Raporteaza o problema
Nou! Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV2IKX10E, 9 seturi, 5 programe, Clasa F, Home Connect, 45 cm
Bosch Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV2IKX10E, 9 seturi, 5 programe, Clasa F, Home Connect, 45 cm Mașină de spălat vase cu Home Connect și posibilitate inteligentă de reducere a nivelului de zgomot prin intermediul aplicației. ExtraDry: opţiune de uscare suplimentară pentru vasele dificil de uscat. Sertar superior cu reglare pe înălţi 3813914
2619.99 Out of stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV2IKX10E, 9 seturi, 5 programe, Clasa F, Home Connect, 45 cm

COD: [ SPV2IKX10E ] ID: 3813914
2.619,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 10 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.609,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.620,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 10 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.610,00 Lei)
Nou! Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV2IKX10E, 9 seturi, 5 programe, Clasa F, Home Connect, 45 cm

Scurta descriere

Mașină de spălat vase cu Home Connect și posibilitate inteligentă de reducere a nivelului de zgomot prin intermediul aplicației.
ExtraDry: opţiune de uscare suplimentară pentru vasele dificil de uscat.
Sertar superior cu reglare pe înălţime: asigură un spaţiu suplimentar de depozitare, mai ales pentru vasele înalte.
Silence on demand: reducerea zgomotului cu până la 30 de minute în orice moment cu ajutorul aplicației Home Connect.
Home Connect: aparate de uz casnic cu conectivitate inteligentă pentru o viață mai ușoară zi de zi.
Easy Start: elimină presupunerile și recomandă întotdeauna programul potrivit pentru tine - direct de pe dispozitivul tău mobil cu Home Connect
 
Să stai prin preajmă și să aștepți ca mașina de spălat vase să termine programul poate fi o pierdere de timp și o grijă inutilă.
Home Connect îți ia asta de pe cap și te ajută să-ți folosești timpul în mod mai productiv. Dacă dorești, pot fi transmise notificări push de la mașina ta de spălat vase către dispozitivul tău mobil, care să te informeze în mod convenabil care este starea programului curent al mașinii de spălat vase, precum și alte informații utile.
 
 
Easy Start Guide.
Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să introduci în aplicația Home Connect gradul de murdărire, tipul și cantitatea de vase sau de tacâmuri de spălat. Astfel, poți alege ușor programul potrivit și poți obține rezultate perfecte, spălare după spălare.
 
InfoLight - un spot cu lumină de culoare roșie ce furnizează informații.
Un spot led cu lumină roșie proiectat pe pardoseală prezintă informații actualizate cu privire la mașina de spălat vase: dacă funcționează sau a terminat deja programul de spălare.
 
O mașină de spălat vase care se îngrijește singură de ea.
Caracteristica Tab-Count din aplicația Home Connect urmărește consumul și te informează prin notificare push atunci când mai ai doar cinci tablete de la ultima cumpărare. Printr-un link direct, poți comanda un nou pachet. În cele din urmă,
 
 
Funcția ta favorită cu o singură atingere
Profită la la maxim de mașina de spălat vase conectată, simplificându-ți viața de zi cu zi. Cu funcția Favorit, puteți seta pur și simplu programele și opțiunile cele mai utilizate ca și combinație preferată. Setarea programată poate fi accesată prin aplicația Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combină, spre exemplu, opțiunea Extra Dry cu programul Eco 50° și pornește mașina de spălat vase cu o singură atingere. Setări personalizate ce îți curăță vasele cu o singură atingere.
 
 
Extra silențios oricând ai nevoie
Uneori acasă ai nevoie de un mediu de lucru mai silențios pentru a te putea concentra pe responsabilitățile tale zilnice. Funcția Silence on demand ( la cerere) poate fi activată cu ajutorul aplicației Home Connect, oricând este necesar. Reduce zgomotul la minimum cu până la 30 de minute în orice moment, cu o pauză activă, în timp ce mașina de spălat vase încă funcționează. Cu funcția Silence on demand te poti concentra pe ce contează mai mult.
 
 
Aparatul tău electrocasnic te ascultă.
Datorită parteneriatului cu Amazon Alexa, mașina de spălat vase poate fi controlată și prin voce. Află dacă abilitatea relevantă „Home Connect” din aplicația Alexa este disponibilă pentru țara și limba ta de utilizare. Activează abilitatea respectivă pentru a stabili conexiunea între Amazon Alexa și aparatul electrocasnic de acasă.
 
Performanță
Un singur rezultat: perfecţiune.
Vasele din plastic curățate în maşinile de spălat vase rămân deseori ude după finalizarea spălării. Din acest motiv, maşinile de spălat Bosch oferă opțiunea ExtraDry. Această opțiune măreşte temperatura în timpul clătirii finale şi extinde durata de uscare. Astfel, chiar şi vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate şi uscate complet.
 
 
EcoSilence Drive: puternic, durabil, silențios și eficient.
Pentru a crește eficiența procesului de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence Drive. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence Drive funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
 
10 ani garanție împotriva ruginii în interiorului cuvei
Am dezvoltat tratamente speciale de suprafață și procese de producție adaptate în mod exact materialelor utilizate în interiorul mașinilor de spălat vase. Ca rezultat, putem oferi 10 ani garanție împotriva ruginii, pentru cavitatea interioară, dinspre interior spre exterior, pentru toate mașinile noastre de spălat vase. Această garanție poate fi activată pentru toate mașinile de spălat vase achiziționate începând cu data de 01.01.2012.
 
 
DosageAssist asigură rezultate optime datorită dizolvării eficiente a tabletelor de curățare.
DosageAssist asigură rezultate optime de curățare și o spălare mai silențioasă. Detergentul iese din distribuitorul de detergent într-un sertar special, pe coșul superior, unde este dizolvat complet.
 
Programe automate
Consumul de apă, temperatura apei şi timpul de clătire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdărire, asigurând cele mai bune rezultate şi economisind, în acelaşi timp, apă şi energie.
 
 
Senzor pentru încărcare:
Senzorul pentru încărcare: datorită senzorului de încărcare, poți economisi energie atunci când speli mai puţine vase. Acesta economiseşte automat apă şi energie atunci când spală mai puţine vase. Capacitatea de încărcare este măsurată de un senzor de viteză de rotaţie, care detectează nivelul apei. Pentru încărcături mai mari, este necesară mai multă apă pentru înmuierea vaselor iar nivelul de apă scade. În acest caz, se adaugă mai multă apă.
 
 
DuoPower: Spălare delicată, rezultate optime.
În plus față de brațul de pulverizare din partea inferioară, DuoPower, brațul dublu de pulverizare din coșul superior asigură faptul că vasele sunt spălate în mod optim. Cele două brațe de pulverizare proiectate ergonomic se asigură că apa ajunge în fiecare colț al interiorului mașinii de spălat vase. Datorită controlului precis al jeturilor de apă și presiunii, fiecare ciclu de spălare și clătire este deosebit de delicat pentru pahare și vase.
 
 
Protecție 100% împotriva daunelor cauzate de apă.
Defecțiunile mașinii de spălat vase par să apară întotdeauna în cele mai incomode momente, costând atât bani cât și timp. Mașinile noastre de spălat vase cu sistem AquaStop constă într-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapă în furtunul de alimentare şi un flotor la baza mașinii care comandă întreruperea alimentării cu apă imediat ce este detectată o problemă. Bosch oferă astfel protecţie împotriva daunelor cauzate de apă.
 
Tehnologie ActiveWater: mai puțină apă, mai puțină energie, mai multă performanță.
Această tehnologie inovatoare de spălare, maximizează eficiența și contribuie la protecția mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuirea precisă a apei, tehnologia optimizată de filtrare, încălzirea mai rapidă și performanțele mai ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.
 
 
Glass Protection
Protecţia sticlei pentru o îngrijire atentă a paharelor şi a vaselor delicate din ceramică. Deoarece apa dedurizată cauzează coroziunea sticlei, maşinile de spălat vase Bosch cu tehnologia pentru protecţia sticlei reglează gradul de duritate al apei. Astfel reuşim să optimizăm protecţia paharelor şi a vaselor de porţelan de valoare, respectând cerinţe speciale de îngrijire.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleCapacitate (seturi)9
Clasa de eficienta energeticaF
Numar de programe5
Tip incorporareComplet incorporabila
ControlElectronic
Programe si optiuniProgram rapidDa
SenzoriAlte tehnologiiFunctionare silentioasa Senzor de incarcare Pornire programabila Cos superior ajustabil Asistare dozaj detergent
ConsumConsum de energie (kW/ciclu de spalare)0.78
Consum de apa (l/ciclu)2660
Consum de energie (kW/an)222
Date tehniceLatime(cm)45
Nivel de zgomot dB(A)48
Dimensiuni815 x 448 x 550
CuloareAlb
Greutate neta26 kg