Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Imprimanta 3D CREALITY ENDER-3, FDM
Creality Imprimanta 3D CREALITY ENDER-3, FDM Imprimanta 3D Creality Ender-3 este una dintre cele mai bune imprimante FDM sub 200 USD chiar acum, dorita pentru performanta si versatilitatea sa. Chiar daca este o imprimanta FDM 3D bugetara, caracteristicile pe care le gazduieste sunt comparabile cu 3903916
1120.99 In stock

Imprimanta 3D CREALITY ENDER-3, FDM

COD: [ ENDER-3 ] ID: 3903916
1.120,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.120,99 Lei
(TVA inclus)
Imprimanta 3D CREALITY ENDER-3, FDM

Descrierea produsului Imprimanta 3D CREALITY ENDER-3, FDM

Imprimanta 3D Creality Ender-3 este una dintre cele mai bune imprimante FDM sub 200 USD chiar acum, dorita pentru performanta si versatilitatea sa. Chiar daca este o imprimanta FDM 3D bugetara, caracteristicile pe care le gazduieste sunt comparabile cu multe imprimante de ultima generatie.
Exista o serie de caracteristici care fac din imprimanta 3D Creality Ender-3 una dintre cele mai populare masini din prezent pe piata.
Are un volum de constructie de 220 x 220 x 250 mm, o placa de constructie incalzita asemanatoare BuildTak, modul de recuperare a energiei si o cale stransa de filament care faciliteaza imprimarea cu materiale flexibile.
Acestea sunt atribute greu de gasit in imprimantele si mai scumpe. 
 
Imprimanta 3D Creality Ender-3 este o imprimanta 3D cu sursa deschisa.
 
 
Pentru fiecare comunitate de utilizatori si colaboratori, imbunatatirea mai buna si mai multe modele pot culmina din unele dintre cele mai bune si mai stralucite minti din lumea imprimarii 3D. Imprimanta 3D Creality Ender-3 este partial asamblata si concurata chiar de Creality. Ceea ce il face un proiect extraordinar de imprimare 3D pentru fiecare scoala si elev.
Cadoul perfect perfect pentru a provoca o dragoste pe tot parcursul vietii pentru stiinta si inginerie si pentru a oferi o intelegere mai profunda a masinilor si roboticii.
 
 
Utilizati placa de circuit industriala Tehnologia utilizata in imprimanta 3D Creality Ender-3 este destul de matura si stabila. Poate functiona continuu timp de 200 de ore fara presiune.
De asemenea, imprimanta 3D Creality Ender-3 ii permite sa reia imprimarea dupa oprire sau cadere si cu protectie termica impotriva fugarii.
 
Imprimare stabila cu imprimanta 3D Creality Ender-3
Tehnologie brevetata, scripete V-Slot + de precizie, care functioneaza mai usor, mai rezistent la uzura. Reduceti efectiv zgomotul.
 
 
Tehnologia MK8 Adoptata in aceasta imprimanta 3D FDM se utilizeaza mecanismul de extrudare MK8, o infrastructura brevetata noua, care reduce in mod eficient riscul de conectare si deversare slaba si poate imprima aproape toate filamentele de pe piata.
 
Prelucrarea CNC a canelurii de montare a sinei Y pentru a asigura o pozitionare precisa si a pastra cadrul solid cu calitatea de imprimare de inalta precizie.
 
Si piulita de rasucire a mainii mari, faciliteaza nivelarea platformei de imprimare. Imprimanta 3D Creality Ender-3 poate ajunge la 110 ℃ pentru focar in aproximativ 5 minute. Satisfacerea nevoilor de incalzire rapida si imprimarea ABS a sugerat sa fie cu o carcasa de imprimare 3D pentru a reduce disiparea caldurii.
 
Detalii tehnice:
 
Modeling Technology: FDM (Fused Deposition Modeling);
Dimensiune imprimare: 220x220x250mm;
Viteza de imprimare: 180mm / s;
Filament: 1,75mm PLA, TPU, ABS;
Mod de lucru: Online sau SD offline;
Format fisier: STL, OBJ, G-code.
 
Specificatii Hardware Ender-3 FDM 3D:
 
Greutatea masinii: 8 kg;
Alimentare: 100-265V 50-60HZ;
Putere nominala: 350W;
Iesire: 24V 15A 270W.
 
Detalii Extruder Hardware:
 
Grosimea stratului: 0,1-0,4 mm;
Diametrul duzei: 0,4 mm;
Precizie de imprimare: ± 0,1 mm;
Temperatura duzei: 255 ℃;
Temperatura focarului: 110 ℃.

Detalii tehnice

GeneralTehnologie printareFDM (Fused Deposition Modeling)
DisplayLCD
Viteza printare (mm3/s)180
ConectivitateCititor de carduri SD
Volum de constructie (cm)22 x 22 x 25
Caracteristici FiziceMaterialPLA, TPU, ABS
Dimensiuni (cm)44 x 44 x 46.5
Greutate (Kg)8
Voltaj (V)265 V
Temperatura de lucru (°C)255 C
Vezi mai mult