Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti Gaming Wireless Logitech Pro X Lightspeed, Microfon, Surround 7.1 (Negru)
Logitech Casti Gaming Wireless Logitech Pro X Lightspeed, Microfon, Surround 7.1 (Negru) LIGHTSPEED WIRELESS TECHNOLOGY    Tehnologia wireless LIGHTSPEED, numai de la Logitech G, va permite sa jucati fara fir, fara compromisuri in latenta, conectivitate sau baterie. Joaca in deplina libertate, cu o durata de viata mai mare de 20 de or 3802777
1051.99 In stock

Casti Gaming Wireless Logitech Pro X Lightspeed, Microfon, Surround 7.1 (Negru)

COD: [ 981-000907 ] ID: 3802777
  • Servicii evoMAG
1.051,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.051,99 Lei
(TVA inclus)
Casti Gaming Wireless Logitech Pro X Lightspeed, Microfon, Surround 7.1 (Negru)

Descrierea produsului Casti Gaming Wireless Logitech Pro X Lightspeed, Microfon, Surround 7.1 (Negru)

LIGHTSPEED WIRELESS TECHNOLOGY 
 
Tehnologia wireless LIGHTSPEED, numai de la Logitech G, va permite sa jucati fara fir, fara compromisuri in latenta, conectivitate sau baterie. Joaca in deplina libertate, cu o durata de viata mai mare de 20 de ore si o autonomie de 13m folosind o frecventa robusta de 2,4 GHz.
 
 
BLUE VO!CE - TEHNOLOGIE MICROFON AVANSATA
 
Microfonul BLUE VO!CE va ofera o selectie de filtre vocale in timp real. Reduceti zgomotul, adaugati verificarea si dezactivarea si asigurati-va ca vocea dvs. suna mai bogata, mai curata si mai profesionista. Obtineti comunicate vocale personalizate, de calitate de studio, in joc cu BLUE VO!CE prin intermediul programului G HUB Gaming.
 
 
CONFORT SUPERM SI DURABILITATE 
 
Design de calitate, elegant si minimal, care este construit pentru a rezista cu o furca din aluminiu premium si o banda armata din otel. Castile si banda de spuma de memorie ultra confortabile sunt invelite in piele de plus si asigura o izolare pasiva a zgomotului. Curele suplimentare din velur sunt de asemenea incluse pentru o senzatie mai moale.
 
 
SUNET SURROUND NEXT-GEN
 
Casti DTS: X 2.0 depasesc 7.1 canale cu redare de bas imbunatatita, claritate audio si indicii de proximitate. Un nou nivel de constientizare a distantei diferentiaza audio de camp apropiat si campul indepartat, astfel incat locatia inamicilor dvs. este identificata mai bine decat oricand.
 
 
PRO-G 50 MM DRIVERS
 
PRO-G ofera o constructie unica de plasa hibrida pentru a oferi imagini sunet uimitor de clare si precise. Ascultati pasii si zgomotele de mediu cu o claritate uluitoare si obtineti avantajul competitiv de care aveti nevoie pentru a castiga. Acum, cu drivere de 50 mm, PRO-G atinge si mai multa precizie pe o gama de frecvente mai larga, plus un raspuns de bas cu fidelitate mai mare.
 
 
SERIA PRO
 
Castile fara fir PRO X se alatura unei configuratii complete a echipamentelor pro-grade dezvoltate in colaborare cu cei mai importanti profesionisti din lume. Toate echipamentele Logitech G PRO ofera cele mai avansate tehnologii concepute cu un singur scop: sa va ajute sa castigati.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiTipCasti Gaming
StructuraEarcup
ConectareWireless
InterfataUSB
Autonomie (ore)20 ore
Lungimea cablului (m)1.8
DifuzorDiametru (mm)50
Frecventa20 Hz - 20 kHz
Impedanta (Ohm)32
MicrofonMicrofonDa
Frecventa100Hz - 10kHz
Platforme compatibilePCDa
Caracteristici fiziceSunet stereo7.1 Surround
CuloareNegru
Vezi mai mult