Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb)
Tp-link Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb) Multicolor – Cu un spectru larg de culori, becul multicolor Kasa Smart oferă posibilități de iluminare nesfârșite. Poți alege o lumină pentru orice, de la o petrecere la o sesiune de studiu târzie.   Nu este necesar un hub – Becul multi 3735122 5 4
173.99 Out of stock
Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb) Cercetătorii britanici susțin că unge, ai nevoie de net și smartphone
Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb) foarte ok
Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb) Este un bec excelent!
Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb) Recomand raportul calitate - preț bun al produsului, dar și profesionalismul echipei EvoMag. Am cumpărat un al doilea astfel de produs.

Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb)

COD: [ KL130 ] ID: 3735122

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb)

Descrierea produsului Bec inteligent TP-LINK KL130, 800lm, 10W, E27, WiFi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia Kasa (Alb)

Multicolor – Cu un spectru larg de culori, becul multicolor Kasa Smart oferă posibilități de iluminare nesfârșite. Poți alege o lumină pentru orice, de la o petrecere la o sesiune de studiu târzie.
 
Nu este necesar un hub – Becul multicolor Kasa Smart se conectează la rețeaua securizată Wi-Fi a locuinței. Nu este nevoie de un hub sau echipament suplimentar.
 
Control de la distanță – Controlează becul inteligent de oriunde cu tableta sau smartphone-ul folosind aplicația Kasa Smart (iOS, Android). Aprinde sau stinge becul și schimbă culoarea doar printr-o simplă comandă.
 
Control vocal -  Utilizează comenzi vocale simple pentru a controla becul cu Amazon Alexa, Google Assistant sau Microsoft Cortana. Doar spune-i asistentului tău când să schimbe culoarea becului de fiecare dată când dorești să creezi o anumită ambianță.
 
Auto White – Setează becul să regleze automat temperatura de culoare pentru a se potrivi cu lumina naturală de dimineață până seara.
 
Setare scenarii și program  – Utilizează aplicația Kasa Smart pentru a programa becul să se aprindă și să se stingă automat când ești acasă sau plecat. Combină toate luminile cu alte dispozitive Kasa Smart într-un scenariu și controlează-le cu un singur buton. 
 
Consum de energie clasa A+ – Becul inteligent multicolor este certificat pentru reducerea consumului fără a pierde luminozitatea sau calitatea.
 
 *KL130 este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant și Microsoft Cortana. 
 
 
Multicolor
 
Cu un spectru larg de culori, becul multicolor inteligent Kasa Smart oferă posibilități de iluminare nesfârșite. Poți alege o lumină pentru orice, de la o petrecere la o sesiune de studiu târzie.
 
 
Scenarii 
 
Preferințe diferite de luminozitate pentru fiecare membru al familiei? Rezolvă probleme de ajustare a fiecărui bec în parte cu aplicația Kasa Smart. Creează mai multe scenarii cu setări diferite și printr-o simplă comandă poți avea scenariul tău preferat.
 
 
Fă cunoștință cu partenerii noștri
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsBec inteligent
WirelessDa
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Dumitru Laurențiu 06.12.2020 10:35
★★★★★
Recomand raportul calitate - preț bun al produsului, dar și profesionalismul echipei EvoMag. Am cumpărat un al doilea astfel de produs.

Pro

Aplicația Kasa smart se instalează și se configurează ușor. Se poate regla culoarea în variante infinite. Se poate regla intensitatea. Se poate regla lumina albă pentru a fi caldă, rece, sau variante intermediare. Se pot seta variante predefinite de utilizator.

Contra

Nu am identificat.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdanos Vasile 06.12.2020 09:34
★★★★★
Este un bec excelent!

Pro

Excelent
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Martin Stefanita 02.12.2020 20:57
★★★★★
foarte ok

Pro

lumina ok, culori frumoase, produs calitativ

Contra

lipsa scene ca la Philips Hue dar nu e o problema
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 29.12.2019 16:06
★★★★★
Cercetătorii britanici susțin că unge, ai nevoie de net și smartphone

Pro

Curcubeu bro, maxim

Contra

Nu am avut buget să achiziționez mai multe, aveam nevoie și de alte modele de la TP Link
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult