Raporteaza o problema
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb)
Huawei Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Tip accesoriu : Stealth & Fitness – tehnologie: Smart – conectivitate: bluetooth 4.0 – telefoane compatibile: Android 4.4+iOS 8.0+ – funcţii: memorii individuale de recunoaştere a utilizatorului, vizualizare date de sănătate şi 3625004 5 96
147.99 In stock
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Aspect elegant. Nu arata diferente la cantariri succesive. Aplicatia merge perfect si se poate instala si pe alte telefoane.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Ieftin si bun.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Functioneaza conform descrierii.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Sunt multumita de produs. L-as cumpara si a doua oara :)
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merită încercat, nu îți va părea rău.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Excelent!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Produs exceptional
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) firma de top, cantar inteligent pentru orice casa! masoara rapid si exact, totul e transferat in aplicatia de mobil.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este un cantar smart foarte accesibil.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar bun, precis, design reusit. Arata aceeasi greutate la cantariri succesive, ceea ce multe alte cantare electronice nu reusesc. Aplicatie de mobil simpla si utila.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merita toti banii! Mai ales ca l-am luat la un pret redus (115 lei)...
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) il recomand cu placere
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Aspect elegant. Nu arata diferente la cantariri succesive. Aplicatia merge perfect
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Momentan e excelent, de mult cautam asa ceva. Evomag, mulțumesc.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Cantarul face exact ce este menționat in specificațiile lui. Este un reper bun pentru cei care sunt la început in activitatea sportiva, care doresc sa tina greutatea sub control sau sa monitorizeze masa musculara, grăsimea cu ajutorul formulelor pe care le cantarul. Nu este un reper pentru atleții sau sportivi de performanță cu masa musculară peste medie.. Scanarea pe care o face cantarul este bazată pe algoritmi, formule de calcul, un sportiv cu k înălțime de 1.80 si o greutate de 80 kg, care are un abd lucrat,este puternic vascularizat si evident un procentaj mic de grasime, nu o sa arate bine pe cantar.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merita categoric
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Acest produs ar trbui sa fie in casa fiecarui om ce si l permite
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Nu folosesc aplicatia recomandata "HUAWEI Body Fat Scale", ci aplicatia "Huawei Health" impreuna cu "Bratara Huawei Band 2 Pro Black". Functioneaza perfect deocamdata. Merita, isi face treaba.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) decent
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar modern si precis
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este cel mai bun cântar
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar foarte bun si stilat
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merita cumparat,dar nu as da pretul intreg ci as astepta oferta.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) As spune ca pentru optiunile pe care le are este cea mai buna alegere acest cantar de la Huawei mai ales in prisma pretului mic
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este un cantar foarte elegant, util care pe langa greutatea corporala iti arata si raportul de grasime, apa din organism, mineralele din oase, etc .
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar complet, cu functii multiple
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) + Sincronizare Bluetooth + Memorie a rezultatelor + compatibil cu tel cu Android + sincronizare rapida cu aplicatia descarcata pe un telefon Huawei
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Sunt mulțumit de produs.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Foarte incantat de produs, recomand! Functioneaza perfect conectat la aplicatiile Huawei Body Fat Scale si Huawei Health.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Il folosesc in fiecare zi de aproximativ o saptamana. Procesul de cantarire si evaluare a tuturor parametrilor dureaza destul de putin (6-7 secunde). Este util, il recomand.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Se conectează rapid la aplicație și oferă măsurători detaliate. Design elegant
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) L am achuzutiinat la un pret f bun, comparariv cu alti vanzatori. Ofera 8 tipuri de informatii diferite si utile la masuratoare. Il folosesc cu un telefon Huawei si l am conectat la doua dispozitive diferite. Il folosesc atat eu cat si sotia!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) E un instrument super! Impreuna cu aplicatia de mobil s-a dovedit a fi peste asteptari. Face diferenta intre utilizatori singurel si incarca pe aplicatia mobila cu proxima ocazie cand esti cu ea deschisa in apropierea cantarului pornit. M-a surprins placut si il recomand cu caldura!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) O balanța calitate -pret foarte bună ! Evomag, sunteți cei mai buni!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Foarte bun!!!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Puteți urmări efectiv exercițiile și alimentația sănătoasă. Aplicația Huawei Health funcționează foarte bine.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un produs foarte ok pana in acest moment.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este intr-adevar asa cum este prezentat,merita cumparat:)
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Perfect la preț mic
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar cu destule optiuni smart, ar fi fost mai utila o aplicatie mai complexa in care sa poti vedea un grafic cu toti parametrii masurati nu doar cu cei principali
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un produs bun și util
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Nu prea merita, trebuie vazut daca xiaomi ofera un user pe care poti sa-l pui si pe alt teleon sa fie in cloud, altfel probabil "best money can buy"
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Sunt multumit de produs...il recomand!
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) produsul a fost foarte usor de instalat, arata bine, am facut o singura cantarire deci nu pot sa ma pronunt cat de bine functioneaza.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Recomand, pentru cine vrea sa fie mai atent la detalii corporale de genul oferite de acest cantar.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) 5 stele!
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Recomand, am dat cadou, bucurie imensa.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar foarte bun mai ales daca este folosit împreună cu un telefon Huawei
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Cântarul este ok aplicația pe telefon super ușoară conectare usoara
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este tipul de cantar inteligent ce nu ar trebui sa lipseasca din casa unui om, pentru as face o analiza asupra compozitie corporale.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merita achizitionat!
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Dupa cateva zile de folosire per total sunt multumit .
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este un cantar cu design foarte elegant ce face tot ceea ce promite. Sunt foarte multumit de alegarea facut. Recomand!
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Aplicația ușor de folosit, utilă
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) ..face tot ceea ce promite..recomand!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Produs foarte bun
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Excelent pentru monitorizarea unor date de sănătate (greutate, procent de grasime, procent de apa în organism, încadrare și evaluare a evoluției celor care folosesc dispozitivul prin intermediul aplicației huawei health). Extrem de util și motivant pentru cei care își doresc monitorizarea evoluției stării de sănătate.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merita , dar numai de la evoMAG , asta nu ca sa-i laud chiar daca asa ar fi corect , ci pentru ca ramai multumit si de calitatea produsului si de banutii dati pe el , nu te simti fraierit .
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este un cantar performant mai ales la prețul acesta.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Corespunde aşteptărilor, măsurătorile sunt precise şi se sincronizează bine cu aplicaţia Huawei Health.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Extrem de mulțumit de cântar, îl recomand cu drag oricui vrea să-și monitorizeze greutatea și totodată să beneficieze de o eleganță si calitate a materialelor.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar cu aspect premium, cu diverse valori ale compoziției corporale. Aplicația ce se conectează la cantar ar putea fi îmbunătățită cu diverse informații.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Instrument bun de monitorizare greutate
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) ok
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) este ok
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Foarte bun!
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Ambalaj de calitate care permite transportul oriunde al produsului.Materiale de calitate folosite la constructia cantarului care ii dau un aspect de premium.Precizie mare chiar si la doua sau mai multe utilizari succesive. Functii multe si masuratori (offline) care pot fi preluate si ulterior prin sincronizare in aplicatia Huawei Healh.Asocierea cu aplicatia sa realizat facil prin intermediul unui Huawei Mate 10 pro. Suport tehnic asigurat de Huawei Romania la superlativ.
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Foarte bun, recomand.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Recomand tuturor care tin la sanatate
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un produs excepțional, calitate - preț.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Merita toți banii, se sincronizează repede și am și o evidenta în telefon
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) L-am pus în funcțiune ușor, cu un telefon Samsung/Android 10 am încercat de multe ori să asociez aplicația "Huawei Body Fat Scale" cu cântarul fără să reușesc. Apoi am încercat cu alt Samsung/Android 4.4.2 și a mers din prima. Apoi am aflat că pentru Android 10 trebuie să fie activă "Locație" = ON înainte de pornirea aplicației. Până acum sunt mulțumit, chiar dacă până acum aveam impresia că am cu 2...5 kg mai puțin.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un produs de nota 10
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Sunt foarte multumit de produs , o construcție robustă , foarte precis , generează foarte multe testări
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un produs calitativ care măsură cu succes mai multe elemente legate de greutate și le transmite către tel mobil unde se pot realiza grafice complexe asupra stării de sănătate din perspectiva greutăți, conținutul de apa din corp, greutatea masei musculare, stratul adipos etc. Recomand
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) calitate servicii, pret, in raportul perfect.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Foarte bun la banii care ii dai.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Pt un cantar cu o aplicatie sunt multumita de el.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) un produs excelent. se conecteaza imediat cu telefonul, dupa ce-ti descarci aplicatia aferenta( valabil pt. tel. samsung s8), insa daca ai telefon huawei, se conecteaza direct prin aplicatia huawei health. Pana acum sunt multumita de produs. Livrarea produsului s-a facut in termen scurt si livrarea in conditii bune.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar f bun, cu un design placut, afisaj led mare. Cu aplicatia Health de la Huawei ai informatii multiple despre compozitia corpului si starea de sanatate. Foarte multumit de cantar si de pret.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cintar digital deosebit, elegant, foarte util (si la un pret foarte atractiv) care se poate conecta foarte usor cu smartwatchurile Huawei.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cintar digital deosebit, elegant, foarte util (si la un pret foarte atractiv) care se poate conecta foarte usor cu smartwatchurile Huawei.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Foarte ingenios și modern la un preț accesibil
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Un cantar elegant si smart, il recomand
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este un produs Ok.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Sunt foarte multumit, recomand
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) E frumos, elegant și preț bun! Vânzătorii foarte amabili, m-au ajutat să conectez telefonul cu cantarul!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) E frumos, elegant și preț bun! Vânzătorii foarte amabili, m-au ajutat să conectez telefonul cu cantarul!
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) delicat,
5
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Este foarte bun. Isi face treaba si se conecteaza cu android si ios.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) In mare este un cantar bun.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Cam rudimentar acest senzor cu analiză corporală...nu am de ales și trebuie să îl cred pe cuvânt
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Recomand acest cantar celor care doresc sa-si monitorizeze performantele.
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Dispozitiv extraordinar, multe opțiuni în aplicatie
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Raportul / calitate preț este unul corect. Recomand!
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb) Am cumparat acest cantar la indemnul altor prieteni. Sunt foarte incantata de datele pe care le ofera, cum e grasimea viscerala, indicele de masa corporala, procentul de masa musculara. In plus este si foarte elegant. Il recomand si eu mai departe!

Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb)

COD: [ 02452542 ] ID: 3625004
199,00 Lei
-26%
(mai ieftin cu 51,01 lei)
147,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,9 Lei
(Pret fara taxa verde: 147,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 15 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 16 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
199,00 Lei
-26%
(mai ieftin cu 51,00 lei)
148,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,9 Lei
(Pret fara taxa verde: 148,00 Lei)
Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb)

Scurta descriere

Tip accesoriu : Stealth & Fitness
– tehnologie: Smart
– conectivitate: bluetooth 4.0
– telefoane compatibile: Android 4.4+iOS 8.0+
– funcţii: memorii individuale de recunoaştere a utilizatorului, vizualizare date de sănătate şi date fitness(procentajul de grăsime corporală, IMC, masă musculară, hidratarea, masă osoasă, metabolismul bazal, proteină şi evaluarea grăsimii viscerale), memento-uri
– oprire automată după 30 secunde de inactivitate
– numărul maxim de membri: 10
– greutate maximă (Kg): 150 Kg
– descărcare aplicaţie de sincronizare „Huawei Body Fat Scale” (Google Play™; Apple App Store) pentru determinarea procentajului de grăsime corporală
– înveliş: sticlă cu strat ITO
– dimensiuni/greutate: 300 x 300 x 23.7 mm / 1.85 Kg
 
Huawei Smart
 
Sanatatea incepe prin reducerea grasimii.
 
Pierderea in greutate este diferita de a obtine o talie slim  
 
- Sub aceeasi greutate, grasimea este de aproximativ 3 ori mai mare decat marimea muschiului;
- De aceea oamenii cu procentaj mai mare de grasimi corporale arata mai grasi.
 
Procentul de grasime corporala si forma corpului 
 
- Figura de mai sus arata sub aceeasi greutate;
- Modul in care procentul de grasime din corp afecteaza formele corpului.
 
 
9 Compozitii corporale intr-o singura detectare 
 
Cuprinde conditiile fizice cu o singura scanare.
 
Tehnologie avansata, masurare precisa 
 
- Algoritmul de modelare matematica si PCA;
- Orientare tehnica din partea Institutului de Stiinte Sport din China (CISS).
 
Design simplu si subtire 
 
Panou din sticla, aspect alb pur, slefuire si polizare CNC.
 
 
Design detaliat, masurare convenabila 
 
Adopta un chip BIA de inalta precizie, 4 senzori de presiune si
picioare reglabile la 360 ° pentru a obtine masuratori exacte.
 
Cum functioneaza ? 
 
- Analiza impedantei bioelectrice (BIA);
- Strat ITO fara metal pentru o sensibilitate sporita.
 
Vizualizati Greutatea corporala si greutatea Offline 
 
Arata procentajul de greutate corporala si grasimea fara a scoate telefonul.
 
Ceas cu alarma smart 
 
Setati ceasul cu alarma inteligent pentru masuratori mai precise.
 
Antrenorul personal de fitness 
 
- Aplicatia HUAWEI Smart Scale ofera informatii complete;
- Raportul de sanatate si sugestiile personalizate privind sanatatea.
 
 
Aplicatia prietenoasa 
 
- Inregistreaza compozitiile corporale si afiseaza modificarile lor in diferite diagrame;
- Sprijina recunoasterea automata a unui numar de pana la 10 utilizatori si impartasirea usoara cu retelele de socializare.
 
Bluetooth 4.1 
 
- Compatibil cu dispozitivele Android & iOS;
* Nu se recomandă utilizarea persoanelor cu stimulatoare cardiace sau a altor implanturi medicale electronice.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip cantarDigital
Greutate maxima (Kg)150
Functiimemorii individuale de recunoastere a utilizatorului, vizualizare date de sanatate si date fitness (procentajul de grasime corporala, IMC, masa musculara, hidratarea, masa osoasa, metabolismul bazal, proteina si evaluarea grasimii viscerale), memento-uri
Compatibil iOSDa
Compatibil AndroidDa
BluetoothDa
DiverseCuloareAlb
Greutate (kg)1.85
Adauga review

Review-uri

LARISA POPETI 10.02.2021 10:12
Am cumparat acest cantar la indemnul altor prieteni. Sunt foarte incantata de datele pe care le ofera, cum e grasimea viscerala, indicele de masa corporala, procentul de masa musculara. In plus este si foarte elegant. Il recomand si eu mai departe!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marinescu Mihai 17.01.2021 00:13
Raportul / calitate preț este unul corect. Recomand!

Pro

-Aplicatia este foarte folositoare deoarece iti arata evolutia in timp sub forma de grafic (asta daca foloseste cantarul regulat). -Cantareste destul de precis toate procentele de grasime, IMC, greutate, hidratare, muschi, etc,

Contra

Aplicatia de pe android se conecteaza automat cu produsul insa nu mereu. (merge de 8/10 conectari)
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mariana Z 20.12.2020 09:59
Dispozitiv extraordinar, multe opțiuni în aplicatie

Pro

Raport bun calitate pret

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eugen Ghinea 15.12.2020 10:04
Recomand acest cantar celor care doresc sa-si monitorizeze performantele.

Pro

Este foarte usor de conectat la orice system. Toate datele masurate vor fi trimise automat in aplicatia care contine datele legate de sanatate.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stanciu Sorin 05.12.2020 17:51
Cam rudimentar acest senzor cu analiză corporală...nu am de ales și trebuie să îl cred pe cuvânt

Pro

Un produs de calitate.livrare rapidă

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stanculescu Alexandru 28.11.2020 00:03
In mare este un cantar bun.

Pro

Design premium, se conecteaza usor la Huawei Health de pe telefon LG

Contra

La cantariri consecutive arata valori diferite, deci nu stiu ce sa zic despre acuratetea lui..
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut 25.11.2020 09:20
Este foarte bun. Isi face treaba si se conecteaza cu android si ios.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Valeriu Stancu 22.11.2020 18:34
delicat,
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dinulescu c-ta delia 27.08.2020 00:10
E frumos, elegant și preț bun! Vânzătorii foarte amabili, m-au ajutat să conectez telefonul cu cantarul!

Pro

Sunt încântată de cantar. Deşi am telefon Huawei cu aplicația "huawei health" preinstalata, e nevoie de aplicația "huawei body fat scale app" Cantarul arată greutatea și procentul de grăsime, restul datelor se văd pe telefon, în aplicație.

Contra

Nici un indiciu, ce aplicație trebui descărcată!
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dinulescu c-ta delia 27.08.2020 00:09
E frumos, elegant și preț bun! Vânzătorii foarte amabili, m-au ajutat să conectez telefonul cu cantarul!

Pro

Sunt încântată de cantar. Deşi am telefon Huawei cu aplicația "huawei health" preinstalata, e nevoie de aplicația "huawei body fat scale app" Cantarul arată greutatea și procentul de grăsime, restul datelor se văd pe telefon, în aplicație.

Contra

Nici un indiciu, ce aplicație trebui descărcată!
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Lorincz 18.08.2020 19:57
Sunt foarte multumit, recomand

Pro

Design și materiale premium Precis pentru măsurarea greutății Poți vedea istoricul greutății Folosesc cu Huawei P40Pro Pare solid/rezistent

Contra

nu sunt
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Saveluc 12.08.2020 15:47
Este un produs Ok.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Attila Mezei 03.08.2020 11:50
Un cantar elegant si smart, il recomand

Pro

Un cantar elegant si smart, il recomand
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Culiceanu Cătălin 31.07.2020 17:23
Foarte ingenios și modern la un preț accesibil
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 23.07.2020 15:56
Un cintar digital deosebit, elegant, foarte util (si la un pret foarte atractiv) care se poate conecta foarte usor cu smartwatchurile Huawei.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 23.07.2020 15:55
Un cintar digital deosebit, elegant, foarte util (si la un pret foarte atractiv) care se poate conecta foarte usor cu smartwatchurile Huawei.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bucurei Marius 19.07.2020 12:25
Un cantar f bun, cu un design placut, afisaj led mare. Cu aplicatia Health de la Huawei ai informatii multiple despre compozitia corpului si starea de sanatate. Foarte multumit de cantar si de pret.

Pro

Conectare rapida cu telefonul. Aplicatia functioneaza corect.

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dalida 17.07.2020 16:17
un produs excelent. se conecteaza imediat cu telefonul, dupa ce-ti descarci aplicatia aferenta( valabil pt. tel. samsung s8), insa daca ai telefon huawei, se conecteaza direct prin aplicatia huawei health. Pana acum sunt multumita de produs. Livrarea produsului s-a facut in termen scurt si livrarea in conditii bune.

Pro

arata exact tot ceea ce scrie in descrierea lui.

Contra

nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cătălina Cucoanes 04.07.2020 17:33
Pt un cantar cu o aplicatie sunt multumita de el.

Pro

Design futuristic placut, se misca bine, rapid. Se conectează rapid cu telefonul pe Huawei.

Contra

Nu imi dau seama daca detaliile afisate pe telefon sunt reale sau calculate dupa un algoritm, asta din cauza ca anumite valori cum ar fi grasimea din corp si din muschi difera de la o masurare la alta.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MightyStorm 03.07.2020 18:02
Foarte bun la banii care ii dai.

Pro

Ofera o multime de informatii pe langa greutatea corporala. E greu de zis daca informatiile sunt corecte, dar valorile se schimba cu sens intre diverse cantariri.

Contra

Nu are integrare cu Samsung Health, are doar cu Huawei Health.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan marinescu 05.06.2020 19:18
calitate servicii, pret, in raportul perfect.

Pro

calitate servicii, pret, in raportul perfect.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
IACOB DRAGOS 25.05.2020 17:38
Un produs calitativ care măsură cu succes mai multe elemente legate de greutate și le transmite către tel mobil unde se pot realiza grafice complexe asupra stării de sănătate din perspectiva greutăți, conținutul de apa din corp, greutatea masei musculare, stratul adipos etc. Recomand

Pro

Finisaje de calitate. Aspect modern. Funcționează consistent pe mai multe suprafețe. Transmite datele înregistrate cu succes către aplicația Health de pe huawei.

Contra

Câteodată necesita un restart la Bluetooth ul telefonului pentru a-l identifica rapid.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
IONUT OANCEA 13.05.2020 19:20
Sunt foarte multumit de produs , o construcție robustă , foarte precis , generează foarte multe testări

Pro

Este incredibil cum un simplu cantar poate genera atâtea jnformatii , foarte frumos , inteligent acest cantar.

Contra

Probleme de sincronizare cu mai multe telefoane , deținute de fiecare membru din familie
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Hotopan Horatiu 11.05.2020 08:35
Un produs de nota 10

Pro

Calitate Superioara,

Contra

Lipsa Baterii
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Postelnicu Marin 05.05.2020 17:09
L-am pus în funcțiune ușor, cu un telefon Samsung/Android 10 am încercat de multe ori să asociez aplicația "Huawei Body Fat Scale" cu cântarul fără să reușesc. Apoi am încercat cu alt Samsung/Android 4.4.2 și a mers din prima. Apoi am aflat că pentru Android 10 trebuie să fie activă "Locație" = ON înainte de pornirea aplicației. Până acum sunt mulțumit, chiar dacă până acum aveam impresia că am cu 2...5 kg mai puțin.

Pro

Arată foarte bine, are toate funcțiile din descriere, are manual în limba română foarte clar, simplu de pus în funcțiune.

Contra

- dacă găsesc revin cu mențiuni.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Corlade Marius 05.05.2020 16:01
Merita toți banii, se sincronizează repede și am și o evidenta în telefon
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Revnic Cezar 01.05.2020 18:17
Un produs excepțional, calitate - preț.

Pro

Exact ca în descriere

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stan Ionut 30.04.2020 17:44
Recomand tuturor care tin la sanatate

Pro

Recomand Cantar foarte exactt

Contra

Nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
cecan calin 29.04.2020 18:47
Foarte bun, recomand.

Pro

Modern Masuratori corecte Conectare la telefin Istoric masuratori
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Litian 28.04.2020 19:00
Ambalaj de calitate care permite transportul oriunde al produsului.Materiale de calitate folosite la constructia cantarului care ii dau un aspect de premium.Precizie mare chiar si la doua sau mai multe utilizari succesive. Functii multe si masuratori (offline) care pot fi preluate si ulterior prin sincronizare in aplicatia Huawei Healh.Asocierea cu aplicatia sa realizat facil prin intermediul unui Huawei Mate 10 pro. Suport tehnic asigurat de Huawei Romania la superlativ.

Pro

Raport calitate/pret foarte bun. Functii multe chiar daca unele dintre ele nu sunt tocmai necesare. Afisaj mare led care in mod offline afiseaza atat greutate cat si procentajul de grasime din corp. La concurenta Xioami nu afiseaza in offline decat greutatea.

Contra

Aplicatia Huawei Health (Sanatate) este mai putin intuitiva in cazul utilizarii cantarului pentru mai mult de un utilizator al cantarului. Nu vine in pachet cu cele 4 baterii AAA necesare.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
LAURENTIU 28.04.2020 16:23
Foarte bun!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popa Valentin 24.04.2020 18:08
este ok
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 20.04.2020 21:17
ok
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Săvulescu Luana 19.04.2020 16:10
Instrument bun de monitorizare greutate

Pro

Conexiune bună la telefon

Contra

Nu sunt sigură de validitatea datelor, însă le poți folosi că mijloc de comparare.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian Mitran 18.04.2020 10:40
Un cantar cu aspect premium, cu diverse valori ale compoziției corporale. Aplicația ce se conectează la cantar ar putea fi îmbunătățită cu diverse informații.

Pro

- metrici de greutate și compoziție a corpului; - aspect premium;

Contra

- nu prezintă valorile în care ar trebui sa se încadreze aceste valori; - nu ai recomandări despre ce afectează aceste valori; - conectarea Bluetooth la telefon trebuie făcută în momentul exact arătat pe ecran
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stan Stefan 14.04.2020 17:14
Extrem de mulțumit de cântar, îl recomand cu drag oricui vrea să-și monitorizeze greutatea și totodată să beneficieze de o eleganță si calitate a materialelor.

Pro

Cel mai bun cântar pe care l-am folosit, am cumpărat vreo 2-3, dar cu acesta sunt cel mai mulțumit

Contra

Nu am nimic sa comentez contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nicolae Dobre 14.04.2020 16:51
Corespunde aşteptărilor, măsurătorile sunt precise şi se sincronizează bine cu aplicaţia Huawei Health.

Pro

Afişajul, designul în general.

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Attila TURCZI 13.04.2020 16:34
Este un cantar performant mai ales la prețul acesta.

Pro

Rapiditate, și multe funcții greutate, grăsime, apă, musculatura, etc

Contra

Foarte greu a intrat în legătură cu telefonul deoarece se stinge prea repede și nu se finalizează conexiunea
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MIHAI CONSTANTINESCU 31.03.2020 14:14
Merita , dar numai de la evoMAG , asta nu ca sa-i laud chiar daca asa ar fi corect , ci pentru ca ramai multumit si de calitatea produsului si de banutii dati pe el , nu te simti fraierit .

Pro

Cantar de cantar , basca se pupa perfect si cu telefonul mobil .

Contra

Nimic .
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tudorancea Radu 25.03.2020 16:19
Excelent pentru monitorizarea unor date de sănătate (greutate, procent de grasime, procent de apa în organism, încadrare și evaluare a evoluției celor care folosesc dispozitivul prin intermediul aplicației huawei health). Extrem de util și motivant pentru cei care își doresc monitorizarea evoluției stării de sănătate.

Pro

Un device bine gândit, excelent realizat. Calitate evidenta.

Contra

Nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Szabo mihnea 17.03.2020 17:04
Produs foarte bun

Pro

Produs foarte bun, exact cu ceea ce am citit și am cautat, livrat în condiții foarte bune

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CristiM 16.03.2020 16:54
..face tot ceea ce promite..recomand!

Pro

..foarte cool..design elegant..

Contra

..nu am..
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florence 12.03.2020 17:33
Aplicația ușor de folosit, utilă

Pro

Multitudinea de informații

Contra

Probabil culoarea, albă
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 11.03.2020 09:58
Este un cantar cu design foarte elegant ce face tot ceea ce promite. Sunt foarte multumit de alegarea facut. Recomand!

Pro

- Arata bine - Se conecteaza usor

Contra

- Nu am nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
VELICI IOAN 07.03.2020 17:02
Dupa cateva zile de folosire per total sunt multumit .

Pro

Un cantar de calitate,care masoara bine greutatea si ceilalti parametrii( evolutia grasimii,a masei musculare,a apei e.t.c ),care se imperecheaza bine cu telefonul cu conditia sa fie instalata aplicatia Huawei Health.

Contra

Nu am.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Paciurea Cristian 19.02.2020 12:48
Merita achizitionat!

Pro

Foarte usor de utilizat. Afisaj mare si clar. Date precise.

Contra

Il folosesc de aproximativ 2 luni si inca nu i-am gasit aspecte pe care sa le pot critica.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Purcaru Alexandru 15.01.2020 14:29
Este tipul de cantar inteligent ce nu ar trebui sa lipseasca din casa unui om, pentru as face o analiza asupra compozitie corporale.

Pro

-cele 9 functii de analiza a masei corporale sunt aproape de realitate, dupa ce am facut si o analiza de Body fat rate cu un plicometru. -mentine istoricul asupra tuturor masuratorilor aducand si explicatii asupra fiecarui tip de indice -partea de body composition aduce un anumit nivel de informatii, asupra metabolismului

Contra

-nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Calin Chis 20.12.2019 17:48
Cântarul este ok aplicația pe telefon super ușoară conectare usoara
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Roman George 18.12.2019 09:05
Un cantar foarte bun mai ales daca este folosit împreună cu un telefon Huawei

Pro

Foarte bun pana acum

Contra

Inca nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Baliga Levente 17.12.2019 13:35
Recomand, am dat cadou, bucurie imensa.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 14.12.2019 09:07
5 stele!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vlad Palade 23.11.2019 15:53
Recomand, pentru cine vrea sa fie mai atent la detalii corporale de genul oferite de acest cantar.

Pro

Poti vedea atat pe cantar direct cat si pe telefon informatii legate de greutate, masa grasime etc. Poti face un singur cont si urmari evolutia mai multe persoane, fara a amesteca informatiile stocate.

Contra

Nu am
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ilau Andrei 19.11.2019 17:05
produsul a fost foarte usor de instalat, arata bine, am facut o singura cantarire deci nu pot sa ma pronunt cat de bine functioneaza.

Pro

usor de instalat, arata foarte bine
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necula Florin 12.11.2019 18:59
Sunt multumit de produs...il recomand!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin Panait 25.10.2019 19:55
Nu prea merita, trebuie vazut daca xiaomi ofera un user pe care poti sa-l pui si pe alt teleon sa fie in cloud, altfel probabil "best money can buy"

Pro

nu stiu cata acuratete are dar arata multe

Contra

Nu are un user ceva sa-l poti salva in cloud si sa poti porta, odata schimbat telefonul pierzi tot istoricul
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Banceanu Adrian 15.10.2019 12:21
Un produs bun și util

Pro

Raport calitate preț ok

Contra

Nu prea am ce sa spun
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian 08.10.2019 13:57
Un cantar cu destule optiuni smart, ar fi fost mai utila o aplicatie mai complexa in care sa poti vedea un grafic cu toti parametrii masurati nu doar cu cei principali

Pro

- se sincronizeaza cu aplicatia Cantar proc. grasime de la Huawei - in aplicatie poti sa ai mai multe profile simultan

Contra

- momentan nu am gasit
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
alin dinescu 29.09.2019 16:03
Perfect la preț mic

Pro

Măsoară bine, senzori buni
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Serban 27.09.2019 16:50
Este intr-adevar asa cum este prezentat,merita cumparat:)
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gabriel Nica 18.09.2019 15:56
Un produs foarte ok pana in acest moment.

Pro

Conectare rapida, eficient in datele furnizate. Avand in vedere ca nu am mai intrat in contact cu un asemenea produs, pot sa spun ca este ok.

Contra

Nu am gasit inca minusuri.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stania Ionut 17.09.2019 09:25
Puteți urmări efectiv exercițiile și alimentația sănătoasă. Aplicația Huawei Health funcționează foarte bine.

Pro

Simplu de utilizat cu citiri clare și sfaturi utile.
3 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CACE VICTOR 05.09.2019 16:58
Foarte bun!!!

Pro

Foarte bun!!!
1 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Diaconeasa Sorin 23.08.2019 12:20
O balanța calitate -pret foarte bună ! Evomag, sunteți cei mai buni!

Pro

Familia e încântată

Contra

Nimic ;)
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CALENTIR Simona 26.05.2019 15:57
E un instrument super! Impreuna cu aplicatia de mobil s-a dovedit a fi peste asteptari. Face diferenta intre utilizatori singurel si incarca pe aplicatia mobila cu proxima ocazie cand esti cu ea deschisa in apropierea cantarului pornit. M-a surprins placut si il recomand cu caldura!
4 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Florian 20.05.2019 16:09
L am achuzutiinat la un pret f bun, comparariv cu alti vanzatori. Ofera 8 tipuri de informatii diferite si utile la masuratoare. Il folosesc cu un telefon Huawei si l am conectat la doua dispozitive diferite. Il folosesc atat eu cat si sotia!

Pro

Design slim si modern.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ana Maria 15.05.2019 15:55
Se conectează rapid la aplicație și oferă măsurători detaliate. Design elegant
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catalina Visinescu 14.05.2019 16:52
Il folosesc in fiecare zi de aproximativ o saptamana. Procesul de cantarire si evaluare a tuturor parametrilor dureaza destul de putin (6-7 secunde). Este util, il recomand.

Pro

*foarte elegant si usor de utilizat * pentru cantar exista aplicatie pe telefon si poti vedea in detaliu greutatea+ceilalti indicatori

Contra

*bateriile nu sunt incluse *aplicatia de monitorizare arata doar valorile indicatorilor, nu si daca acestia sunt buni sau rai
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan 14.05.2019 13:37
Foarte incantat de produs, recomand! Functioneaza perfect conectat la aplicatiile Huawei Body Fat Scale si Huawei Health.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Razvan Stefanescu 01.05.2019 21:44
Sunt mulțumit de produs.

Pro

Un cântar ok. Aplicația Huawei Body scale e ușor de folosit. Se conecteaza repede la telefon, iar rezultatele măsurării apar in 4-5s.

Contra

Aplicația pentru telefon ar putea fi îmbunătățită.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Lucian Balazs 30.04.2019 16:38
+ Sincronizare Bluetooth + Memorie a rezultatelor + compatibil cu tel cu Android + sincronizare rapida cu aplicatia descarcata pe un telefon Huawei

Pro

+ Sincronizare Bluetooth + Memorie a rezultatelor + compatibil cu tel cu Android + sincronizare rapida cu aplicatia descarcata pe un telefon Huawei
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai 15.04.2019 19:55
Un cantar complet, cu functii multiple

Pro

Un cantar excelent

Contra

-
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
SZAKACS RITA 07.04.2019 19:38
Este un cantar foarte elegant, util care pe langa greutatea corporala iti arata si raportul de grasime, apa din organism, mineralele din oase, etc .

Pro

compact, elegant , functii multiple.

Contra

Nu am constatat.
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cojocaru Dan 06.04.2019 23:13
As spune ca pentru optiunile pe care le are este cea mai buna alegere acest cantar de la Huawei mai ales in prisma pretului mic

Pro

Display luminat alb vizibil si in locuri intunecate Cantariri consecutive apropiate Aplicatia de pe telefon simpla ,eficienta si conexiune rapida cu telefonul Poti seta mai multe persoane dar trebuie comutat in aplicatie intre acestea inainte de cantarire Iti da masa musculara si grasimi chiar si cu sosete in picioare asa ca nu stiu cat e de corecta masuratoarea Functioneaza cu 4 baterii AAA neincluse in pachet Inaltime relativ mica asa ca poate fi strecurat cu usurinta pe sub mobilier

Contra

Nu am, poate lipsa bateriilor din pachet
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Filip 01.04.2019 15:24
Merita cumparat,dar nu as da pretul intreg ci as astepta oferta.

Pro

Design placut,se conectează direct la aplicația de health a telefonului huawei.

Contra

Se conectează destul de greu la Bluetooth,dar dupa câteva încercări ii prinzi schema
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tomescu Marian 20.03.2019 14:40
Un cantar foarte bun si stilat

Pro

Foarte stilat! Parametri masurati sunt OK.

Contra

Se murdaresc picioarele de plastic la mutarea pe parchet!
1 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Buglea Paul 19.03.2019 16:36
Este cel mai bun cântar

Pro

Este cel mai bun cântar

Contra

Nu ai ce sa ii bagi de vina
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cosmin Sbarcea 17.02.2019 23:06
Un cantar modern si precis

Pro

Precis si cu niste functii interesante. L-am luat cand am inceput o dieta si este ce trebuie. Cu aplicatia Health merge de minune - chiar mai bine in comparatie cu aplicatia dedicata. Design frumos.

Contra

In aplicatia dedicata arata niste valori pt indicatorii aditionali (in afara de kg care sunt la fel) diferite fata de aplicatia Health, facuta tot de Huawei.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
alex 15.02.2019 08:58
decent
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
marius 14.02.2019 16:01
Nu folosesc aplicatia recomandata "HUAWEI Body Fat Scale", ci aplicatia "Huawei Health" impreuna cu "Bratara Huawei Band 2 Pro Black". Functioneaza perfect deocamdata. Merita, isi face treaba.

Pro

Compact, design placut. Instalare si utilizare extrem de usoara.l folosesc de 1 saptamana cu telefon Huawei si functioneaza ireprosabil

Contra

Nu am.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionel Leonte 09.02.2019 16:17
Acest produs ar trbui sa fie in casa fiecarui om ce si l permite

Pro

Foarte multumit. Multe functii si timpul de cantarire de sub o secunda. Nu am avut nici o problema cu el pana acum
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Negoita Marius 03.02.2019 16:03
Merita categoric

Pro

Super ok, exact ca in descriere, interfata usor de utilizat, precizie repetata, un pret mai mult decat avantajos
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan Brinza 03.02.2019 15:57
Cantarul face exact ce este menționat in specificațiile lui. Este un reper bun pentru cei care sunt la început in activitatea sportiva, care doresc sa tina greutatea sub control sau sa monitorizeze masa musculara, grăsimea cu ajutorul formulelor pe care le cantarul. Nu este un reper pentru atleții sau sportivi de performanță cu masa musculară peste medie.. Scanarea pe care o face cantarul este bazată pe algoritmi, formule de calcul, un sportiv cu k înălțime de 1.80 si o greutate de 80 kg, care are un abd lucrat,este puternic vascularizat si evident un procentaj mic de grasime, nu o sa arate bine pe cantar.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cosmin Chiriac 26.01.2019 16:41
Momentan e excelent, de mult cautam asa ceva. Evomag, mulțumesc.

Pro

Se conecteaza prin Bluetooth, nu da erori. Telefonul cu care comunic cu el e din gama Huawei Mate pro.

Contra

Nu e compatibil cu alte aplicatii de Health, gen Samsung health (imperecheat cu un Gear S3 Frotier) dar pot citi separat. Era bine daca se intelegeau intre ele..
5 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionut 14.01.2019 12:58
Aspect elegant. Nu arata diferente la cantariri succesive. Aplicatia merge perfect

Pro

Design plăcut, materiale de calitate.

Contra

Nu are baterii in pachet, trebuie cumparate separat.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
cristian szmal 06.01.2019 16:49
il recomand cu placere

Pro

dragut,precis,aplicatie buna

Contra

nimic
1 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tomescu Marian 01.12.2018 17:49
Merita toti banii! Mai ales ca l-am luat la un pret redus (115 lei)...

Pro

Un cantar cu mult stil! Parametrii masurati par sa fie in regula. Functioneaza perfect cu telefonul meu Huawei!

Contra

E un pic cam greu, dar nu e neaparat un minus
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Viorel 30.11.2018 20:16
Un cantar bun, precis, design reusit. Arata aceeasi greutate la cantariri succesive, ceea ce multe alte cantare electronice nu reusesc. Aplicatie de mobil simpla si utila.

Contra

Nu are baterii in pachet, trebuie cumparate separat.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan 30.11.2018 17:32
Este un cantar smart foarte accesibil.

Pro

Design plăcut, materiale De calitate.

Contra

Nu am
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Toma Doru 25.11.2018 13:09
firma de top, cantar inteligent pentru orice casa! masoara rapid si exact, totul e transferat in aplicatia de mobil.

Pro

conecatre rapida, masuratori exacte, aplicatie practica.

Contra

niciun minus
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catanoiu Andrei 21.11.2018 17:29
Produs exceptional
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai B. 15.11.2018 14:28
Excelent!

Pro

Materiale de calitate, acuratete in masurarea parametrilor, conexiune bluetooth cu telefonul mobil fara probleme.

Contra

Vine fara baterii (4xAAA)
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vamanu Emanuel 19.10.2018 15:56
Merită încercat, nu îți va părea rău.

Pro

Conectivitatea cu aplicația din telefon

Contra

Putin cam greu, dar stabil în același timp.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zinca Simona 18.10.2018 09:26
Sunt multumita de produs. L-as cumpara si a doua oara :)

Pro

Cantarirea se face usor, aplicatia se instaleaza usor, design foarte frumos, materiale de calitate.

Contra

Pe aplicatie nu sunt precizate valorile normale ale coeficientilor indicati de cantar, deci trebuie sa cititi putin mai mult ca sa va interpretati rezultatele cantarului. Nu vine cu baterii.
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
FL 14.10.2018 19:02
Functioneaza conform descrierii.

Pro

Usor de utilizat si cred ca indica greutatea reala.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zepciuc mihaela 08.10.2018 09:35
Ieftin si bun.

Pro

Produs foarte ieftin si bun. Produs la jumătatea prețului practicat de alte magazine magazine . Sau cu 25-30% mai ieftin decat in alte magazine online.

Contra

No
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Schiopu Lucian 16.08.2018 22:38
Aspect elegant. Nu arata diferente la cantariri succesive. Aplicatia merge perfect si se poate instala si pe alte telefoane.
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu