Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco P7, AC1300+AV600, 2 pack (Alb)
Tp-link Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco P7, AC1300+AV600, 2 pack (Alb) Wi-Fi Mesh cu Powerline incorporat   Deco P7 este un sistem Wi-Fi mesh ce dispune de tehnologia powerline. Conexiunile Powerline si wireless functioneaza impreuna pentru a conecta unitatile Deco, oferind viteze de retea mai rapide si o acoperire 3754563
1061.99 Out of stock

Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco P7, AC1300+AV600, 2 pack (Alb)

COD: [ DECO P7(2-PACK) ] ID: 3754563

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco P7, AC1300+AV600, 2 pack (Alb)

Scurta descriere

Wi-Fi Mesh cu Powerline incorporat
 
Deco P7 este un sistem Wi-Fi mesh ce dispune de tehnologia powerline. Conexiunile Powerline si wireless functioneaza impreuna pentru a conecta unitatile Deco, oferind viteze de retea mai rapide si o acoperire mult mai mare.
 
 
Viteze accelerate
Wi-Fi + Powerline, latime de banda hibrida
 
Deco P7 combina conexiunile Wi-Fi Dual Band si conexiunile prin cablu pentru a transmite date intre unitatile Deco. Viteza retelei este imbunatatita cu pana la 60% in comparatie cu utilizarea doar a Wi-Fi-ului.
 
 
Elimina zonele fara Wi-Fi
 
Elimina zonele cu semnal slab cu sistemul Wi-Fi pentru intreaga casa. Nu mai cauta in jur pentru o conexiune stabila. Vrei o acoperire mai mare? Adauga o alta unitate Deco.
 
 
Fara asteptare
 
Obosit de incarcarea nesfarsita? Cu un numar tot mai mai mare de gadget-uri care acopera latimea de banda din casele noastre, ai nevoie de o retea care sa poata face fata provocarii. Cu viteze de retea de trei ori mai rapide decat cele din generatia anterioara datorita tehnologiei wireless 802.11ac, Deco poate oferi conexiuni fara intarziere pentru peste 100 de dispozitive.
 
Roaming fara probleme
 
Deco lucreaza impreuna pentru a forma o retea Wi-Fi unica. Telefonul sau tableta se vor conecta automat la unitatea Deco care ofera cele mai rapide viteze pe masura ce te muti prin casa, creand o experienta online fara probleme.
 
 
Configurarea a devenit mai usoara
 
Deschide Deco, instaleaza aplicatia si apoi pur si simplu urmareste instructiunile de pe ecran. Deco va avea grija de restul, asigurand functionarea retelei in cateva minute
 
TP-Link HomeCareTM
 
TP-Link HomeCareTM asigura faptul ca fiecare dispozitiv din retea este protejat, iar o baza de date despre amenintari este actualizata direct de Trend MicroTM.
Controalele parentale puternice pot limita timpul online si pot bloca continutul necorespunzator, in functie de profilurile unice create pentru fiecare membru al familiei.
Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN2 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Viteza transfer400 + 867 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene4 x Antene Interne
SecuritateWPA-PSK / WPA2-PSK