Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Switch TP-LINK TL-SG2008, 8 porturi
Tp-link Switch TP-LINK TL-SG2008, 8 porturi Ce face acest produs   Switch-ul Gigabit Smart TL-SG2008, fabricat de către TP-LINK, este echipat cu 8 porturi Gigabit RJ45. Acest produs oferă performanță înaltă, QoS la nivel enterprise, strategii de securitate utile și funcții de managem 728443
439.99 In stock

Switch TP-LINK TL-SG2008, 8 porturi

COD: [ TL-SG2008 ] ID: 728443
439,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
439,99 Lei
(TVA inclus)
Switch TP-LINK TL-SG2008, 8 porturi

Descrierea produsului Switch TP-LINK TL-SG2008, 8 porturi

Ce face acest produs
 
Switch-ul Gigabit Smart TL-SG2008, fabricat de către TP-LINK, este echipat cu 8 porturi Gigabit RJ45. Acest produs oferă performanță înaltă, QoS la nivel enterprise, strategii de securitate utile și funcții de management la Layer 2. Switch-ul Gigabit Smart TL-SG2008, fabricat de către TP-LINK, este special conceput pentru rețelele mici și mijlocii, care au nevoie de o gestionare eficientă a rețelei. Tl-SG2008 vine cu un set complet de caracteristici, cum ar fi Link Aggregation group (LACP), 802.1Q VLAN, liste de control al accesului (ACL), Quality of Service (QoS de la L2 până la L4), Storm Control și IGMP Snooping, pentru a asigura rețelelor mici sau mijlocii performanță și fiabilitate. Mai mult, cu ajutorul interfeței grafice, puteți face managementul rețelei mai eficient și într-un timp mai scurt, făcând astfel acest echipament solușia ideală pentru rețeaua dumneavoastră.
 
Funcții QoS avansate
 
Pentru a integra serviciile de voce, data și video pe aceeași rețea, acest switch aplică politici QoS multiple. Administratorul poate desemna prioritatea traficului bazat pe o varietate de mijcloace, inclusiv Prioritate pe Port, standardul 802.1P Priority și DSCP Priority, pentru a se asigura că traficurile de voce și video sunt clare, fluente și fără zgomot. în combinație cu  funcția VLAN de voce care este suportat de către switch, aplicațiile de voce vor funcționa cu o performanță sporită.
 
Caracteristici abundente de Layer 2
 
Switch-ul de Layer 2 TL-SG2008 suportă o varietate mare de caracteristici de Layer 2, inclusiv 802.1Q tag VLAN, izolarea Porturlui, Port Mirroring, STP, RSTP, MSTP, Link Aggregation Control Protocol (LACP) și funcția 802.3X Flow Control. Mai mult, switch-ul oferă caracteristici avansate de întreținere a rețelei, cum ar fi Loop Back Detection, Cable Diagnostics și IGMP Snopping. Funcția IGMP Snooping  se asigură c[ fluxul de date multicast este transmis numai utilizatorilor autorizați, în schimb ce funcția IGMP throtting & filtering face restricționarea fiecărui utilizator la nivel de port, pentru a preveni traficul multicast neautorizat.
 
Caracteristici de management la nivel Enterprise
 
TL-SG2008 este foarte ușor de folosit și administrat. Asigură suport pentru diferitele caracteristici standard de management, cum ar fi Graphical User Interface (GUI) sau Command Line Interface (CLI). Suportul pentru funcțiile SNMP (v1/2/3) și RMON, permite interogarea switch-ului pentru a afla informații despre starea de funcionare a acestuia și pentru a vizualiza log-ul diferitelor evenimente anormale.

Detalii tehnice

SpecificatiiTip SwitchManaged
Porturi RJ458
Viteza LanGigabit Ethernet (10/100/1000Mbs)
Adrese MAC8000
LayerLayer 2
DimensiuniLungime (mm)209
Latime (mm)126
Inaltime (mm)26
Vezi mai mult