Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru)
Logitech Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru) Mouse de gaming Logitech G402 Hyperion Fury FPS   Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming din lume, datorită tehnologiei senzorului Fusion Engine ce poate face tracking sigur la 400 IPS (10m/s). 8 butoane programabile și 1005560
342.99 Out of stock

Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru)

COD: [ 910-004067 ] ID: 1005560
  • Servicii evoMAG
342,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
342,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru)

Descrierea produsului Mouse Gaming Logitech G402 Fury Hyperion (Negru)

Mouse de gaming Logitech G402 Hyperion Fury FPS
 
Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming din lume, datorită tehnologiei senzorului Fusion Engine ce poate face tracking sigur la 400 IPS (10m/s). 8 butoane programabile și 4 tipuri de setări DPI ce pot fi schimbate din mers îți asigură precizia de are ai nevoie pentru a domina câmpul de luptă, în timp ce o conexiune USB rapidă îți garantează un timing perfect. Materialele ușoare și piciorușele cu frecare redusă îți oferă confort, astfel încât sesiunile de joc cu mouse-ul optic Logitech G402 să fie cât de lungi îți dorești. Cel mai bun mouse de gaming, Hyperion Fury, duce conceptul de viteză și precizie la un nou nivel. Poți să ții pasul?
 
 
Tehnlogia Fusion Engine
 
Tehnologia excusivă Fusion Engine asigură cea mai mare viteză de tracking de până acum.
 
 
8 butoane programabile
 
Obține rezultate uimitoare cu configurația de bază al mouse-ului optic G402. Cele opt butoane programabile pot fi configurate pentru orice activitate – fie macro-uri complexe, fie acţiuni singulare – folosind Logitech Gaming Software. Configuraţia personalizată poate fi salvată în memoria internă pentru viteză maximă şi accesibilitate. Logitech Gaming Software este disponibil pe logitech.com/downloads.
 
 
4 setări DPI
 
Realizează mişcarea potrivită în orice situație din joc. Comută cu uşurintă între cele 4 setări DPI, de la acţiuni extrem de precise (250 DPI) până la manevre super rapide (4,000 DPI). Folosind Logitech Gaming Software, poţi adăuga o a cincea setare DPI şi poţi personaliza experienţa după bunul plac
 
 
Rată de raport de 1 ms
 
Comunicare constantă a mouse-ului de gaming G402. Cu o rată de raport de 1 ms, poți să ai încredere că indiferent de precizia sau viteza cu care acționezi, mișcările tale vor fi transmise la cea mai mare viteză posibilă.
 
 
Confort absolut
 
Am folosit imagistica termică pentru a determina materialele și zonele potrivite pentru care să ofere senzaţii și funcții optime. Materialele ușoare și piciorușele cu frecare redusă îți oferă un sentiment ridicat de confort, astfel încât sesiunile de joc să fie cât de lungi îți dorești.
 
 
Compatibilitate
 
Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 - Port USB – Conexiune la internet – 100 MB spațiu pe hard (pentru download opțional de software)

Detalii tehnice

Caracteristici generaleConectareWired
TehnologieOptic
RecomandareGaming
ConstructiePentru dreptaci
ScrollDa
Butoane8
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)4000
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)136 x 72 x 41
Greutate108 grame
Lungimea cablului2.1 m
Vezi mai mult