Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Sistem de etichetare Brother QL-820NWB, USB, Retea, Wi-Fi, Bluetooth, 6MB (Alb)
Brother Sistem de etichetare Brother QL-820NWB, USB, Retea, Wi-Fi, Bluetooth, 6MB (Alb) QL-820NWB Imprimantă de etichete pentru PC, Mac, smartphone sau tabletă cu USB, Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth. În plus, puteți folosi această imprimantă independent selectând etichete create anterior și salvate în memorie, alegându-le de pe ecranul echi 3795024
949.99 Out of stock

Sistem de etichetare Brother QL-820NWB, USB, Retea, Wi-Fi, Bluetooth, 6MB (Alb)

COD: [ QL820NWBYJ1 ] ID: 3795024
949,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
950,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de etichetare Brother QL-820NWB, USB, Retea, Wi-Fi, Bluetooth, 6MB (Alb)

Descrierea produsului Sistem de etichetare Brother QL-820NWB, USB, Retea, Wi-Fi, Bluetooth, 6MB (Alb)

Imprimantă de etichete pentru PC, Mac, smartphone sau tabletă cu USB, Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth. În plus, puteți folosi această imprimantă independent selectând etichete create anterior și salvate în memorie, alegându-le de pe ecranul echipamentului.
 
Împreună cu anumite role, puteți imprima etichete care conțin atât text negru cât și roșu, fără a folosi cerneală sau tiner.
 
Și când veți imprima etichete personalizate cu lungimea de până la 1 metru pe role de hârtie continuă, veți vedea de ce aceasta este una dintre cele mai avansate imprimante de etichete.
 
Conexiuni USB, Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth cu suport pentru MFi și AirPrint
Imprimați etichete de lățimea de maxim 62mm de pe PC, smartphone sau tabletă. Sau imprimați etichete salvate în memorie de pe panoul de control
Ecran mare iluminat pentru operare ușoară
Imprimați text negru și roșu fără cerneală sau toner
Cutter integrat pentru etichete de lungimea dorită
Acumulator Li-ion opțional pentru mobilitate
 
Imprimați etichete fără ajutorul calculatorului
QL-820NWB funcționează că o imprimantă tradițională de etichete - creați eticheta pe PC sau Mac, și apoi o imprimați. În plus, etichetele utilizate mai des pot fi încărcate în memoria internă a imprimantei. Apoi, derulați printre etichetele salvate folosind panoul de control și selectați-o pe cea pe care doriți să o imprimați. Puteți chiar imprima data și ora curentă sau o dată ulterioară, ceea ce vă ajută să marcați alimentele sau alte informații precum termene de revizie.
 
Metode multiple de conectare
Cu conexiune USB, Ethernet, Wi-Fi, și Bluetooth în standard, aveți toate opțiunile acoperite. Certificările AirPrint și MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) vă asigură compatibilitate deplină cu produsele Apple.
 
 
Imprimați de pe PC, Mac, dispozitive iOS și Android
Descărcați aplicația gratuită P-touch Editor pentru PC sau Mac și creați etichete cu text, coduri de bare, imagini și chenare. În plus, accesați magazinul de aplicații pentru a descărca programul gratuit iPrint & Label pentru iOS și Android, apoi creați și imprimați etichete de pe dispozitivul mobil, prin wireless.
 
Imprimare din Microsoft Office și baze de date
Add-in-ul P-touch Editor pentru Microsoft Office (doar Windows) vă permite să selectați și să imprimați date direct din Word, Excel și Outlook doar printr-un singur click! Sau dacă aveți text salvat într-un fișier Excel sau .csv, puteți să îl importați în P-touch Editor. Pur și simplu adăugați fiecare câmp pe layout-ul etichetei pentru a imprima mai multe etichete cu acelasși format (design). Ideal pentru imprimarea adreselor, denumirilor de produse și etichetelor.
 
 
LCD pentru operare ușoară
Selectați ușor etichetele salvate în memorie pe care doriți să le imprimați prin intermediul ecranului mare iluminat. Instalarea și configurarea echipamentului este simplificată, iar erorile pot fi depanate ușor prin indicații afișate pe ecran.
 
 
Bază pentru acumulator Li-ion opțional
Uneori este nevoie să imprimați etichete și nu aveți o sursă de curent, de exemplu de pe un cărucior în magazin, în spitale sau alte locații. Baza pentru acumulatorul Li-ion opțional are funcția de încărcare rapidă, și cu o încărcare completă puteți imprima mii de etichete.
 
 
Gamă de etichete pentru orice aplicație
 
Gama de imprimante seria QL folosește role Brother DK - care sunt ușor de instalat și schimbat. Sunt disponibile mai multe tipuri:
 
•  Etichete adezive pretăiate de hârtie sau film plastic.
•  Etichete continue adezive de hârtie sau film plastic care pot fi tăiate la lungimea dorită (până la 1 metru).
•  Rolă ne-adezivă pentru chitanțe sau ecusoane.

Detalii tehnice

Specificatii produsModelQL-820NWB
Metoda de printareDirect Thermal
Viteza de printare17.6 cm/ s
Rezolutia de printare300 dpi
ConectivitateUSB, Ethernet, Wi-Fi, si Bluetooth
Coduri de bareCODE39, CODE128, UCC/EAN-128(GS1-128), ITF(I-2/5), CODABAR(NW-7), UPC-A, UPC-E, EAN13(JAN13), EAN8, GS1 DataBar(RSS)(GS1 DataBar Omnidirectional,GS1 DataBar Truncated,GS1 DataBar Stacked,GS1 DataBar Stacked Omnidirectional,GS1 DataBar Limited,GS1 DataBar Expanded,GS1 DataBar Expanded Stacked)
Memorie6 MB
CutterDa
ConsumabileRola DK (DK Die-cut Labels / DK Continuous Length Tape)
Caracteristici fiziceLungime (mm)125
Latime (mm)234
Inaltime (mm)145
Greutate (Kg)1,16
Dimensiune hartieLatime printare62mm max.
Vezi mai mult