Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema

Senzori si Detectoare

Filtrare produse

Pret

24,00 Lei
765,99 Lei

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Senzor de miscare Mio R14 (Alb)
 199,00 Lei -40%mai ieftin cu 80,00 lei119,00 Lei
Vandut de evoMAG
Senzor pentru usa si fereastra Mio R12 (Alb)
 199,00 Lei -50%mai ieftin cu 99,00 lei100,00 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa
Senzorii pot face multe pentru tine si casa ta. Te pot tine in siguranta fata de hoti si intrusi, pot preveni incendii si te pot avertiza daca sunt scurgeri de gaze periculoase pentru sanatatea ta. In plus, unii senzori pot contribui la confortul din casa, asa cum e cazul unor senzori de miscare sau de temperatura.
 
Putine lucruri pot fi mai devastatoare pentru casa ta decat un incendiu. Ca sa te simti in singuranta si ca sa-i protejezi pe cei dragi, ai nevoie de detectoare de fum. Cu o instalare foarte simpla, aceste aparate iti permit o detectare precisa. In eventualitatea in care apare fum in casa, vei fi avertizat prin sunet si lumini. Un alt pericol din casa este cel al scurgerilor de monoxid de carbon, de care te poti feri cu usurinta cu un senzor CO.
 
In acest magazin online, gasesti o diversitate de senzori, la un raport foarte bun intre calitate si preturi. De la senzori de inundatie sau de spargere a geamurilor, pana la senzori crepusculari sau de vibratii, cu siguranta avem senzorul potrivit pentru tine.