020 10:55
O priza excelenta , se instalează foarte ușor...mai dețin încă una de la xiaomi iar asta de la tp-link este un pic mai calda că cea de la xiaomi , arata consumul de energie . Prima oara am folosit pe cea xiaomi la un raspberry Pi dar cand ii dadeam închidere raspberry Pi îmi arata un led intermitent că și cum nu ar lua curentul de tot , cu asta de la tp-link nu mai face așa .

Pro

Foarte buna

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cazan Cezar 10.06.2020 16:36
Recomand, o priza buna cu raport de consum

Pro

Are semnal bun, iar setup-ul a functionat din prima. Raspunsul e foarte rapid, chiar si programarea prizei merge fara probleme.

Contra

Ocupa si priza de langa daca prizele sunt foarte apropiate.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan 08.06.2020 19:35
Am cumparat produsul in special pentru monitorizarea consumului, lucru pe care il face foarte bine.

Pro

Instalare rapida
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Campeanu Traian 08.06.2020 08:15
Merită o testare a posibilităților oferite

Pro

Tehnologie de actualitate. Pentru ce poate face, merită !

Contra

Pare cam complicata procedura de obținere și folosire a softului
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tican Sorin 03.06.2020 17:38
Un produs de buna calitate face exact ce trebuie.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Draghia Petre 01.06.2020 17:17
Sunt mulțumit de achiziția făcută

Pro

O priza inteligenta și foarte exacta în ceea ce privește măsurarea consumului instant

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dumitru Marinel 17.05.2020 21:19
16A-max. 3680W. Rezista la o masina de vase si una de haine pornite impreuna
4 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Razvan 17.05.2020 16:07
Foarte folositoare

Pro

Control facil de la distanta Buton fizic pentru pornit/oprit

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Nita 13.05.2020 16:02
Eu il folosesc cu succes pentru automatizarea Imprimantei 3D si monitorizarea consumului.

Pro

Este usor de configurat si folosit, atat prin aplicatia proprie "Kasa"dar si prin alte aplicatii open source de Smart Home.

Contra

Este cam mare si ocupa si priza de langa.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Petre Aurel 29.04.2020 22:30
Ffff bun

Pro

O priza inteligenta care isi face perfect treaba..este mult mai intuitiv si mai ok decat cele dela broadling

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin 28.04.2020 18:46
L-am cautat pe mai multe site-uri și aici l-am găsit cel mai ieftin, 79 RON la reducere

Pro

Foarte ușor de configurat Ușor de asociat cu Google Assistent Reacționează promt Aplicația intuitiva

Contra

Nu poți reseta contorul măsurătorilor efectuate decât dacă resetezi dispozitivul (sau il ștergi din aplicatia KASA) Nu are opțiunea de a afisa grafice de timp / consum pentru a-ti da seama când consumul e mai mare
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Gheorghe 25.04.2020 14:31
Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil

Pro

Foarte mic si de neobservat cand este montat.

Contra

Mai are momente cand se deconecteaza de la retea si nu mai pot sa monitorizez consumul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gheorghe Alexandru 24.04.2020 16:40
Un produs foarte bun si util in orice casa vandut la un pret acceptabil

Pro

Foarte mic si de neobservat cand este montat.

Contra

Mai are momente cand se deconecteaza de la retea si nu mai pot sa monitorizez consumul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei 23.04.2020 19:57
recomand

Pro

foarte buna priza, usor de utilizat, instalat

Contra

nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paunescu Cristian 23.04.2020 19:07
Nicio nemultumire, dupa 1 saptamana de utilizare. Conform descrierii si a pozelor de prezentare, usor de configurat, stabila. Pret excelent, 79 lei. Am cumparat 2 buc. Livrare la timp si fara probleme.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Breaban Radu 17.04.2020 23:22
Merita cumpărate mai multe ptr fiecare aparat

Pro

Foarte practica, vezi consumul real la orice aparat Si răspunde repede la comenzi,materiale de calitate

Contra

Nimic , isi face treaba bine
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Magureanu Radu 17.04.2020 15:56
Produs ok

Pro

Ușor de conectat

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Magureanu Radu 17.04.2020 15:55
Good for the money

Pro

Destul de ușor de configurat

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut Dolofan 16.04.2020 15:45
Foarte multumit! Recomand!

Pro

Instalare usoara Eficienta Vezi consumul in timp real

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
alex10 14.04.2020 17:45
Pentru proiectul in care am nevoie de ea e chiar faina, modelele mai noi sunt mai securizate si nu pot fi controlate prin scripturi asa usor.

Pro

Aplicatia Kasa de la TP-link face configurarea foarte usoara. Este hackable cu scripturi deja disponibile pe net pentru a o integra in diverse automatizari custom.

Contra

Destul de mare, blocheaza 2 pozitii in prelungitor.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel 12.04.2020 18:03
Folositoare

Pro

Functioneaza foarte bine

Contra

Se poate accesa doar din reteaua locala de wifu
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Radu C. 12.04.2020 15:53
Am produsul de câteva zile dar deja mi se pare indispensabil. Am într-un prelungitor mai multe produse care fac un zgomot de fond în stand-by și noaptea trebuia sa le scot din priza. Acum rezolv problema din aplicație. Pentru asta am luat produsul, dar desigur aplicabilitatea e mult mai larga. Inca n-am urmărit partea de consum, dar cred ca în timp o sa ma folosesc și de funcția asta. Sper sa reziste în timp.

Pro

Practic, accesibil, util.

Contra

Nimic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paun Mihai 02.04.2020 16:56
Super produs, merita cumparat

Pro

Se conecteaza f usor, aplicatia kasa e ok, contorizeaza consumul

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
IULIAN BODOR 28.03.2020 14:50
multumit de produs

Pro

Instalare rapida configurare asemenea, datele de consum se descarca pe telefon

Contra

fara pareri contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ioannis Emmanouilidis 24.03.2020 17:26
Un produs necesar unui smart home.

Pro

Priza este într-adevăr este inteligenta și din punctul meu de vedere necesara pentru a monitoriza și a avea controlul consumului din casa ta. Livrare rapida și prețul a fost cel mai bun din piață online.

Contra

Ca și contra as dori sa fie o gama mai larga de produse smart home tp link pe platforma evomag care sa fie compatibile și aplicația kasa tp link
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florian 21.03.2020 16:19
Produs bun

Pro

- stabila - poate fi accesata din casa si de pe internet

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Danila Alexandru 14.03.2020 08:38
Raport preț calitate foarte bun având în vedere reducerea sau promoția actuală. De altfel prețul întreg este mult prea mare. Servicii foarte bune Evomag. Urmează și un bec inteligent tp-link.

Pro

Conexiune ușoară și stabilă indiferent dacă ești pe wi fi sau date mobile.

Contra

Nu am cumpărat-o mai devreme.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Danila Alexandru 13.03.2020 18:11
Merită achiziționat. Preț și livrare mai mult decât ok la Evomag față de concurență. Bravo! Urmează și un bec TP-Link kl120 tot de la Evomag.

Pro

Instalare foarte ușoară și intuitivă. Funcționează foarte bine atât prin wifi cât și prin date mobile. Am scos intenționat modemul din priza și se reconectează singur. Îl folosesc cu brio pentru a aprinde un reflector afară.

Contra

Deocamdată nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florin 09.03.2020 10:54
Excelent, recomand
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rosca Dorian 01.03.2020 19:21
Un produs foarte bun, la un preț rezonabil.

Pro

Funcționează perfect. Cel mai important este faptul că își păstrează setările, dacă se oprește curentul. Aplicația e OK. Produsul arată foarte bine.

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
NeluMoraru 01.03.2020 16:04
Acceptabila. La optiunea de consum nu poti seta nimic. Doar sa vezi consumul. Destul de sarac softul

Pro

Conectare usoara, merge cu net mobil

Contra

Semnal slab daca o folosesc sub birou , masa.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Taifas Madalin Ionut 23.02.2020 16:16
Foarte bun adaptorul, il controlez vocal cu bixby, raspunde foarte rapid la comenzi.

Pro

Foarte bun adaptorul, il controlez vocal cu bixby, raspunde foarte rapid la comenzi.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 19.02.2020 20:17
pret 89 lei, ridicare din magazin in aceeasi zi. aplicatia permite oprirea de la distanta, aveti grija sa nu fie routerul de la retea in ea ;)

Pro

instalare super rapida, conectare la reteaua WiFi prin aplicatie (are si optiune WPS dar nu am folosit). monitorizare ok.

Contra

nu am; sper sa nu aiba vreun backdoor
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catalin Leizeriuc 05.02.2020 17:12
O priza de calitate care se configureaza foarte usor. Am integrat-o in sistem google home si o pornesc sau opresc cu comanda vocala. Aplicatia Kasa este foarte simpla si in acesasi timp foarte utila,avand si posibilitatea vizualizarii consumului in watt al consumatorului conectat la acasta priza

Pro

Calitate superioara la un pret foarte bun.

Contra

nu exista nimic contra
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Hutanu Gabriel 04.02.2020 20:43
Foarte intuitive si usor de folosit prin aplicatie kasa

Pro

Se contecteaza foarte usor

Contra

Ocupa putin spatiu daca aveti un prelungitor cu mai multe prize
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dolofan Ionut Marinel 03.02.2020 15:50
Foarte ok prodsul, recomand. Eu l-am montat la un AC, la birou... Aplicatia foarte usor de instalat.

Pro

usor de instalat, eficienta maxima, stii exact cat consumi

Contra

-
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
TEIBRICH ALEXANDRU 02.02.2020 09:44
sunt foarte multumit

Pro

Super
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 30.01.2020 15:59
Merita banii. Face bine tot ce promite

Pro

Face ce promite, se controleaza usor din aplicatia Kasa (unde se pot vedea statistici si date in timp real referitoare la consum si timp de functionare) dar si cu Google Home. Nu s-au deconectat niciodata, retin setarile dace le scoti din priza.

Contra

Putin cam mare. Daca o conectezi intr-o priza dubla sau intr-un prelungitor nu vei mai avea spatiu langa ea sa conectezi altceva.
4 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex Tabusca 30.01.2020 15:52
Merge excelent :)

Pro

Merge excelent :)
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
osmin 29.01.2020 16:34
Foarte utila priza.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mario Obreja 28.01.2020 20:57
Ok.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Draghici Daniel 28.01.2020 16:04
Produsul este foarte ok, configurarea se face in cateva secunde cu routerul.

Pro

- Control si monitorizare prin aplicatia Kasa fara nici o problema. - On/Off la priza din aplicatie si din butonul - fizic. - Grafice de consum pe ultimele 7 zile/ 30 zile
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dima ionel 26.01.2020 16:08
o priza foarte buna se conecteaza instant!

Pro

totul

Contra

nimic
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantin Ionut 24.01.2020 13:42
Foarte usor de configurat, functioneaza perfect cu aplicatia Kasa, face exact ce scrie in descriere.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian Paun 23.01.2020 16:19
Un produs de calitate care permite monitorizarea consumului. Folosind integrarea cu grafana/prometheus pot monitoriza in timp real graficul consumului mai multor electrocasnice din casa. Recomand!

Pro

Permite monitorizarea consumului

Contra

nimic
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Claudiu Vieru 23.01.2020 10:10
Functioneaza conform asteptarilor. Configurat impreuna cu Home Assistant fara probleme

Pro

merge cu Home Assistant
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Simion Gheorghe 18.01.2020 18:26
Este un produs care merita achizitionat

Pro

Calitate si materiale bune. Functioneaza fara probleme cu aplicatia dedicata. Aplicatia este compatibila cu SmartThings de la Samsung.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vladoiu Iulius 17.01.2020 10:49
Foarte utila, aplicatia Kasa suporta mai multe dispozitive printre care si camere si becuri smart care se pot configuar usor.

Pro

Se conecteaza foarte usor, se configureaza intuitiv din aplicatie, este destul de mica, putere consumatori destul de mare (16A).

Contra

Nimic.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florea Cătălin 16.01.2020 17:43
Merita cumparat

Pro

Ușor de instalat, aplicație Android intuitiva, poți vedea consumul instant al aparatelor conectate la priza.

Contra

Nu sunt.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iliescu G. 16.01.2020 12:28
Va recomand sa o cumparati. Si daca o gasiti si la un pret sub 100 de lei nu ezitati sa o luati

Pro

Priza TpLink HS110 este o priza buna spre foarte buna. Am deja 4 bucati cumparate. Materiale de calitate, design foarte placut. Aplicatia Kasa este buna, usor de utilizat, inclusiv cu programari pentru ON/OFF, pe zile si ore din saptamana. Face fata cu brio unui radiator de 2.000 de watti.

Contra

Se conecteaza la router doar pe banda de 2,4Ghz, nu si pe 5 Ghz.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marin Ion 10.01.2020 10:09
Super. Merită investiția !

Pro

Funcționează perfect, exact ca-n descriere

Contra

Acoperă 2 prize la un prelungitor...
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tomita Stefan 06.01.2020 17:54
Merita achizițonat 100%

Pro

Funcționează cum ar trebui: nu se deconectează de la wifi, are receptie foarte buna chiar și cu o liniuța de semnal. Merge sa dai comanda și de pe 4G, nu e necesar sa fii in raza rețelei wireless.

Contra

Nu exista.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sorin 05.01.2020 21:16
Excelent pentru comanda diferitelor echipamente in limita a 3000W.

Pro

Foarte usor de configurat si utilizat.

Contra

-
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel popa 04.01.2020 22:31
Afli cu usurinta cat curent consumi pe zi/saptama/luna. Se poate programa pentru a porni/opri cand doresti.

Pro

Pret mic, detalii in timp real

Contra

Nu am nimic contra
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Madalin Scarlat 03.01.2020 12:45
O priza foarte usor de folosit si de configurat!

Contra

Nimic!
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Madalin Scarlat 02.01.2020 13:56
Cel mai ieftin de pe piata!
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Romeo 30.12.2019 10:12
Sunt foarte fiabile. Pret excelent si sunt de calitate. In total am 3 si le folosesc cu Google Home.

Pro

Raport calitate/pret foarte bun. Dimensiune redusa fata de alte prize Smart.

Contra

-
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 28.12.2019 15:43
O priza de calitate care funcționează f bine prin wifi

Pro

Conectare rapida - aplicația kasa Control prin wifi Monitorizare consum Programare pe zile și ore

Contra

Deocamdată nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ionel matei 28.12.2019 10:10
Am achiziționat două bucăți și voi mai achiziționa. Se pot folosi pentru diverse automatizări și în plus ai controlul de la distanta.

Pro

Ușor de configurat și utilizat.

Contra

Preț destul de mare
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 27.12.2019 12:46
produsul unui brand care confirma bunul renume al acestuia

Pro

calitate specifica acestui brand, in plus raport pret/calitate

Contra

nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Malos Florin 27.12.2019 10:15
Sunt cu adevarat smart

Pro

Foarte intuitive

Contra

Nimik
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Silviu 26.12.2019 16:11
Face exact ce trebuie

Pro

Foarte compactă, Răspunde prompt la comenzi Nu am avut nicio problemă cu ea

Contra

Nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nita Dinu 23.12.2019 21:25
Usor si intuitiv de configurat, pret super.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dinu Nita 23.12.2019 21:24
Usor si intuitiv de configurat, pret super.

Pro

Usor si intuitiv de configurat, pret super.

Contra

Nimic.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Buricatu Ciprian 23.12.2019 16:22
Raport pret / calitate super ok.

Pro

Setare facila, cu ajutorul aplicatiei Kasa. Conexiune rapida pe 2.4 Ghz.

Contra

Dimensiunea. Instalata intr-un prelugitor, ocupa si slotul vecin.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gherase Sorin 23.12.2019 15:59
Un produs care face ceea ce spune.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marinela Petrea 22.12.2019 20:37
.

Pro

conectivitate prin aplicatia kasa

Contra

un pic cam mare
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel 21.12.2019 16:14
Super multumit
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi 21.12.2019 16:13
Ok

Pro

Ok, conectivitate simpla

Contra

Putin cam mare, poate ocupa inca o priza acolo unde exista priza dubla
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
SanYyoS 19.12.2019 20:09
exact ca in descriere... daca speri la avioane si ai pretentii de chestii de domeniul sf-ului, priza asta isi face treaba... monitorizeaza consumul, are temporizare...

Pro

face ce trebuie...

Contra

inca nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cezar 19.12.2019 18:48
Functioneaza bine.

Pro

Functioneaza foarte bine. Merita pretul de 80 lei.

Contra

Nimic pana acum....
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Valentin Tofan 19.12.2019 10:45
Super la pretul redus.

Pro

Instalare usoara, configurare la fel.

Contra

In situatia unui consumator mai "flamand", apare o incalzire ce da putin de gandit!.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 18.12.2019 17:00
La prețul pe care l-am plătit e un produs excelent. Nu am nimic sa ii reproșez, funcționează impecabil.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei Borsi 17.12.2019 15:53
O priza ce functioneaza conform asteptarilor. Usor configurabila si comandabila prin aplicatia KASA.

Pro

Functioneaza conform asteptarilor

Contra

nu am
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mateescu Bogdan 06.12.2019 14:43
Functioneaza exact ca in specificatii

Pro

Se seteaza foarte usor si apoi poate fii comandata de oriunde din lume de pe mobil prin aplicatia Kasa.

Contra

Nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Flavius 01.12.2019 20:02
Detin deja 3 astfel de prize si sunt foarte multumit de ele. Aplicatia TPLink Kasa functioneaza fara probleme si se integreaza foarte usor cu Google Assistant (la fel si cu hass.io).

Pro

- Aplicatia Kasa - Integrare Google Assistant

Contra

Desi are un design frumos forma prizei poate ajunge sa ocupe inca un slot din cauza marginii foarte groase.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
David Marian 28.11.2019 08:28
Face exact ce scrie in descriere. Eu il folosesc pentru controlul la distanta a unui calorifer pe ulei si se descurca de minune.

Pro

Funcționează perfect, atat pe wifi cat si pe date mobile. L-am asociat si cu contul google pentru comenzi vocale din google home. Afiseaza in timp real consumul si statistici direct in aplicatie.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Preda Dragos 27.11.2019 15:46
Merita toti banii.

Pro

Pretul pe care l-am platit de BF. Conectarea fara probleme. Consumul calculat instantaneu.

Contra

Nu am nimic de reprosat.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vasile Binzar 26.11.2019 19:47
Foarte buna achizitie la pretul de BF. altfel cam scumpa.

Pro

Foarte usor de configurat, functioneaza bine. Mai am prize inteligente de la TP_link modelul HS100 de peste 2 ani si nu am avut probleme

Contra

Putin cam mare. Blocheaza o priza dubla.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mircea Hotaran 25.11.2019 10:20
Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.

Pro

Functionalitatea si pretul bun pentru dotarile oferite (monitorizare consum energie, etc.)

Contra

Nimic pana acum
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mircea Hotaran 25.11.2019 10:20
Am 2 prize modelul asta si sunt foarte bune. Imi place in special functia de cronometru, in plus fata de functiile normale: poti specifica un timp dupa care sa se porneasca / opreasca priza.

Pro

Functionalitatea si pretul bun pentru dotarile oferite (monitorizare consum energie, etc.)

Contra

Nimic pana acum
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gabriel D 24.11.2019 10:32
Am luat-o la un pret foarte bun de BF. Era cel mai mic pret din Online. Atentie la versiuni. Aceasta este Hs110. Cealalta Hs100 are ceva minusuri.

Pro

Foarte buna. Iti spune iti timp real consumul. Media pe zi. Plus de asta, poti face si automatizari, rutine, dca o integrezi intr-un start hub. Gen Alexa, smarthings, xiaomi etc

Contra

N am.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florea Mihai 21.11.2019 16:08
Un produs foarte bun la acest pret. Îl folosesc pentru autopoweroff la imprimanta 3D. Merge super

Pro

Conectare usoara la retea. Functionare ireprosabila.

Contra

Deocamdata nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ilovan Ioan 21.11.2019 09:31
Sunt multumit deocamdata, am cumparat 3 bucati.

Pro

Aplicatia face aceasta priza inteligenta. Poti vedea consumul in timp real si cumulat, poti opri sau porni priza de la distanta cu o apasare de buton si poti planifica oprirea si pornirea ei. Nu am verificat, dar din ce m-am documentat, aplicatia Kasa se integreaza si cu alte sisteme, prin IFTT (de exemplu, Google Home sau Amazon Echo) si chiar poate fi programata sa se opreasca atunci cand au loc diverse evenimente - de exemplu cand apune soarele sau la rasarit, se poate porni/opri automat cand intri sau iesi din casa etc.

Contra

ca majoritatea prizelor de acest gen, ocupa spatiu destul de mult si e posibil sa nu mai poti folosi o priza alaturata.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin 21.11.2019 00:13
Un produs de calitate,inteligent si eficient!

Pro

Raport pret-calitate,foarte bun!

Contra

Mai are foarte rar ,cateva erori!
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantin Rosu 20.11.2019 16:25
Se conecteaza foarte usor la wifi si interfata e intuitiva. Si pretul la care le-am achizitionat a fost foarte bun.

Pro

Se conecteaza foarte usor la wifi si interfata e intuitiva. Si pretul la care le-am achizitionat a fost foarte bun.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei H. Turcu 20.11.2019 16:00
am deja 4 prize, modelul acesta, super multumit, isi fac treaba

Pro

configurare usoare, aplicatie kasa, google home

Contra

fara
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nita Claudiu 19.11.2019 16:21
O folosesc la tara si functioneaza perfect!

Pro

Instalare foarte simpla. Nu am avut nicio problema pana acum.

Contra

Nu am
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 14.11.2019 21:02
Conectare rapida, merge cu Google Assistant, masoara consumul prin aplicatia Kasa dar forma e destul de mare si ocupa 2 locuri pe o priza dubla

Pro

Conectare rapida, merge cu Google Assistant

Contra

forma
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 14.11.2019 16:09
Își face treabă cu brio,un plus este wi fi-ul , ușor de urmărit și programat .

Pro

Un produs ieftin , și foarte ușor de instalat și urmărit.

Contra

Nu are statistica mai mult de o lună și nu se poate reseta decât prin dezinstalare din aplicație .
5 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan 12.11.2019 21:35
Recomand.

Pro

Functioneaza perfect. Am bagat in priza o pompa de apa conectata la aspersor de suprafata. Din aplicatie se poate seta intervalul cand sa porneasca pompa pt. a uda gazonul.

Contra

Nimic
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Son Adrian 11.11.2019 19:51
foarte buna
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eugen Moldovan 10.11.2019 19:03
Un produs fiabil, nu sunt la prima achizitie. Aplicatia Kasa prin care se controlzeaza si configureaza priza este intuitiva iar raspunsul prizei la comezi esti foarte rapid. Recomand.

Pro

Usor de configurat si usor de utilizat.

Contra

Nu exista aplicatie pentru PC.
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Munteanu Stefan 10.11.2019 15:24
Era bine daca se putea vedea istoricul consumui mai specific (pentru o anumita zi, o anumita perioada de timp setata etc.)

Pro

Usor de configurat
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dane Claudiu 10.11.2019 11:26
Funcționează foarte bine, cu aplicația lasa.Se poate folosi atât în rețeaua wireless cat si extern 4G.Recomand
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ene Daniel Nicușor 08.11.2019 17:52
Merită!!!

Pro

Se instalează super ușor.

Contra

...
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iulian 08.11.2019 15:51
Sunt multumit de produs.

Pro

Foarte util si usor de configurat.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Cristea 08.11.2019 11:44
Am cumparat 3 bucati, de-a lungul a 1,5 ani, au fost la promotie, pana acum nu am avut probleme nu nici unul dintre produse.

Pro

Poate fi folosita independent de aplicatia TP-Link, pentru Home Automation, folosind scripturi care sunt disponibile pe internet. Nu se incalzeste. Pretul promotiponal este OK.

Contra

destul de lata astfel incat priza alaturata sa nu poata fi folosita.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
C. Ovidiu 07.11.2019 14:52
Un produs bun care ar fi putut fi excelent cu un soft mai pe masura firmei tp-link. Pacat.

Pro

1.de firma tp-link 2. pret de 79 lei 3. precizie de masurare energie destul de exacta . plus masoara in timp real. 4. control si monitorizare de oriunde (prin internet desigur)

Contra

Pe partea software de monitorizare cam dezamagit, mai ales fiind vorba de tp-link. Nu tu grafice de consum pe perioade orare , nu tu tensiunea de la priza, etc. Prea simplista aplicatia KASA si nu poti vedea si de pe windows (pc)
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Diana NEAGU 06.11.2019 20:47
Este buna,sun mulțumită de cum functioneaza

Pro

Este buna,sun mulțumită de cum functioneaza
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Demeter Gabriella 05.11.2019 00:05
Merita investitia!

Pro

De mare ajutor in economisirea consumului de energie.Da un plus de siguranta casei.

Contra

Nu este cazul.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 04.11.2019 20:15
Utilizez acest produs de cativa ani, nu m-a dezamagit niciodata, face fix ce scrie ca face. Am achizitionatrece t inca 3 bucati pentru diverse aplicatii prin casa.

Pro

simplu de utilizat, aplicatia este absolut geniala si intuitiva
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cernev Sorin 03.11.2019 17:51
Un produs bun si util.

Pro

conform descrierii
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Constantin Gheorghisor 03.11.2019 16:15
Priza inteligenta de top.

Pro

Fiabila si f.utila.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ursu Marius 30.10.2019 21:43
merita ....sa stai fara griji

Pro

f util

Contra

nu
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George Popescu 22.10.2019 17:40
Sunt foarte multumit de produs.

Pro

Functioneaza foarte bine, arata consumul de curent in timp real, pe zi si pe saptamana si este destul de mic. Se conecteaza prin Wifi
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Laviniu Gavanescu 21.10.2019 16:27
Merge super bine cu Home Assistant
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Filip 05.10.2019 09:34
Un prods excelent, care mă ajută să controlez de la distanță anumite echipamente.
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stanciu Adrian 02.10.2019 07:49
Calitate/pret excelent!!!

Pro

Tot ce este mai bun in materie de priza smart!

Contra

Putin cam mare
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
AI 21.09.2019 15:52
Pentru o descriere mai concludenta Evomag trebuie sa plateasca mai mult.

Pro

Server stabil Integrare cu smartthings Reliable

Contra

Am avut una singura care a inceput sa aibe un sunet / bazait
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
didoaica vasile 11.09.2019 11:56
Un produs foarte bun. Livrare rapida, nota buna pt curierat.

Pro

Configurare rapida si usoara.

Contra

Pretul este putin prea mare.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian 10.09.2019 16:21
Mulțumit. Mai am vreo 3.

Pro

Ușor de setat, funcționează fără probleme, aplicație pe mobil bună. Afișare consum in wați instant si in KW/h pe săptămână, zi, lună. Pot fi definite profile de pornire/ oprire zilnice, săptămânal. Poate fi administrată de oriunde prin internet.

Contra

Nu neaparat inconvenient: vin cu un firmware mai vechi, trebuiesc actualizate la prima utilizare.
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Jonny 08.09.2019 23:22
Recomand

Pro

Foarte util Preț bun
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George Duta 26.08.2019 20:58
Un produs de calitate, la un pret foarte avantajos si livrarea rapida.

Pro

O priza inteligenta de calitate, se instaleaza usor si ofera informatii legate de consum, medii de consum, programare de oprire si pornire si este foarte usor de folosit.

Contra

Nu are in meniu o sectiune de stergere a contorizarii, trebuie resetat complet pentru a face asta, dar nu dureaza mult.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catana Dan - Stefan 21.08.2019 16:31
O priza inteigenta destul de buna, combinata cu asistent smart poti oprii sau pornii curentul dispozitivelor conectate la priza!

Pro

Instalare si configurare usoara

Contra

Nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popescu Gheorghita 19.08.2019 12:15
Ok
3 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zsolt 16.08.2019 16:49
Un produs foarte bun.

Pro

Priza functioneaza foarte bine. Se conecteaza la router pe wireless 2.4 Ghz. Se poate comuta atat din reteaua locala (Wireless) cat si de la distanta (3G/4G). Aplicatia de mobil Kasa este foarte usor de utilizat, am instalat si adaugat priza in cateva minute. Monitorizarea de consum este foarte utila, daca sunteti interesati de acest aspect; afiseaza consumul instant, totalul pe ziua respectiva, media si totalul pe 7 respectiv 30 de zile. La fel genereaza statistici si pentru timpul in care priza a fost pornita. Se integreaza cu Google Home si Alexa si poate fi controlata prin comenzi vocale.

Contra

Singurul dezavantaj ar fi lipsa unui grafic de consum.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tamsa dan 13.08.2019 17:18
ft buna si folositoare

Pro

Se conecteaza priza de oriunde , conditia sa ai internet 3g ,4g

Contra

nimic
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
HOANCA CONSTANTIN 07.07.2019 14:57
E ok.

Pro

Functioneaza si pe wireless si pe internet.

Contra

Deocamdata nimic.
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gliganeanu 04.07.2019 17:12
Foarte multumit. Setarea prizei este simplă și funcționeaza bine .Nota 10

Pro

Funcționează foarte bine

Contra

Nu
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
sorin 03.07.2019 23:17
super! recomand!
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Teodorescu Mihai Stefan 23.06.2019 17:35
Un produs excelent! Recomand!

Pro

Un produs excelent! Recomand!
3 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Zamfir 19.06.2019 19:52
Un produs foarte bun

Pro

Solida, are buton de on off Programul kasa si integrarea cu google home foarte buna

Contra

Pretul cam mare
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
andreim 05.06.2019 22:23
Incantat de faptul ca din aplicatia Kasa, pot vedea consumul in timp real, media totala, timp-ul de cand esti ON etc. Functiile de away, sau oprire-pornire de la distanta sunt un bonus, nu ma intereseaza in mod special, dar in caz de vreodata am nevoie, sunt la indemana. Destul de mare incat sa te limiteze putin la priza daca mai vrei sa mai adaugi un alt stecher, a mers doar un incarcator de mobil de samsung care este mai slim.

Pro

Multumit ca pot vedea consumul in timp real / media totala etc.

Contra

Atentie ca ocupa destul spatiu la priza
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Monica GAL Birou Individual de Arhitectura 17.04.2019 20:41
Pur și simplu FUNCȚIONEAZĂ. Dacă, în timp, voi constata vreun defect am sa revin.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Oprea Marian 10.04.2019 19:02
Cumpără și nu vei fi dezamăgit!

Pro

Informații foarte clare pe site-ul evomag. ro, produsul comandat a corespuns în totalitate.Experienta cu evomag a fost plăcută, mult peste concurență.

Contra

E foarte greu să găsești... nereguli.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Onitoiu Mihail 27.03.2019 19:46
Foarte buna ,nu pierde setările la o pană de curent.

Pro

Foarte buna,ușor de configurat!Se folosește cu aplicația Lasă,are pornește/oprește de oriunde prin internet.

Contra

Nu am
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad Romeo 22.03.2019 11:13
Excelenta!

Pro

Rapida, monitorizare consum.

Contra

Lipsa grafic consum.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad 21.03.2019 19:13
O priza excelenta!

Pro

Comenzi rapide din aplicație, aproape instantanee! Monitorizare consum. Priza se leagă repede la router, in comparație cu alte prize de renume.

Contra

In aplicație, la monitorizare consum, ar fi bun un grafic. Lipsesc notificările push la pornire sau oprire.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex 28.01.2019 18:06
Produsul functioneaza ca in descriere , poate fi actionat de la distanta ( nu doar cand telefonul este conectat la aceeasi retea ca priza inteligenta )
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 28.12.2018 23:17
O achizitie buna, daca prindeti si vreo reducere de sezon.

Pro

Se conecteaza usor, arata consumul de energie, pastreaza setarile dupa caderile de tensiune

Contra

nu se conecteaza cu apple HomePod, ci doar cu google home si Alexa.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Teodorescu Adrian 28.12.2018 20:52
Merită cumpărată dacă îi găsești intrebuintare.

Pro

Fată de modelul HS 100 are avantajul că poți verifica ce consum ai pe proză. Eu am luat-o pentru o farsă în noaptea de revelion.

Contra

Nu am găsit nimic care să mă nemulțumească.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Matei Petru 28.12.2018 15:59
Folosesc 3 prize și sunt mulțumit de ele. Aplicația este și ea foarte ușor de folosit

Pro

- aplicație ușor de folosit - monitorizează consumul instant de curent

Contra

- nimic
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian Mucenicu 23.12.2018 09:06
Un produs excelent!

Pro

Usor de instalat Mentine setarile si dupa caderile de curent Iti ia o grija de pe cap :)
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi 20.12.2018 19:50
Dupa cateva zile de utilizare pare ok, raspunse rapid si se conecteaza cu amazon alexa si google home.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stoica Eugen 18.12.2018 12:06
Merita! Cumparata la reducere.

Pro

Un produs foarte bun. Configurare destul de usoara.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai 24.11.2018 18:44
Merita! Cumparata la reducere la pretul aproape de versiunea HS100 (care nu indica consumul).

Pro

Se poate controla wireless pt pornit/oprit/time schedule pe zile. Conectare usoara cu soft Kasa. Iti indica consumul instant si total per zi (total pe ultimele doua zile si total pe ultimele 10 zile).

Contra

Putea sa aiba si un grafic eventual cu consumul mediu / ora pt 24h.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
NYERGES IOAN 07.10.2018 10:37
Merita achizitionata. Functioneaza in conditii optime.

Pro

Programare usoara.
4 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 19.07.2018 15:50
Este ok
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Enache Bogdan 24.04.2018 15:55
Sper sa gasesc și alte aplicații pe mobil cu care sa accesez și să monitorizez aceasta priză, nu numai Kasa.

Pro

Conectare usoara la routerul propriu.

Contra

Statistica despre consumul de curent este maxim pe o luna.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut Razvan DUINEA 04.04.2018 15:05
Un produs de calitate , si perfect pentru birou.

Pro

Un produs foarte bun. Se comuta rapid , configurare destul de usoara. Opresti curentul in mai putin de 1 secunda. Apesi si in acelasi moment se actioneaza in aparat.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barney 10.01.2018 17:14
Un produs bun

Pro

Ușor de setat și de folosit Funcționează cu google home Măsoară consumul

Contra

Nu poate fi accesat din browser, necesita aplicația proprie
10 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu