Raporteaza o problema
Detector de radar portabil Cobra RAD250
Cobra Detector de radar portabil Cobra RAD250 Detector de radar Tehnologie adaptata noilor aparate radar   Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Dop 3780497
312.99 Limited Availability

Detector de radar portabil Cobra RAD250

COD: [ RAD250 ] ID: 3780497
399,00 Lei
-22%
(mai ieftin cu 86,01 lei)
312,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
399,00 Lei
-22%
(mai ieftin cu 86,00 lei)
313,00 Lei
(TVA inclus)
Detector de radar portabil Cobra RAD250

Scurta descriere

Tehnologie adaptata noilor aparate radar
 
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel, atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului, el reflecta unda emisa de catre radar, unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului. Detectoarele capteaza si analizeaza semnale, identificandu-le pe cele emise de radar, urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense, in functie de distanta fata de sursa.
 
Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente, tranzistori, condensatori) la circuite specializate, miniaturale, asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent, detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, au fost prevazute cu receptoare GPS si module Bluetooth care sa reduca sau elimine alarmele false si care sa le aduca in compatibilitate cu smartphone-urile. 
 
Astfel, detectorul de radar portabil Cobra RAD 250 vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser la 360°, dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.
 
 
Prevenirea accidentelor de circulatie
 
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar Cobra RAD 250 contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor, mentinand starea de atentie a soferului in trafic. 
 
Vede noile radare si pistoale laser de la distanta
 
Detectorul Cobra RAD 250 identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania, acesta functionand in banda K, similar cu aparatele de detectare.
 
In plus, prin functia LaserEye, detectorul poate capta semnalele laser la 360°. Iar prin functia Instant-On Ready, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.
 
 
Fara alarme false
 
Eviti alarmele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, deoarece poti alege banda in care se face detectia radar. Mai mult, reduci alarmele false si prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel, in oras, la viteze mici, ai Modul City, care reduce sensibilitatea in banda X, iar pe autostrada, la viteze mari, ai Modul Highway, prin care detectorul devine activ pe toate benzile de emisie.
 
Prin functia Anti-Falsing Circuitry, alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar sunt reduse automat.
 
 
Confort sporit
 
Cu detectorul Cobra RAD 250 ai un confort sporit, fara sa fi obosit la volan, intensitatea avertizarilor sonore fiind redusa, prin functia AutoMute, iar pe display-ul stralucitor se afiseaza banda in care semnalul a fost detectat cu ajutorul unor pictograme de culori diferite.
 
Detector portabil: usor si la indemana
Instalarea detectorului Cobra RAD 250 este la indemana oricui: trebuie doar sa il alimentezi la bricheta si sa iti alegi cel mai convenabil loc, fie pe parbriz, sau pur si simplu pe bord. 
Detalii tehnice
SpecificatiiModelDetector de radar
CuloareNegru
Alimentare12 Vcc