Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Bec inteligent TP-Link LB130, LED, Wi-Fi (Multicolor)
Tp-link Bec inteligent TP-Link LB130, LED, Wi-Fi (Multicolor) Bec LED Wi-Fi inteligent Color LB130 Nu necesită hardware adițional – Conectează becul la Wi-Fi-ul de acasă Control de la distanță – Controlează becul inteligent de oriunde cu tableta sau smartphone-ul folosind aplicația gratuită 3646582
254.99 Out of stock

Bec inteligent TP-Link LB130, LED, Wi-Fi (Multicolor)

COD: [ LB130 ] ID: 3646582

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Bec inteligent TP-Link LB130, LED, Wi-Fi (Multicolor)

Scurta descriere

Bec LED Wi-Fi inteligent Color LB130
 • Nu necesită hardware adițional – Conectează becul la Wi-Fi-ul de acasă
 • Control de la distanță – Controlează becul inteligent de oriunde cu tableta sau smartphone-ul folosind aplicația gratuită Kasa (iOS, Android)
 • Schimbarea nuanței culorii – Alege dintr-un număr mare de culori și ajustează intensitatea și aspectul luminii de la lumină albă discretă (2700k) la lumina zilei (9000k)
 • Control Vocal – Conectează-l la Amazon Alexa pentru a activa funcția de control voce
 • Mod Circadian – Ajustează automat intensitatea luminii în funcție de momentul zilei
 • Economisește energie – Redu consumul de energie cu până la 80% fără a face compromisuri la luminozitate sau la calitate, comparativ cu un bec cu incandescență de 60W
 • Compatibilitate – Compatibil cu Android, iOS și Amazon Alexa

Luminează-ți casa!

 
Bec Wi-Fi LED inteligent cu funcție de schimbare a culorii LB130.
 
Control de oriunde
 
 
Conectează becul inteligent LB130 la rețeaua Wi-Fi de la tine de acasă și controlează-l direct, de oriunde, folosind aplicația Kasa. Kasa îți permite să gestionezi luminile de pe smartphone sau tabletă, inclusiv ajusarea intensității și a culorii, setare program și scenarii, precum și urmărirea consumului energetic în timp real.
 
Culori pentru fiecare ocazie
 
 
Cu un numar mare de culori si intensitate ajustabila, LB130 iti ofera si mai multe posibilitati pentru a se potrivi din punct de vedere estetic cu mediul in care se afla si cu starea ta de spirit, in fuctie de ocazie. Lasa-ti imaginatia sa zboare!
 
Economisește energie cu becurile LED 
 
 
Economisește cu până la 80% mai multă energie fără să faci compromisuri la intensitate sau calitate comparativ cu un bec cu incandescență normală de 60W, cu becul LED ce durează până la 22,8 ani.
Cost estimat al energiei:bec cu incandescență normală de 60W: 30,5 lei
Cost estimat al energiei:Bec LED Wi-Fi inteligent: 5,6 lei pe an
 
*calculat pe 3 ore/zi, 0,5 Lei/kWh; costul depinde de consum
 
Bucură-te de liniște
 
 
Programează becurile inteligente LB130 din casa ta să se aprindă și să se stingă la momente diferite. Poți ajusta automat ora la care răsare și apune soarele, pentru ca becurile să se aprindă când se întunecă și a se stingă când este lumină afară.
 
Programează scenarii personalizate
Schimbă culoarea și intensitatea luminii cum dorești, modifică lumina albă de la lumină caldă la lumină rece până când te simți confortabil. Becurile inteligente pot fi controlate grupat, iar setările tale preferate pot fi salvate sub formă de scenarii, accesibile în aplicația Kasa.
 
Trezește-te natural
 
 
Modul circadian modifică automat lumina în funcție de perioada zilei, prin ajustarea intensității luminii și a temperaturii culorii, în funcție de lumina soarelui. Adormi liniștit cu lumină naturală și te trezești revigorat!
 
Compatibil cu Android, iOS și Amazon Alexa
 
 
LB130 poate fi utilizat cu Amazon Echo, Dot, Tap și alte dispozitive compatibile cu controlul vocal, iar aplicația Kasa îți permite să controlezi becul inteligent de pe orice dispozitiv Android (4.1 sau mai recent) sau iOS (iOS 8 sau mai recent).
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBec inteligent
Standard RF2.4 GHz
WirelessDa
Dimensiune171 x 104 x 79 mm
CuloareMulticolor