Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Nou-Telefone-Mobile-Samsung-Galaxy-Note-9

Samsung Galaxy Note 9
 

Galaxy Note a pus întotdeauna tehnologia puternică în mâinile celor care vor mai mult. Acum, noul Galaxy Note9 depășește chiar și aceste așteptări ridicate, concentrându-se asupra a ceea ce contează cel mai mult în lumea de astăzi, mereu conectată și mobilă.

Telefonul suficient de puternic pentru a ține pasul cu tine.

Telefonul care tine intreaga zi!

128/512 GB - extensibil cu inca 512GB

Pastreaza tot ceea ce conteaza. Nu mai sterge amintirile. Stocheaza mai mult

S Pen a fost transformat ca sa iti fie mai usor sa folosesti Galaxy Note9. Actioneaza ca o telecomanda, poti face fotografii apasand pe buton sau pui pe pauza clipurile de pe youtube sau poti seta propriile comenzi. Pentru incarcare pune-l inapoi in lacasul lui si in doar 40 secunde se incarca pentru a functiona inca 30 minute.

0 minute, 1.5m - si telefonul Galaxy Note9 si S Pen inca functioneaza. Este sigilat din interior pentru cel mai inalt standard pe care il puteti obtine atunci cand vine vorba de protejarea telefonului de praf si apa: IP68.

In lumina puternica a soarelui sau in lumina foarte slaba, iti poti debloca Galaxy Note9 utilizand Scanarea Inteligenta, combinatia inovatoare de recunoastere a fetei si scanare a irisului. Utilizeaza puterea celor doua pentru a va recunoaste in medii diferite. De asemenea, puteti utiliza amprenta dvs., o parola, un cod PIN sau multe altele pentru a ii tine pe altii la distanta.

 

Obiectivul telefonului Samsung Galaxy Note9 cu diafragma duala se adapteaza in mod inteligent la lumina inconjuratoare la fel ca si ochiul uman - alegand intre doua moduri: Modul F1.5 introduce mai multa lumina pentru a lumina cadrele cu luminozitate scazuta, iar modul F2.4 ajuta la obtinerea unor fotografii clare.

Regandeste modul in care faci selfie-uri cu inovatorul S Pen cu Bluetooth activat. Este necesara doar apasarea unui buton - chiar si de la 10 metri distanta.

Cu telefonul Galaxy Note9 ai o performanta ridicata in timpul jocului, cu un procesor de ultima generatie, care reduce decalajul, un sistem de racire cu apa-carbon care ajuta la prevenirea supraincalzirii si un dispozitiv de reglare a performantei bazat pe AI, care garanteaza fluiditatea jocului.

Jocuri, streaming sau multitasking. Procesorul de 10nm si memoria RAM de 6GB/8GB ofera performanta care nu trece neobservata.

 

citeste mai mult...

Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 9, Procesor Octa-Core Exynos 9810, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.4", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera duala 12MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Midnight Black)
2.499,99 LeievoCREDIT
Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 9, Procesor Octa-Core Exynos 9810, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.4", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera duala 12MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Ocean Blue)
3.399,99 LeievoCREDIT
Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 9, Procesor Octa-Core Exynos 9810, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.4", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera duala 12MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Lavender Purple)
3.399,99 LeievoCREDIT
Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 9, Procesor Octa-Core Exynos 9810, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.4", 8GB RAM, 512GB Flash, Camera duala 12MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Midnight Black)
3.999,99 LeievoCREDIT
Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 9, Procesor Octa-Core Exynos 9810, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.4", 8GB RAM, 512GB Flash, Camera duala 12MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Ocean Blue)
3.944,99 LeievoCREDIT