Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN, 344 L, NoFrost, Motor Digital Inverter, SpaceMax, All Around Cooling, Clasa E (Negru)
Samsung Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN, 344 L, NoFrost, Motor Digital Inverter, SpaceMax, All Around Cooling, Clasa E (Negru)   Design compact la exterior, capacitate mare in interior. Tehnologia SpaceMax.   Tehnologia SpaceMax va ofera cele mai bune 2 lucruri, in acelasi timp. La exterior, va bucurati de o combina frigorifica cu acelasi design compact pe care il iu 4026107
2399.90 In stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN, 344 L, NoFrost, Motor Digital Inverter, SpaceMax, All Around Cooling, Clasa E (Negru)

COD: [ RB33B610EBN/EF ] ID: 4026107
  • Servicii evoMAG
2.699,99 Lei
-11%
(mai ieftin cu 300,09 lei)
2.399,90 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
2.699,99 Lei
-11%
(mai ieftin cu 300,09 lei)
2.399,90 Lei
(TVA inclus)
Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN, 344 L, NoFrost, Motor Digital Inverter, SpaceMax, All Around Cooling, Clasa E (Negru)

Descrierea produsului Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN, 344 L, NoFrost, Motor Digital Inverter, SpaceMax, All Around Cooling, Clasa E (Negru)

 
Design compact la exterior, capacitate mare in interior. Tehnologia SpaceMax.
 
Tehnologia SpaceMax va ofera cele mai bune 2 lucruri, in acelasi timp. La exterior, va bucurati de o combina frigorifica cu acelasi design compact pe care il iubiti, iar la interior castigati mult mai mult spatiu pe rafturi. Practic, aceasta tehnologie creeaza o capacitate interna suplimentara*, fara a creste dimensiunile externe. Astfel, nu mai trebuie sa va faceti griji ca nu vor incapea toate alimentele.
 
*Capacitatea este diferita pentru fiecare model.
 
 
Racire perfect uniforma in toata combina frigorifica. All-Around Cooling.
 
Sistemul All-Around Cooling are grija sa raceasca in mod egal si la aceeasi temperatura toata combina frigorifica Samsung RB33B610FSA/EF, dintr-un colt in celalalt. Temperatura constanta este asigurata de aerul rece suflat in dreptul fiecarui raft. Astfel, fiecare articol este racit eficient iar mancarea ramane proaspata mai mult timp.
 
 
Fara acumulare de gheata nedorita. No Frost.
 
True No Frost este tehnologia care raceste intr-adevar uniform si impiedica depunerile de gheata, salvandu-va de operatiunea complicata a decongelarii. Alimentele perisabile raman proaspete si hranitoare, iar dumneavoastra faceti economie la factura de energie.
 
 
Depozitati sticle mai multe si mai mari in usa frigiderului. Raftul de usa pentru produse voluminoase.
 
Acest compartiment din interiorul usii este perfect pentru casele care stocheaza produse mai voluminoase in usa. Mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale, aici puteti depozita sticle mai mari, de pana la doi litri, cutii mari de lapte si suc, alaturi de mai multe bauturi. Deci este minunat daca vreti sa aveti acces oricand, cu usurinta, la racoritoarele si bauturile dumneavoastra preferate, este perfect pentru a mai elibera spatiul de pe raft si mai ales cand aveti invitati.
 
 
Functioneaza foarte silentios si eficient din punct de vedere energetic. Tehnologia Digital Inverter.
 
Beneficiati de mai putin zgomot si de eficienta energetica mai mare. Compresorul Digital Inverter al combinei frigorifice Samsung RB33B610FSA/EF isi regleaza automat viteza, ca raspuns la necesarul de racire. Deci este mai silentios decat o biblioteca, producand doar 35 dB(A).
 
 
Usor de curatat, rezistent si zona de protectie in spate. Clean Back.
 
Curatati spatele acestei combine frigorifice Samsung mult mai usor. Clean Back este un capac de siguranta, complet neted, care protejeaza agregatul frigorific. Poate fi curatat cu usurinta si ofera o durabilitate suplimentara. Impiedica murdaria sa se adune in jurul componentelor si le protejeaza de lovituri.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
Clasa de eficienta energeticaE
Consum energetic254 kWh/an
Casa climaticaSN-N-ST-T
Agent termicR600a
Autonomie fara curent9 ore
Volum net total (l)344
FrigiderVolum net frigider (l)230
Iluminare interioaraDa
Material rafturiSticla securizata
Compartimente legume/fructeDa
Suport pentru ouaDa
CongelatorVolum net congelator (l)114
Capacitate de congelare (kg/24 h)7
Compartimente congelator3
Iluminare interioaraDa
Functii si tehnologiiSistem de avertizare pentru usa deschisaDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Nivel de zgomot35 dB
Usi reversibileDa
Latime (mm)595
Inaltime (mm)1853
Adancime (mm)658
Dimensiuni (cm)59.5 x 65.8 x 185.3
Greutate (kg)63
Greutate bruta (kg)66 kg
Vezi mai mult