Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb)
Asus Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb)     Conexiune Wi-Fi pe Care Vă Puteți Baza   Indiferent că vă aflați la subsol, în grădină sau în living, vă doriți ca toate dispozitivele voastre dotate cu conexiune Wi-Fi să funcționeze la parametrii optimi. Sistemul Wi 3607200 5 8
1899.99 Out of stock
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Daca ai nevoie de acoperire mare si conexiuni stabile precum si download/upload rapid, securitate si lucru din aplicatie magazin play este indispensabil precum itzarii la Polul Nord:)))) Rupeee!!!!!!!!
5
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Raport calitate pret ok, cu conditia sa prinzi reducere... Mentionez ca am platit putin sub 600 lei
5
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Pro: Aplicatia este secondata de interfata web unde poti face ca si pana acum setari de port forward - da merg pe RDS - eu am conectat si wan(rds) si lan inainte sa-l configurez - si am primit un mesaj sa deconectez cablul care nu este conectat la internet - ca nu stie pe care sal configureze :) Contra: are 2 porturi de lan pe fiecare AP ( daca unul il folosesti pentru a conecta AP-ul pe celalalt eu l-am conectat la un NVR si gata nu mai merge nimic am realizat asta abia dupa 3 reset-uri si un upgrade) si inca un aspect: dureaza extrem de mult sa porneasca ( parca-i un windows d'ala vechi ) totusi pana porneste iti incanta ochiu' cu un joc lent de culori.
5
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Merita fiecare banut. Despre Evomag numai de bine. Comanda livrata super rapid. Iar Evomag au fost primii care au scos produsul reducere de 80% (599 lei) de la 2200.
5
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Foate bun la pretul de Black Friday. Isi face treaba cu brio. Am scapat de zonele fara semnal wifi din casa! Configurarea prin intermediul aplicatiei dedicate de pe mobil este foarte usoara, aplicatia fiind idiot-proof.
5
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Livrare rapida si produs foarte bun calitativ. Multumesc mult.
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) Încă nu le-am instalat, dar este un avantaj sa nu mai stau sa schimb rețeaua așa cum fac acum la fiecare etaj al casei, trebuie sa tot schimb rețeaua ca sa pot folosi internetul.
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb) best buy

Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb)

COD: [ MAP-AC2200 ] ID: 3607200
1.899,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.899,99 Lei
(TVA inclus)
Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb)

Descrierea produsului Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra, Gigabit, Tri Band, 2200 Mbps, Pack of 3, 7 Antene interne (Alb)

 
 

Conexiune Wi-Fi pe Care
Vă Puteți Baza
 
Indiferent că vă aflați la subsol, în grădină sau în living, vă doriți ca toate dispozitivele voastre dotate cu conexiune Wi-Fi să funcționeze la parametrii optimi. Sistemul Wi-Fi pentru acoperirea întregii locuințe ASUS Lyra utilizează trei hub-uri wireless interconectate pentru a oferi un semnal ultra-rapid, fiabil și sigur în orice colț al locuinței voastre.
 
Tehnologia sa inteligentă vă oferă libertatea de a vă plimba oriunde prin casă, conectându-vă în permanență și în mod automat la cea mai bună sursă de semnal.
 
 
Sistem WiFi puternic pentru intreaga casă. Calea pe care o vrei.
 
În cele mai multe cazuri, Lyra poate oferi WiFi fluent și stabil în fiecare colț al casei dvs. Însă acoperirea WiFi poate fi afectată de mulți factori, precum aspectul camerei, materialele de construcție și chiar mobilierul. ASUS AiMesh este o caracteristică inovatoare a noului router care rezolvă aceste probleme: creează o rețea WiFi pentru intreaga casă prin utilizarea mai multor routere ASUS. AiMesh este puternic, flexibil și puteți utiliza o combinație de routere ASUS - protejând investiția dvs.! AiMesh vă oferă controlul economiei de timp și capacitatea de mișcare fără probleme.
 
  • Combinați și potriviți Lyra mini cu routerele compatibile AiMesh pentru a realiza un sistem WiFi pentru întraga locuință, cu o actualizare simplă a firmware-ului.
  • Creeați o rețea fie cu un singur nume WiFi sau cu mai multe nume WiFi.
  • Toate funcțiile router-ului funcționează în întregul sistem WiFi.

 

 

Wi-Fi, Simplificat

Cu ASUS Lyra, am simplificat conexiunea Wi-Fi. Lyra creează o singură rețea Wi-Fi pentru întreaga locuință, astfel încât nu trebuie să vă faceți probleme legate de rețeaua pe care trebuie să o alegeți – Lyra îndeplinește toate aceste operațiuni complicate în locul vostru. Acum nu trebuie să faceți altceva decât să vă bucurați pe deplin de conexiunea voastră Wi-Fi foarte performantă!
 
Mai Multe Benzi, Mai Multă Capacitate
 
Pentru a vă oferi un maxim de performanță, ASUS Lyra utilizează trei benzi de frecvențe separate. Fiecare hub utilizează un hub pentru a comunica cu celelalte, lăsând celelalte două benzi complet libere pentru conexiuni ultra-rapide cu dispozitivele voastre.
 
 
Antene Inteligente pentru Conexiuni Wi-Fi Stabile
 
Fiecare hub Lyra dispune de patru antene inteligente integrate. Atunci când adăugați un nou hub rețelei Lyra existente, aceasta verifică puterea și calitatea semnalului pe fiecare conexiune a antenelor și le utilizează pe cele mai bune două dintre acestea. Astfel, dacă în rețea sunt mai mult de 2 hub-uri, Lyra se va conecta în mod automat la hub-ul cu cel mai bun semnal.
 
 
 
Rețea Wi-Fi Mai Rapidă, pentru Fiecare Hub
 
Design-ul cu trei antene al sistemului Lyra și tehnologia antenelor inteligente optimizează conexiunea dintre hub-uri, astfel încât fiecare dintre acestea primește cel mai bun semnal Wi-Fi posibil, pentru un nivel maxim de stabilitate. Chiar și în cele mai dificile condiții, performanța pe rază extinsă a sistemului Lyra la cel mai îndepărtat hub este mai bună decât cea oferită de sisteme multi-hub concurente. .
 
 
*Comparație bazată pe o procedură de testare a transferului de date bi-direcțional în banda de 5GHz realizată de către ASUS într-un mediul controlat, de laborator, utilizând ASUS Lyra și un sistem rival de rețea tip sită cu trei hub-uri. Hub-ul principal a fost instalat la o distanță de 50m de hub-ul principal, iar cel mai îndepărtat hub se afla la o distanță de 8m de hub-ul secundar.
 
Lyra, pentru Orice Locuință
 
Indiferent de ce formă are casa voastră, ASUS Lyra o poate acoperi. Sistemul de bază Lyra include trei hub-uri, suportând cu ușurință adăugarea unor hub-uri suplimentare pentru a oferi o acoperire și mai extinsă.
 
Este recomandat să plasați Hub-ul Lyra principal în zona centrală, astfel încât cel de-al doilea și al treilea hub se vor conecta direct la acesta. Astfel, numărul de conexiuni necesare este redus, făcând astfel posibil și un nivel mai redus al latențelor.
 
 
De Câte Hub-uri Lyra Am Nevoie?
 
Lyra utilizează hub-uri multiple pentru a oferi un nivel suprem de flexibilitate pentru orice mediu: indiferent de dimensiunea sau forma locuinței voastre, Lyra vă oferă toată acoperirea de care aveți nevoie!
 
 
 
Conexiuni WiFi Mai Sabile cu Ajutorul Conexiunilor cu Fir între Modulele Lyra
 
Lyra asigură suport pentru infrastructură Ethernet, ceea ce înseamnă că poți folosi cabluri de rețea pentru a interconecta mai multe module. Dacă locuința ta este prevăzută cu prize Ethernet în camere diferite, le poți folosi pentru a permite routerelor să comunice între ele prin intermediul unei conexiuni cu fir, iar astfel sistemul WiFi devine și mai stabil și mai fiabil. Mai mult de atât, întreaga lățime de bandă, atât în cazul frecvenței de 2.4GHz, cât și în cazul celei de 5GHz, este alocată astfel conectării dispozitivelor wireless, care beneficiază prin urmare de conexiuni mai rapide și mai stabile.
 
 
Securitate la Nivel Comercial pentru Rețeaua Personală
 
ASUS AiProtection, bazată pe tehnologia Trend Micro™, este încorporată Lyra pentru a oferi un nivel ridicat de protecție rețelei voastre personale. Cu AiProtection, toate dispozitivele voastre conectate — inclusiv echipamentele pentru case inteligente (IoT) — sunt protejate pentru a preveni compromiterea datelor voastre personale.
 
 
Luați o Pauză
 
Pauză Wi-Fi oprește accesul la Internet pentru un anumite interval de timp – perfect pentru acele momente când doriți să petreceți timp împreună cu familia!
 
 
 
O Singură Aplicație pentru Tot
 
Aplicația ASUS Lyra vă ajută să setați, administrați și diagnosticați rețeaua – chiar și în absența unui PC! Pentru a începe, porniți hub-ul Lyra și conectați-l utilizând aplicația ASUS Lyra. Introduceți detaliile de conectare la rețeaua Lyra, apoi apăsați Conectare. După aproximativ un minut, întreg sistemul va funcționa!
 
 
Adăugați foarte ușor hub-uri Lyra suplimentare!
 
Procedeul de adăugare al unul hub Lyra suplimentar în rețea este unul deosebit de ușor. Nu trebuie decât să urmați instrucțiunile afișate pe ecran în cadrul aplicației ASUS Lyra: Apăsați Butonul de Adăugare Lyra la Rețeaua Curentă; porniți hub-ul; alegeți-vă rețeaua; și atribuiți o locație. Asta-i tot!
 
 
Fiți Informați
 
Aplicația Lyra vă oferă în mod automat informații cheie privind starea sistemului și notificări, alertându-vă în cazul conectării unui nou dispozitiv, al apariției unor activități neobișnuite sau atunci când sunt disponibile noi actualizări.
 
Siguranță și Securitate
 
Lyra vă protejează în permanență rețeaua, iar aplicația Lyra vă informează atunci când amenințările informatice sunt blocate cu succes sau atunci când software-ul de securitate a fost actualizat.
 
 
Descărcați Aplicația ASUS Lyra
 

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Viteza transfer400 + 867 + 867 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene7 x Antene interne
SecuritateWPA2-PSK
Caracteristici fiziceLungime (mm)149.8
Latime (mm)149.8
Inaltime (mm)49.5
Alimentare12 V DC, 2.0 A
Adauga review

Review-uri

Daniel Budileanu 14.01.2021 16:02
★★★★★
best buy

Pro

semnal bun, eu am prins pe telefon in teste 600mb/s down si 400mb/s up fiind legate intre ele pe fir, merita toti banii (luate la 600 lei).

Contra

pentru a le conecta pe fir trebie sa folosesti doua utp-uri si nu toata lumea le are disponibile sau le poate cabla. din fericire eu am putut. Upgrade-ul de firmware a mers doar pe fir pentru cele slave. a durat cam 3 ore pana sa le fac sa mearga. aplicatia e cam simplista dar eu le foloses doar ca AP, poate de aceea nu imi arata si alte optiuni, este nevoie de PC.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Simona Avramescu 12.01.2021 13:10
★★★★★
Încă nu le-am instalat, dar este un avantaj sa nu mai stau sa schimb rețeaua așa cum fac acum la fiecare etaj al casei, trebuie sa tot schimb rețeaua ca sa pot folosi internetul.

Pro

Preț foarte bun pt pachet

Contra

Ca sa poți folosi acest sistem, trebuie procurat un router compatibil cu el, ceea ce nu este ieftin deloc....
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popovici Razvan 02.01.2021 14:27
★★★★★
Livrare rapida si produs foarte bun calitativ. Multumesc mult.

Pro

Produsul conform descrueii, de buna calitate. Livrarea rapida, in stare buna.

Contra

Nimic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 05.12.2020 17:39
★★★★★
Foate bun la pretul de Black Friday. Isi face treaba cu brio. Am scapat de zonele fara semnal wifi din casa! Configurarea prin intermediul aplicatiei dedicate de pe mobil este foarte usoara, aplicatia fiind idiot-proof.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Stan 09.11.2020 10:32
★★★★★
Merita fiecare banut. Despre Evomag numai de bine. Comanda livrata super rapid. Iar Evomag au fost primii care au scos produsul reducere de 80% (599 lei) de la 2200.

Pro

Produsul comandat luat cu foarte mare reducere de Black Friday. Sistemul Mash functioneaza impecabil si stabil. Arie de acoperire excelenta. Usor de configurat si de administrat. Functii de control parental super si usor de configurat chiar si de la distanta din aplicatia de pe telefon.

Contra

Nu am
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mitu Costel. 07.11.2020 23:36
★★★★☆
Pro: Aplicatia este secondata de interfata web unde poti face ca si pana acum setari de port forward - da merg pe RDS - eu am conectat si wan(rds) si lan inainte sa-l configurez - si am primit un mesaj sa deconectez cablul care nu este conectat la internet - ca nu stie pe care sal configureze :) Contra: are 2 porturi de lan pe fiecare AP ( daca unul il folosesti pentru a conecta AP-ul pe celalalt eu l-am conectat la un NVR si gata nu mai merge nimic am realizat asta abia dupa 3 reset-uri si un upgrade) si inca un aspect: dureaza extrem de mult sa porneasca ( parca-i un windows d'ala vechi ) totusi pana porneste iti incanta ochiu' cu un joc lent de culori.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popa Maria 07.11.2020 16:38
★★★★☆
Raport calitate pret ok, cu conditia sa prinzi reducere... Mentionez ca am platit putin sub 600 lei

Pro

Aplicatie de instalare intuitiva

Contra

Specificatiile referitor la distanta intre noduri ambigua
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Murgu Marius 24.10.2020 10:39
★★★★★
Daca ai nevoie de acoperire mare si conexiuni stabile precum si download/upload rapid, securitate si lucru din aplicatie magazin play este indispensabil precum itzarii la Polul Nord:)))) Rupeee!!!!!!!!

Pro

Dau net la conexiuni stabile si rapide unui bloc intreg

Contra

Contra nu am mai jucat de cand aveam Sega!!!
5 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult