Oktombrie Fest ! Economiseste cu stil in aceasta toamna! Vezi oferte
Apple-iPAD-mini
Intregul pachet intr-un pachet mai mic.

Un superb ecran, un puternic chip A5, camera FaceTime HD, iSight cu inregistrare video HD 1080p, internet ultra-rapid si peste 275 000 de aplicatii gata pentru a fi descarcate de pe Apple Store. iPad mini este un iPad in orice mod, forma, insa putin mai mic.
 
Ecran superb de 7.9 inch
Un ecran demn de iPad

Perfect dimensionat cu LED-backlit.
iPad Mini face un lucru clar : Are un ecran de 7.9 inch, aproape cat experienta completa iPad. Vizualizeaza paginile web in Safari. Poti vedea unde te afli folosind Hartile. Flick prin fotografii si permite vizionarea clipurilor video in detalii amanuntite. iPad mini utilizeaza aceeasi tehnologie LED backlight precum iPad. Este perfect dimensionat pentru a lucra cu sute de mii de aplicatii pentru iPad. Faptul ca este mai mic, nu reprezinta o problema !

 
iPad mini are tot ce trebuie sa aive un iPad, este doar o parte din marimea lui originala. Este subtire precum un creion de 7.2mm si incredibil de luminos. Poti sa-l ti cu usurinta in palma ta. Incape intr-o secunda intr-o geanta mica, asa ca il vei avea intotdeauna la indemana !

 


Aplicatii
Ceva pentru toata lumea. Orice 
Aplicatii preinstalate

Inca din cutie, mini iPad este pregatit pentru lucruri mari. Este ca o harta pentru aventura ta viitoare. Uita-te la un webcast sau la un film. Citeste un best-seller sau o revista. Verifica-ti e-mail-ul. Trimite mesage. Vei fi uimit de cat de multe aplicatii gasesti.
 

Peste 275 000 de aplicatii din Apple Store.


Apple Store este la tine acasa, cu peste 275 000 de aplicatii. Chiar de la inceput, acestea lucreaza pe mini iPad. Dar numarul lor este doar o parte a povestii. Sunt frumoase , captivante, optimizate pentru iPad. Si au schimbat modul in care faci... totul.
Poti sa creezi o foaie de calcul pentru munca sau sa creezi un trailer in stil Hollywood pentru placere. Poti sa-ti planuiesti o calatorie sau pur si simplu masa. Toate acestea intr-un singur dispozitiv, acum in palma ta
 


Performanta incredibila
Mini este puternic 

Puternicul chip A5.

iPad este cunoscut pentru performantele sale rapide, fluide,iar in ceea ce il priveste pe mini iPad, acesta nu ne dezamageste. Dispune de un puternic si eficient chip A5, usurand astfel modul de lucru. Din lucrurile mici, cum ar fi trecerea de la o aplicatie la alta si rasfoirea paginilor, la lucruri mari cum ar fi editarea fotografiilor, vizionarea de filme si jocuri.


Durata de 10 ore a bateriei.

Mini iPad nu putea fi un iPad fara durata incredibila a bateriei. Chiar daca este atat de multa performanta incorporata intr-un mic dispozitiv, mini iPad se poate bucura de aceeasi autonomie a unui iPad. Deci poti citi, viziona, scrie, te poti juca si crea ce vrei tu, cat timp doresti.
 
                    Connectorul Lighting
Mic. Inteligent. Durabil. Reversibil
 
Un nou mod de a fi conectat.
Mini iPad este atat de subtire si usor, incat necesita un connector ultra-subtire. Acesta poarta numele de Lightning si este dotat cu un design complet digital, fiind mult mai durabil decat connectorul 30-pini. O alta caracteristica geniala : cablul e reversibil. Ceea ce inseamna ca nu exista un mod gresit de a conecta cablul.

Adaptorul Lighting - 30-pini
Daca ai un accesoriu iPad care depinde de connector 30-pini, il vei putea conecta cu Mini iPad-ul tau. Doar foloseste acest adaptor ! (se achizitioneaza separat)
Tableta Apple Mini iPad, 16GB, Wi-Fi (Gri)
1.237,95 Lei
Tableta Apple Mini iPad, Ecran LED Backlight IPS 7.9", 16GB, 5MP, Wi-Fi (Argintie)
1.542,20 Lei
Tableta Apple Mini iPad, Ecran LED Backlight IPS 7.9", 32GB, 5MP, Wi-Fi, (Neagra)
1.235,11 Lei
Tableta Apple Mini iPad, Ecran LED Backlight IPS 7.9", 32GB, 5MP, Wi-Fi, (Alba)
1.464,16 Lei
Tableta Apple Mini iPad, Ecran LED Backlight IPS 7.9", 64GB, 5MP, Wi-Fi, (Alba)
2.112,99 Lei
Tableta Apple Mini iPad, Ecran LED Backlight IPS 7.9", 64GB, 5MP, Wi-Fi, (Neagra)
2.249,00 Lei
Tableta Apple Mini iPad, 16GB, Wi-Fi, 4G, Nano-Sim, Neagra
1.245,23 Lei
Tableta Apple Mini iPad, 16GB, Wi-Fi, 4G, Nano-Sim, Alba
1.981,38 Lei
Tableta Apple Mini iPad, 64GB, Wi-Fi, 4G, Nano-Sim, Neagra
2.099,00 Lei
Tableta Apple Mini iPad, 32GB, Wi-Fi, 4G, Nano-Sim, Neagra
1.499,00 Lei
Tableta Apple Mini iPad, 32GB, Wi-Fi, 4G, Nano-Sim, Alba
1.981,24 Lei
Tableta Apple Mini iPad, 64GB, Wi-Fi, 4G, Nano-Sim, Alba
2.499,99 Lei