Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Router Gaming Wireless ASUS RT-AX53U, AX5700, WiFi 6, OFDMA, MU-MIMO, AiProtection, Parental Controls, 4 antene Wi-Fi (Negru)
Asus Router Gaming Wireless ASUS RT-AX53U, AX5700, WiFi 6, OFDMA, MU-MIMO, AiProtection, Parental Controls, 4 antene Wi-Fi (Negru) Pregatiti-va casa pentru WiFi 6 (802.11ax)   Numarul tot mai mare de dispozitive personale conectate si de dispozitive IoT a dus la o crestere generala a densitatii retelelor, care impinge limitele actualului standard WiFi. Cel mai recent standa 3824805
320.99 In stock

Router Gaming Wireless ASUS RT-AX53U, AX5700, WiFi 6, OFDMA, MU-MIMO, AiProtection, Parental Controls, 4 antene Wi-Fi (Negru)

COD: [ RT-AX53U ] ID: 3824805
320,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 10 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 13 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
320,99 Lei
(TVA inclus)
Router Gaming Wireless ASUS RT-AX53U, AX5700, WiFi 6, OFDMA, MU-MIMO, AiProtection, Parental Controls, 4 antene Wi-Fi (Negru)

Descrierea produsului Router Gaming Wireless ASUS RT-AX53U, AX5700, WiFi 6, OFDMA, MU-MIMO, AiProtection, Parental Controls, 4 antene Wi-Fi (Negru)

Pregatiti-va casa pentru WiFi 6 (802.11ax)
 
Numarul tot mai mare de dispozitive personale conectate si de dispozitive IoT a dus la o crestere generala a densitatii retelelor, care impinge limitele actualului standard WiFi. Cel mai recent standard 802.11ax ofera tehnologii de viitor, o eficienta mai mare a retelei, viteze WiFi mai mari, o acoperire mai mare si o durata de viata imbunatatita a bateriei pentru dispozitivele conectate, oferind o experienta de retea semnificativ mai buna pentru utilizatori.
 
*Este nevoie de dispozitive compatibile cu 802.11ax pentru a va bucura de avantajele aduse de standardul WiFi 802.11ax.
 
Viteza WiFi de ultima generatie
 
RT-AX53U este un router WiFi 2x2 dual-band care ofera o latime de banda de 80 MHz si 1024-QAM pentru conexiuni wireless mult mai rapide. Cu o viteza totala de retea de aproximativ 1800Mbps - 574Mbps pe banda de 2,4GHz si 1201Mbps pe banda de 5GHz - RT-AX53U este de 1,5 ori mai rapid decat routerele 802.11ac 2x2 dual-band.
 
 
Construit pentru case cu mai multe dispozitive
 
Cu o combinatie revolutionara de tehnologie OFDMA si MU-MIMO, tehnologia 802.11ax ofera o capacitate de retea si o eficienta de pana la 4 ori mai mari in mediile cu trafic dens. Generatia anterioara 802.11ac WiFi poate gestiona doar un singur dispozitiv pe fiecare canal de retea, ceea ce reprezinta o utilizare ineficienta a latimii de banda disponibile. Suportul OFDMA din standardul WiFi 802.11ax imparte fiecare canal in subcanale mici, permitand ca semnalele de la mai multe dispozitive* sa fie grupate si transmise simultan, reducand latenta pentru o experienta WiFi mai fluida si mai receptiva.
 
 
O durata de viata mai buna a bateriei pentru dispozitivele dvs.
 
Target Wake Time (TWT) permite RT-AX53U sa programeze intervale desemnate pentru ca dispozitivele sa transmita date. Acest lucru le permite acestora sa intre in repaus atunci cand nu este nevoie sa astepte semnalul routerului, reducand consumul de energie de pana la 7X pentru o durata de viata a bateriei semnificativ imbunatatita*.
 
 
WiFi care merge mai departe
 
Cu cel mai recent standard WiFi 802.11ax cu tehnologie OFDMA, RT-AX53U ofera o raza de semnal WiFi mai mare si o acoperire mai buna prin impartirea fiecarui canal in subcanale mai mici. Aceste subcanale au o latime de banda mai mica care le permite sa ajunga pana la 80% mai departe, rezultand o conexiune WiFi mai buna in toata casa ta*.
 
 
Protectie pentru reteaua dvs. de acasa
 
RT-AX53U incorporeaza ASUS AiProtection, un sistem de securitate de retea de nivel comercial, bazat pe Trend Micro™ Smart Home Network. Cu AiProtection, toate dispozitivele conectate sunt protejate, chiar daca acestea nu au o capacitate antivirus proprie - cum ar fi dispozitivele IoT. AiProtection blocheaza atacurile comune bazate pe internet inainte ca acestea sa ajunga in retea, iar daca un dispozitiv infectat este detectat in retea, AiProtection il blocheaza instantaneu pentru a impiedica trimiterea de informatii personale catre serverele rau intentionate.
 
 
Optiuni de conectivitate
 
RT-AX53U are un port Gigabit WAN, trei porturi Gigabit LAN si un port USB 2.0*. Televizorul inteligent, consolele de jocuri, dispozitivele de stocare NAS, internetul de rezerva si multe altele pot avea acum propriile porturi dedicate, facand din RT-AX53U hub-ul dvs. digital solid pentru casa.
 
 
Control si optimizare robusta cu ASUSWRT
 
Cu interfata de interfata a tabloului de bord ASUSWRT, configurati, monitorizati si controlati aplicatiile de retea, totul intr-o singura zona intuitiva. Cu o configurare rapida, detectare a mai multor dispozitive si setari flexibile, ASUSWRT valorifica la maximum performanta retelei dvs.
 
*Trasmiterea reala a datelor si acoperirea WiFi vor varia in functie de conditiile de retea si de factorii de mediu, inclusiv volumul de trafic al retelei, materialul si constructia cladirii, precum si de suprasolicitarea retelei, au ca rezultat un debit real de date si o acoperire wireless mai mici.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN3 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Memorie Flash128 MB
RAM256 MB
Viteza transfer574 + 1201 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene4 x Antene Externe
SecuritateWPS
WPA2-Personal
WPA2-Enterprise
WPA-Enterprise
WPA3-Personal
WPA-Personal
AiProtection
Caracteristici fiziceGreutate346 g
Vezi mai mult