Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Reducere! Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa
Tp-link Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa Control de la distanță – Poți controla LED-ul becului de oriunde, cu ajutorul aplicației gratuite Kasa Smart, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. Warm Amber – Lumina pe care o redă KL60, Warm Amber, are o intensitate de 2000K, 3782969 5 3
64.99 In stock
Reducere! Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa Am primit cadou un astfel de bec LED si prima mea reactie a fost WOW, este un bec LED care il poti controla de la distanta prin wifi cu ajutorul aplicatie, poti controla si intensitatea, programul, poti sa-l grupezi cu alte bec-uri, merge si cu google assistant, lumina este calda, numai buna de living la care am mai adaugat inca 2 astfel de bec-uri ulterior, super incantata, recomand.
Reducere! Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa Un bec led extraordinar, poti sa faci orice prin aplicatia lor, luminozitate, temporizator, programe si poti grupa mai mult astfel de bec-uri, calitatea produsul este buna, lumina buna si puternica, calda.
Reducere! Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa Aspectul vintage, culoarea caldă, plăcută, potrivită pentru o veioză aflată în dormitor. Se conectează foarte usor la Kasa, iar usurinta in utilizare si integrarea cu aplicații gen Google Home sunt un mare plus.

Reducere! Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa

COD: [ KL60 ] ID: 3782969
119,00 Lei
-45%
(mai ieftin cu 54,01 lei)
64,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Offer
119,00 Lei
-45%
(mai ieftin cu 54,01 lei)
64,99 Lei
(TVA inclus)
Reducere! Bec LED Inteligent TP-LINK KL60, wireless, tip Edison, cu filament, 450lm, 5W, E27, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa

Scurta descriere

 • Control de la distanță – Poți controla LED-ul becului de oriunde, cu ajutorul aplicației gratuite Kasa Smart, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.
 • Warm Amber – Lumina pe care o redă KL60, Warm Amber, are o intensitate de 2000K, fiind potrivită pentru case, restaurante, cafenele sau pentru orice alt mediu plăcut și romantic.
 • Reglarea intensității – KL60 are o gamă extinsă de reglare a intensității, care poate fi ajustată de oriunde, cu ajutorul aplicației Kasa Smart.
 • Nu este necesar un hub – Becul se conectează direct la rețeaua Wi-Fi de acasă. Astfel că nu este necesar un hub sau orice alt echipament în plus.
 • Gruparea dispozitivelor –  Combinați filamentul becului inteligent cu alte dispozitive Kasa Smart, pentru un control perfect cu o singură atingere de pe smartphone.
 • Control Vocal - Cu ajutorul unor comenzi vocale simple cu Alexa si Google Assistant, poți seta intensitatea becului pentru a se potrivi oricărei situații.
 • Monitorizarea energiei – Urmăriți consumul de energie, în timp real, cu aplicația Kasa Smart. 
 • Setează programe – Utilizați aplicația Kasa Smart pentru a programa becul să se aprindă și să se stingă după un anumit program, pe toată durata zilei.

Stil clasic și economisire a energiei
 
Becul KL 60 are un aspect clasic, combinat cu tehnologia modernă LED de lungă durată, care ajută la eonomosirea energiei.
 
 
Nu este nevoie de hub
 
Se conectează direct la rețeaua Wi-Fi a casei, astfel că nu este nevoie de hub sau de orice alt echipament în plus.
 
 
Warm Amber
 
Lumina becului inteligent cu filament Kasa, Amber Warm, are o intensitate de 2000K, fiind potrivită pentru locuințe și alte medii intime.
 
 
 
Simplu și rapid
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBec inteligent
WirelessDa
Adauga review

Review-uri

EAS 12.11.2020 18:57
Aspectul vintage, culoarea caldă, plăcută, potrivită pentru o veioză aflată în dormitor. Se conectează foarte usor la Kasa, iar usurinta in utilizare si integrarea cu aplicații gen Google Home sunt un mare plus.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrei Jugaru 08.05.2020 16:21
Un bec led extraordinar, poti sa faci orice prin aplicatia lor, luminozitate, temporizator, programe si poti grupa mai mult astfel de bec-uri, calitatea produsul este buna, lumina buna si puternica, calda.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
mariana 27.03.2020 15:17
Am primit cadou un astfel de bec LED si prima mea reactie a fost WOW, este un bec LED care il poti controla de la distanta prin wifi cu ajutorul aplicatie, poti controla si intensitatea, programul, poti sa-l grupezi cu alte bec-uri, merge si cu google assistant, lumina este calda, numai buna de living la care am mai adaugat inca 2 astfel de bec-uri ulterior, super incantata, recomand.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu