Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00 (Negru)
Philips Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00 (Negru) Transformare: bucle de vis   De 2 ori mai mult păr dintr-o singură mişcare* Cu sistem de ondulare automată De 2 ori mai mult păr dintr-o mişcare Prindere verticală Ghidaje inteligente de ondulare Sistem de ondulare automată 3599700 5 1
526.53 Out of stock
Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00 (Negru) A meritat investitia (pret redus - 379 ron)
5

Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00 (Negru)

COD: [ BHB876/00 ] ID: 3599700
526,53 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 525,53 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
527,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 526,00 Lei)
Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00 (Negru)

Scurta descriere

Transformare: bucle de vis
 
De 2 ori mai mult păr dintr-o singură mişcare*
  • Cu sistem de ondulare automată
  • De 2 ori mai mult păr dintr-o mişcare
  • Prindere verticală
  • Ghidaje inteligente de ondulare

Sistem de ondulare automată, pentru o experienţă de coafare desăvârşită

Bucură-te de experienţa supremă în materie de coafare cu sistemul nostru inteligent de ondulare. Sistemul inovator include multe funcţii îmbunătăţite. Buclele fabuloase şi rezistente sunt create prin simpla atingere a unui buton, cu două ghidaje inteligente pentru ondulare, care se rotesc automat. Acestea ondulează fiecare şuviţă de păr ca un stilist profesionist, având grijă în acelaşi timp de părul tău. Tehnologia inteligentă pentru amplificarea buclelor permite ondulatorului automat să creeze rezultate de durată, la o setare de temperatură mai blândă. Bara mai lungă a dispozitivului, prinderea simplă pe verticală şi designul deschis care urmează linia naturală a părului te ajută să obţii o coafură perfectă, fără prea mult efort.

Bară mai lungă, pentru a coafa de 2 ori mai mult păr dintr-o singură mişcare

Cu suprafaţa de ondulare cu 113 % mai mare* a ondulatorului nostru automat, acum poţi coafa de 2 ori mai mult păr dintr-o singură mişcare. Obţii bucle perfecte, simplu şi rapid.

Prindere verticală, pt utilizare uşoară

Ondulatorul automat se ţine într-o poziţie verticală naturală, oferind prindere relaxată şi permiţându-ţi să creezi bucle omogene perfecte pe tot capul. Butoanele de operare sunt poziţionate la îndemână, aşa că poţi ajunge intuitiv la ele. Forma curbată, feminină a camerei de ondulare conferă confort la ondulare chiar şi aproape pe scalp.

Dispozitive protecţie pt ondulare inteligentă, bucle fabuloase, de durată, ca şi cum ar fi realizate de un profesionist

Ondulatorul nostru automat creează bucle fabuloase care durează, de fiecare dată. Mulţumită ghidajelor noastre inovatoare pentru ondulare, părul este înfăşurat perfect în jurul barei, ca atingerea plină de măiestrie a unui stilist profesionist. Deoarece fiecare şuviţă de păr este ondulată uniform la temperatură controlată, rezultatul este perfect de fiecare dată. Partea cea mai interesantă este că această operaţiune extrem de complicată este efectuată automat, prin simpla apăsare a unui buton!

27 de combinaţii de setări, pentru coafuri versatile

Bucură-te de diverse aspecte cu 27 de combinaţii de setări (3 setări de temporizare x 3 setări de temperatură x 3 setări pentru direcţia de ondulare). Diversele setări de ondulare, temperatură şi timp pot fi utilizate în diferite combinaţii pentru a obţine de fiecare dată aspectul dorit.

Design deschis, cu circulare naturală, pentru bucle perfecte, fără probleme

Sistemul nostru inovator deschis, în combinaţie cu cele două ghidaje verticale pentru ondulare te ajută să obţii bucle extraordinare, având în acelaşi timp grijă de părul tău. În camera spaţioasă, ghidajele rotative pentru ondulare înfăşoară delicat şi uniform părul în jurul barei de ondulare, fără stres. Deoarece ghidajele de ondulare sunt concepute pe verticală, urmând forma naturală a părului tău, riscul ca părul să fie prins este redus. Coafează-ţi părul fără griji.

Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină

Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire a părului.

Tehnologie pt amplificarea buclelor: rezultat excelent, la o setare de căldură care asigură protecţie

Tehnologia noastră inteligentă de ondulare a părului permite obţinerea unor bucle extraordinare şi de durată, la o setare de temperatură blândă. Forma, ghidajele inteligente de ondulare şi bara din ceramică cu cheratină asigură utilizarea eficientă a căldurii, astfel încât părul să fie coafat perfect de fiecare dată.

3 setări de căldură şi 3 setări de timp, pentru diferite tipuri de păr

Cele 3 setări de temperatură (170 °C - 190 °C - 210 °C) şi cele 3 setări de timp (12 s - 10 s - 8 s) te ajută să obţii rezultate excelente, de la bucle lejere până la bucle bine definite, pe diferite tipuri de păr. De exemplu, setarea de temperatură ridicată cu durată suplimentară pentru ondulare îţi va modela buclele mai strâns – ideală pentru părul mai des. Setarea de temperatură scăzută cu durată mai scurtă de ondulare este optimă pentru părul care necesită protecţie suplimentară.

3 direcţii de ondulare reglabile

3 direcţii de ondulare reglabile (stânga, dreapta şi automat) adaugă mai multă creativitate rutinei de ondulare. Bucle pe dreapta, bucle pe stânga - astfel încât să poţi ondula fiecare parte cu simetrie perfectă - sau ondulare automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga, pentru un aspect complet natural.

Feedback inteligent, cu funcţii de alertă sonoră atunci când este gata şi cu oprire automată

Acest ondulator automat dispune de feedback inteligent. Indicatorul Curl Ready te înştiinţează când bucla este gata emiţând semnale acustice continue. Această funcţie inovatoare te ajută să obţii de fiecare dată rezultate excepţionale, de durată, fără a supraîncălzi părul. Funcţia de oprire automată întrerupe automat alimentarea ondulatorului pentru a-ţi proteja părul în cazul puţin probabil în care părul se prinde în camera de ondulare.

Detalii tehnice
GeneralTrepte de viteza3
UtilizareUscat
AlteleTensiuneUniversal V
Lungime cablu (m)2.0
Adauga review

Review-uri

Chifu Anca elena 12.04.2018 21:31
A meritat investitia (pret redus - 379 ron)

Pro

Onduleaza rapid si uniform.Buclele sunt frumoase si cu aspect natural.Nu se prind suvitele,nu se incalceste parul

Contra

Momentan nu am identificat un minus acestui produs.
5 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu