Raporteaza o problema
Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Alb)
Garmin Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Alb) ACUM ESTE MOMENTUL PERFECT SĂ FACEŢI MIŞCARE Cu un afişaj color luminos, ceasul inteligent cu GPS Venu® Sq combină stilul zilnic cu monitorizarea stării de sănătate şi cu funcţiile de fitness care vă inspiră să rămâneţi în mişc 3804051
999.99 In stock

Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Alb)

COD: [ 010-02427-11 ] ID: 3804051
999,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 998,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 17 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 20 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.000,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 999,00 Lei)
Ceas activity outdoor tracker Garmin Venu SQ, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM, GPS (Alb)

Scurta descriere

ACUM ESTE MOMENTUL PERFECT SĂ FACEŢI MIŞCARE
Cu un afişaj color luminos, ceasul inteligent cu GPS Venu® Sq combină stilul zilnic cu monitorizarea stării de sănătate şi cu funcţiile de fitness care vă inspiră să rămâneţi în mişcare.
 
 
UN ASPECT MAI INTELIGENT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Cu un design subţire potrivit pentru orice ţinută şi orice moment al zilei, acest ceas dispune de un afişaj color luminos şi un mod mereu pornit opţional, pentru a putea vedea totul printr-o privire rapidă.
 
CONCEPUT SPECIAL PENTRU DVS.
De la sticla durabilă Corning® Gorilla® Glass 3 la rama uşoară din aluminiu şi cureaua confortabilă din silicon, acest ceas inteligent a fost conceput pentru a ţine pasul cu stilul dvs. de viaţă.
 
 
 
MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™
Vizualizaţi nivelurile de energie ale corpului dvs. pe tot parcursul zilei, astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.
 
 
SENZOR PULSE OX
Senzorul Pulse Ox3 măsoară saturaţia oxigenului în sânge în timpul zilei şi în timp ce dormiţi, pentru a vedea cât de bine absoarbe corpul dvs. oxigenul.
 
 
MONITORIZAREA STRESULUI
Aflaţi dacă aveţi o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare vă vor solicita chiar să efectuaţi o scurtă activitate de respiraţie atunci când vă simţiţi stresaţi.
 
 
MONITORIZAREA CICLULUI MENSTRUAL
Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect™ pe smartphone-ul dvs. compatibil pentru a vă monitoriza ciclul menstrual, să înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi să aflaţi despre recomandările privind antrenamentele şi nutriţia în fiecare fază a ciclului. Primiţi chiar şi informaţii despre monitorizarea ciclului menstrual la încheietura mâinii dvs.
 
 
MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE
Înregistraţi în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Puteţi chiar să obţineţi un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierdeţi în timpul activităţilor.
 
 
MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI
Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
 
MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI
Obţineţi o imagine completă a modului în care dormiţi cu detalii despre fazele de somn uşor, profund şi REM, precum şi date Pulse Ox3 şi date despre respiraţie.
 
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Ceasul măsoară în permanenţă pulsul dvs.4 şi vă va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. De asemenea, vă ajută să estimaţi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.
 
RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ
Când doriţi să vă relaxaţi sau să vă concentraţi, puteţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas vă va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine cum respiraţi.
 
 
Atingeţi-vă obiectivele legate de fitness.
 
 
ANTRENAMENTE PREÎNCĂRCATE
Lăsaţi ceasul să planifice pentru dvs. Cu antrenamente preîncărcate de cardio, forţă, yoga şi Pilates, tot ce trebuie să faceţi este să vă antrenaţi. Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect5 pentru a descărca gratuit mai multe antrenamente.
 
 
APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Monitorizaţi toate modurile în care faceţi mişcare cu peste 20 de aplicaţii pentru sport preîncărcate pentru GPS şi interior — inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, înot în bazin şi multe altele.
 
ANTRENOR GARMIN
Primiţi un antrenor personal de alergare la încheietura mâinii, gratuit, pentru a vă ajuta să vă antrenaţi pentru următoarea cursă de 5K, 10K sau semimaraton .
 
CREAŢI EXERCIŢII
Creaţi-vă propriile antrenamente în Garmin Connect şi descărcaţi-le pe ceas.
 
MONITORIZAREA CONDIŢIEI FIZICE
Când sunteţi în mişcare, Venu Sq monitorizează paşii, minutele de activitate, caloriile arse şi multe altele3.
 
 
Este uşor să rămâneţi conectat.
 
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil. Puteţi inclusiv răspunde la mesajele text, dacă aveţi un telefon Android™.
 
 
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
În timp ce aveţi ceasul şi telefonul asociate, locaţia dvs. în timp real poate fi trimisă manual către contactele dvs., sau – în timpul activităţilor în aer liber – în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a accidentelor6.
 
 
PLĂŢI FĂRĂ CONTACT GARMIN PAY™
Evitaţi cozile de la casă şi selectaţi sistemele de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay1 prin furnizorii participanţi.
 
 
MAGAZINUL CONNECT IQ™
Adăugaţi personalitate ceasului dvs. descărcând aplicaţii, widget-uri, feţe de ceas şi altele7. Este uşor şi — chiar mai bine — gratuit.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTracker
Diagonala ecran (inch)1.3
GPSDa
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareAlb/Auriu
Tip BrataraSilicon
Dimesiune40,6 x 37,0 x 11,5mm
Greutate37,6 g