Raporteaza o problema
Breloc ZERO
Zero Breloc ZERO Breloc ZERO 3789639 5 1
20.00 Limited Availability
Breloc ZERO O trotineta bine facuta, solida si usor de depozitat. Intra foarte usor chiar si in lifturile din blocurile vechi. Recomand ca la achizitia trotinetei sa optati pentru serviciul de montare si verificare a celor de la Evomag, costul fiind de 50 de lei. Va recomand acest serviciu pentru ca eu am avut surpriza neplacuta ca un contact sa fie imperfect si trotineta sa nu functioneze (o problema minora), in plus trebuie facuta presiunea rotilor, strangerea suruburilor etc. Personalul este foarte amabil si prietenos.

Breloc ZERO

COD: [ Breloc ZERO ] ID: 3789639
20,00 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
20,00 Lei
(TVA inclus)
Breloc ZERO

Scurta descriere

Breloc ZERO

Adauga review

Review-uri

Dumitru Dumitriu 01.07.2020 11:19
O trotineta bine facuta, solida si usor de depozitat. Intra foarte usor chiar si in lifturile din blocurile vechi. Recomand ca la achizitia trotinetei sa optati pentru serviciul de montare si verificare a celor de la Evomag, costul fiind de 50 de lei. Va recomand acest serviciu pentru ca eu am avut surpriza neplacuta ca un contact sa fie imperfect si trotineta sa nu functioneze (o problema minora), in plus trebuie facuta presiunea rotilor, strangerea suruburilor etc. Personalul este foarte amabil si prietenos.

Pro

O trotineta extrem de utila pentru oras. Mersul la birou a devenit o placere. 12 km pe zi in 35 minute in trafic aglomerat. O singura incarcare mers 4 zile la serviciu Sebastian-Perla Dorobanti.

Contra

Momentan nimic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu