Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Imprimanta pentru etichete Zebra ZD220t, 203 dpi, 102 mm/s, USB
Zebra Imprimanta pentru etichete Zebra ZD220t, 203 dpi, 102 mm/s, USB ZD220t FIABILITATE, CONSTRUCTIE DE CALITATE, VALOARE DE NEEGALAT Nu toate imprimantele se nasc egale, in special modelele de baza. Pentru a reduce costurile, imprimantele de calitate sunt de multe ori construite folosind componente mai ieftine. Acestea nu re 3913569
1099.99 Out of stock

Imprimanta pentru etichete Zebra ZD220t, 203 dpi, 102 mm/s, USB

COD: [ ZD22042-T1EG00EZ ] ID: 3913569
1.099,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.099,99 Lei
(TVA inclus)
Imprimanta pentru etichete Zebra ZD220t, 203 dpi, 102 mm/s, USB

Descrierea produsului Imprimanta pentru etichete Zebra ZD220t, 203 dpi, 102 mm/s, USB

FIABILITATE, CONSTRUCTIE DE CALITATE, VALOARE DE NEEGALAT

Nu toate imprimantele se nasc egale, in special modelele de baza. Pentru a reduce costurile, imprimantele de calitate sunt de multe ori construite folosind componente mai ieftine. Acestea nu reusesc sa-si atinga numarul de cicluri de functionare, creeaza intarzieri, necesita reparatii dese si trebuie sa fie inlocuite dupa numai cativa ani de utilizare. Dorind sa se incadreze in buget, clientii raman cu probleme mari si cheltuieli in plus.

Zebra face o diferenta, imprimanta de birou ZD220 va ofera o functionare fiabila si caracteristici de baza la un pret accesibil - atat la momentul achizitionarii, cat si pe parcursul ciclului de viata. Proiectata de Zebra, se mandreste cu o constructie ce detine pereti dubli si care ii ofera o durabilitate sporita. Produsul este calificat ENERGY STAR, acest lucru reducand cheltuielile operationale. Construita pentru a rezista ani de zile, ZD220 ofera o rentabilitate remarcabila a investitiei dumneavoastra.

Tipariti rapid imediat dupa achizitionare.

ZD220 este usor de instalat si este pregatita de a incepe sa tipareasca inca din cutie. Conectivitatea USB va permite interoperabilitate universala. Inlocuieste cu usurinta imprimantele vechi ce folosesc limbaje de comanda ZPL, EPL sau non-Zebra. Schimbarea consumabilelor se face mai rapid datorita designului clapetei OpenACCESS de la Zebra. Este ideala pentru a fi folosita in industriile de transport, logistica, industria usoara, industria vanzarilor cu amanuntul, industria sanatatii, pentru a tipari o varietate de etichete si taguri.

Caracteristici de baza pentru o operare simpla.

Aceasta imprimanta tipareste etichete rapid, cu o viteza de pana la 102 mm/s, pentru a va mentine fluxul de lucru neintrerupt. Memoria mai mare va permite sa stocati mai multe fonturi si elemente grafice. Cu un singur indicator LED si un singur buton pentru pornire/pauza se faciliteaza operarea si identificarea starii imprimantei. Puteti alege dintre modelele cu transfer direct termic sau termic si puteti adauga un peeler optional instalat din fabrica. ZD220 dispune de un set de aplicatii software Print ADN, oferite de Link-OS Basic, pentru a va oferi o experienta de imprimare rentabila si de incredere.

Sprijinita de serviciul de asistenta globala Zebra.

Aveti acces rapid la serviciile de asistenta pentru reparatii, asistenta tehnica live-agent si asistenta software, oriunde in intreaga lume, prin reteaua Zebra ce are peste 10000 de parteneri de incredere. Zebra OneCare ofera o acoperire imbunatatita care nu este inclusa in garantia standard pentru uzura normala, prin reparatii prioritare, timp redus de transport si multe altele - toate pentru o mica parte din costul unei singure reparatii.

Consumabile de calitate exceptionala, certificate Zebra.

Consumabilele folosite pot avea un impact asupra duratei de viata a capului de imprimare si al eficientei operationale. De aceea proiectam, producem si testam riguros propria noastra linie de consumabile pentru imprimarea termica si asiguram performante consistente si optimizate pentru imprimanta dvs. Zebra dar si liniste sufleteasca. Pentru calitate, servicii si imprimare termica de varf, alegeti consumabile certificate Zebra.

Detalii tehnice

Specificatii produsModelZD220t
Viteza de printare10.2 cm/s
Rezolutia de printare203 x 203
ConectivitateUSB
Coduri de bareCode 39 Code 93 Code 128 MaxiCode DataMatrix Aztec Codabar MSI Code 11 Code 49 Plessey ISBT-128 Planet Code LOGMARS Codablock UPC-A UPC-E PDF417 EAN-1
Memorie128 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)267
Latime (mm)197
Inaltime (mm)191
Greutate (Kg)1.1
Dimensiune hartieLatime printare10.4 cm
Lungime printare99.1 cm
Vezi mai mult