Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema

Sisteme de Alarma si Accesorii

Filtrare produse
Ordonare dupa
Interfon video PNI DF-926, Ecran LCD de 7 inch
 549,00 Lei -27%mai ieftin cu 150,00 lei399,00 Lei
Vandut de evoMAG
Telecomanda sistem de alarma Panasonic KX-HNK102FXB
 199,00 Lei -14%mai ieftin cu 28,01 lei170,99 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa
Cand pleci de acasa, vrei sa stii ca bunurile tale sunt in siguranta. Insa o usa incuiata nu este suficienta pentru a apara casa de un hot perseverent. Acesta nu va cauta o sonerie casa inainte de a intra pe usa. Odata ajuns in interior, singurul lucru care poate opri un infractor e sistemul de alarma. Tocmai de aceea, in caz de efractie, ai nevoie de un mijloc de detectie care sa depisteze hotul imediat ce intra pe usa.
 
Noile modele de sisteme alarma sunt mult mai avansate decat in trecut, cand alarma putea fi oprita odata cu curentul electic. Exista acum sisteme wireless, care continua sa functioneze normal si in absenta unei surse de electricitate. In acest magazin, vei putea alege online dintr-o gama larga si variata de sisteme si kit-uri alarma, atat wireless cat si cu cablu, la cele mai bune preturi.
 
Un sistem alarma performant protejeaza un spatiu la interior si exterior, totul cu ajutorul senzorilor de miscare sau de temperatura, care pot detecta rapid orice intrus. Acesta foloseste sirene de exterior si mijloace de semnalizare luminoasa pentru a atrage atentia asupra infractorului, alertand in acelasi timp si autoritatile. Astfel, te vei putea relaxa linistit in concediu, stiind ca bunurile tale sunt protejate.