Cuptor incorporabil electric HANSA BOEW68120090, 65 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor (Bej)
Hansa Cuptor incorporabil electric HANSA BOEW68120090, 65 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor (Bej) Cuptor incorporabil electric HANSA BOEW68120090, 53 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor (Bej)   Steam Cleaning   Datorită structurii deosebit de netede a suprafeţei emailate, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu tre 1011864
1163.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Cuptor incorporabil electric HANSA BOEW68120090, 65 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor (Bej)

COD: [ BOEW68120090 ] ID: 1011864
1.163,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 10,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.153,99 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.164,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 10,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.154,00 Lei)
Cuptor incorporabil electric HANSA BOEW68120090, 65 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor (Bej)

Scurta descriere

Cuptor incorporabil electric HANSA BOEW68120090, 53 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor (Bej)

 
Steam Cleaning
 
Datorită structurii deosebit de netede a suprafeţei emailate, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.
 
Cool front (3 geamuri)
 
Cu siguranţă v-aţi ars mâinile accidental atingând uşa fierbinte a cuptorului. Acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un cuptor Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Garantează siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.
 
Preîncălzire în 4 minute
 
Sunteţi în permanenţă pe fugă şi nu aveţi timp pentru nimic? Această funcţie preîncălzeşte rapid cuptorul la temperatura dorită. Prin activarea rezistenţei circulare şi a celei din partea inferioară sau a supergrillului şi ventilatorului, puteţi utiliza puterea completă a cuptorului pentru a-l încălzi rapid. Cuptorul poate fi pornit cu puţin timp înainte de a introduce alimentele în interiorul său, asigurându-vă astfel că preparatele vor fi gata la timp!
 
Rotisor
 
Cine nu savurează alimentele crocante delicioase? Cu funcţia de rotisare, le puteţi prepara oricând doriţi. Funcţia de rotisare asigură frigerea uniformă a cărnii, aceasta căpătând o crustă delicioasă pe toate părţile. Bun de te lingi pe degete!
 
Sistem de curăţare uşoară a uşii
 
Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.
 
Decongelare
 
Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip alimentareElectric
Capacitate (l)65
Clasa de eficienta energeticaA
TimerDa
GrillDa
Numar functii10
VentilatorDa
Functii si programeIluminare interioaraDa
Functie decongelareDa
Convectie aer fierbinteDa
Caracteristici tehnicePutere (W)3100
CuloareBej
Greutate neta (Kg)35
Dimensiuni (cm)59.5 x 59.5 x 57.5
Greutate bruta (kg)40 kg